Elle Macpherson: H Κριός θα αποκτήσει τρίτο παιδί με παρένθετη μητέρα

Στα 51 της χρόνια αποφασίζει να ξαναγίνει μητέρα

Elle Macpherson: H Κριός θα αποκτήσει τρίτο παιδί με παρένθετη μητέρα

Η διάσημη πανέμορφη Αυστραλέζα που σε λίγες μέρες γίνεται 51 ετών, μάγεψε τις πασαρέλες και θάμπωσε τα μάτια μας στα εξώφυλλα των περιοδικών για μια ολόκληρη δεκαετία, συνεχίζοντας με τη γυμναστική της μανία να θαμπώνει με το αψεγάδιαστο σώμα της, κατακτώντας δίκαια τον τίτλο «Το κορμί».

Μετά από ένα γάμο και έναν αρραβώνα από τον οποίο απέκτησε δύο βιολογικούς γιους, αποφάσισε να χαρίσει στον τρίτο σύζυγό της δισεκατομμυριούχο, Jeffrey Soffer, ένα ακόμα παιδί, μετά από πολλές προσπάθειες να το αποκτήσουν με τον παραδοσιακό τρόπο.
Η οικονομική τους κατάσταση επιτρέπει με το παραπάνω αυτή την κίνηση, ενώ η ίδια αναλαμβάνει ξανά έναν ρόλο που είχε αφήσει χρόνια πίσω της, καθώς τα παιδιά της είναι πλέον έφηβοι.

Εφόσον απήλαυσε μια τεράστια δημοσιότητα με τον Ουρανό κυβερνήτη του 10ου οίκου της καριέρας σε αντίθεση με τον οικοθετημένο Κρόνο στον ίδιο οίκο και περνώντας από τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής της τον Νοέμβριο του 2012 μετά το ατύχημα με το αεροπλάνο που λίγο έλειψε να τις κοστίσει τη ζωή, ήρθε ο γάμος της το 2013 και η επιθυμία να φέρει στον κόσμο άλλη μια ζωή.

Η Σελήνη στον 5ο της οίκο στον Ζυγό και η σύνοδος Ερμή – Δία στον Κριό, δείχνουν την αγάπη της για τα παιδιά, εφόσον ο Ερμής είναι κυβερνήτης του 5ου οίκου και η σύνοδος με τον Δία του δίνει μεγαλύτερη σημασία σε ότι αφορά την επιθυμία για απογόνους.
Η Αφροδίτη της στον Ταύρο στον πρώτο οίκο και η σύνοδος με τον ωροσκόπο (Ταύρος) την έκανε να λάμψει με την εντυπωσιακή ομορφιά της, αποτελώντας παράλληλα άλλον έναν δείκτη της θηλυκότητάς της, που είναι άμεσα συνδεδεμένος με τη μητρότητα.

Το πέρασμα του Δία από τον Λέοντα υλοποίησε την επιθυμία της ερχόμενος σε αρμονική θέση με τον Ερμή της στον Κριό, θέση στην οποία θα ξανάρθει σε λίγους μήνες, με το πέρασμά του στην Παρθένο εναρμονιζόμενος πρώτα με τον Κρόνο της και έπειτα αγκαλιά με τον Ουρανό της.
Καθόλου τυχαία η στιγμή λοιπόν, που την φέρνει πάλι στη δημοσιότητα αλλά της χαρίζει και μια ευτυχία που την ολοκληρώνει καθώς διανύει την 5η δεκαετία της ζωής της.

Η Elle Macpherson γεννήθηκε στις 29/3/1964 στις 9.15 το πρωί στην Killara του Sydney της Αυστραλίας.

{youtube}b4R4Ph_-gMs{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved