Σάκης Ρουβάς: Η νέα δισκογραφική δουλειά του Αιγόκερω μόλις κυκλοφόρησε

Η συνεργασία του με τον επίσης Αιγόκερω Γιώργο Θεοφάνους

Σάκης Ρουβάς: Η νέα δισκογραφική δουλειά του Αιγόκερω μόλις κυκλοφόρησε

Νέα εμφάνιση του Σάκη Ρουβά για άλλη μια φορά σε συνεργασία με τον έτερο Αιγόκερω Γιώργο Θεοφάνους, βγήκε στον αέρα, με τίτλο «Ραδιόφωνα».
Είχαν προηγηθεί τα τραγούδια «Μια χαρά να περνάς» και «Σε πεθύμησα»,
με το νέο του single να είναι παραδομένο στον έρωτα και σε ρομαντική διάθεση σε στίχους των Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Χάρη Μαζαράκη.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως επιστρέφει ξανά στο τραγούδι τη στιγμή που ο διελαύνων Κρόνος από τον Τοξότη βρίσκεται σε ακριβέστατη σύνοδο με τον Ποσειδώνα του ενεργοποιώντας την γενέθλια αντίθεση Κρόνου – Ποσειδώνα.
Είναι μια στιγμή συνειδητοποίησης πως κάτι έχει μείνει πίσω επιθυμώντας να το ξαναφέρει στο προσκήνιο, αλλά η επιτυχία παρόλη την επιμονή δεν είναι ξεκάθαρα εξασφαλισμένη.

Ο στόχος όμως έπρεπε να επιτευχθεί εφόσον ο διελαύνων Κρόνος ενεργοποιεί και το πύρινο τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα με τον Άρη στον Κριό να δέχεται τις προκλήσεις του Κρόνου, που τον ωθεί να προχωρήσει και να δράσει.

Δεν παύει να είναι ένας αγαπημένος καλλιτέχνης και το κοινό έχει μάθει να αγκαλιάζει κάθε προσπάθειά του, ακόμα και αν δεν τον απογειώνει πάντα στην κορυφή.

Άλλωστε ο ωροσκόπος στους Διδύμους και ο κυβερνήτης Ερμής σε σύνοδο με Δία στον 7ο οίκο, θα αποτελεί πάντα ένα μεγάλο στήριγμα αποδοχής και αναγνώρισης.

{youtube}l5tGYXp-dM4{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved