Hozier: O Ιρλανδός Ιχθύς με νέο τραγούδι μετά το θριαμβευτικό «Take me to church»

Η έντονη μουσική του παρουσία διατηρείται στην κορυφή του ενδιαφέροντος

Hozier: O Ιρλανδός Ιχθύς με νέο τραγούδι μετά το θριαμβευτικό «Take me to church»

Έκλεψε τις καρδιές της Ευρώπης με το τραγούδι του «Take Me To Church» αλλά και με τη μελιστάλακτη ομορφιά του και επιστρέφει με νέο τραγούδι και video clip με τίτλο «Someone New».
Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο νέο του δίσκο που αναμένεται να ενθουσιάσει για ακόμα μια φορά!
Στο videoclip την παράσταση κλέβει η Υδροχόος, Natalie Dormer, η γνωστή «Margaery Tyrell» του «Game of Thrones», η οποία υποδύεται μια πανέμορφη μυστηριώδη κοπέλα που αλλάζει συνεχώς άντρες!

Ο Andrew Hozier-Byrne προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια, με πατέρα που τον μύησε στη μουσική και μητέρα που φιλοτεχνεί τα εξώφυλλα των δίσκων του.
Ο οραματιστής και ενίοτε προκλητικός Άρης στον Υδροχόο αλλά και η σύνοδος με την εγκεφαλική Αφροδίτη συνέβαλαν πολύ στη δημιουργία του κομματιού που τον έκανε διάσημο.

*Έχετε καυγαδάκια και ψιλοκόντρες με το ταίρι σας; Μην απορείτε και μην το παίρνετε κατάκαρδα. Η αστρολογική οπτική δίνει πάντα διεξόδους και μπορείς να τις ανακαλύψεις μέσα από μια ανάλυση της συναστρίας δύο ατόμων*

Το «Take Me To Church» που έτυχε μεγάλης προσοχής από τον διεθνή τύπο παρουσιάζει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να καταδιώκεται και να βασανίζεται από ρατσιστές, αποτελώντας έντονη διαμαρτυρία κατά της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Γεμάτο αλληγορία και χρησιμοποιώντας εκκλησιαστικό λεξιλόγιο, προτρέπει την αγάπη προς το διαφορετικό και την αντίδραση προς τον κοινωνικό ρατσισμό, παρόλο που ο ίδιος δεν είναι ομοφυλόφιλος και δεν αποτυπώνει δική του εμπειρία.

Η εγκεφαλική, ανεξάρτητη, εκκεντρική και μη παραδοσιακή του πλευρά, ενώνεται περίφημα με τη συναισθηματική δόση της συνόδου Ήλιου – Ερμή στους Ιχθύες, έχοντας το αξιοπρόσεκτο μίγμα ενός καλλιτέχνη που διαφοροποιείται αμέσως από το συνηθισμένο και κάνει τη διαφορά λόγω της πολυμορφικής του σύστασης.
Η πιθανότατη θέση της Σελήνης του στον Τοξότη είναι αυτή που θέτει τη φιλοσοφική προϋπόθεση στα τραγούδια του, τα οποία περιβάλλονται από μεθυστική γλυκύτητα χωρίς να είναι γλυκανάλατα.
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα άλλωστε τον πάει σε πιο βαθιά καλλιτεχνικά μονοπάτια εφόσον είναι αδύνατον για έναν Ιχθύ με αυτό το τετράγωνο να ικανοποιηθεί σε επιφανειακές και μέτριες δημιουργίες.
Παρόλο που ο Ποσειδώνας θα έπρεπε να είναι πανίσχυρος, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει από όψεις, σίγουρα όμως θα βρίσκεται σε γωνιακό οίκο.

Ας απολαύσουμε λοιπόν και το νέο του τραγούδι και γενικότερα έναν καλλιτέχνη που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά.

{youtube}bPJSsAr2iu0{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved