Μάρκος Σεφερλής: Tο νέο show του Παρθένου

Θα καταφέρει να σκαρφαλώσει στα νούμερα του «The Voice»;

Μάρκος Σεφερλής: Tο νέο show του Παρθένου

Έκπληξη προξένησε το trailer του Μάρκου Σεφερλή με το οποίο διαφημίζει τη νέα του εκπομπή, η οποία θα προβληθεί από το Mega, με τίτλο «One Mark show» στις αρχές Μαρτίου.

Το trailer είμαι μια σατυρική απόπειρα του trailer του «The Voice 2» στην οποία ο Μάρκος Σεφερλής υποδύεται όλους τους συμμετέχοντες και τελικά σε ρόλο Γιώργου Λιάγκα ανακοινώνει τη δική του εκπομπή.

Η εκπομπή του, δε, επιλέχθηκε να προβληθεί απέναντι από το «The Voice 2», σκεφτόμενοι μάλλον οι υπεύθυνοι, πως μιμούμενοι και την ιδέα της απέναντι εκπομπής, ο ανταγωνισμός θα έφτανε στα πιο υψηλά του όρια.
Όσο για τον τίτλο θυμήθηκα τι μου θυμίζει! Είναι και αυτός αντιγραφή μιας κολόνιας που έκανε θραύση τη δεκαετία του 80' και λέγονταν «One man show» εμπνευσμένη από τον Jacques Bogart.

Κάπως έτσι ξεκινά η νέα εκπομπή του Mega με πρωταγωνιστή το πρωινό του χαρτί, που το γνωστό πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1 έχει κάψει τις περισσότερες φορές, σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Μάρκος Σεφερλής όμως καταφέρνει πάντα να προβάλλεται και να προβάλλει και όσους τον εμπιστεύονται, διότι διαθέτει τη σύνοδο Ήλιου - Δία - Πλούτωνα στην Παρθένο, που με κάθε τρόπο δίνει χαρίζει απήχηση και χειροκρότημα και ξέρει πώς να επιβάλλει στο κοινό ότι κάνει, κερδίζοντας απόλυτα εκείνη τη μερίδα που ικανοποιείται με το χιούμορ του Δελφινάριου.
Από την άλλη, ο Άρης του στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Κρόνο δείχνει πως οι φιλοδοξίες του είναι πολύ ισχυρές και επιζητούν διαρκώς να φτάσουν ψηλότερα.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι αυτό που εξάπτει τη μανία των μεταμφιέσεων, δίνοντάς του ισχυρή φαντασία και θέληση και μέσα από αυτό μπορεί να υποδύεται οτιδήποτε και οποιονδήποτε.

Όσο για τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Ερμή κυβερνήτη του ζωδίου του, έρχεται να δέσει την καλλιτεχνική του εικόνα, εφόσον του δίνει άνεση στην επικοινωνία, μεταδοτικότητα και δημοτικότητα.
Αφήνοντας στην άκρη το στοιχείο της ποιότητας, μπορούμε να μιλήσουμε σίγουρα για την ποσότητα, η οποία τον έχει καθιερώσει σε ένα μεγάλο μέρος του κοινού, όπως όλα άλλωστε δείχνουν.

Δεν μένει παρά να δούμε αν θα καταφέρει να κοντράρει στα ίσα το «The Voice» το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

{youtube}2Kk3KV9Td_U{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved