Dancing with the stars: Η αποχώρηση του Κώστα Κρομμύδα

Μετά την Βάνα Μπάρμπα, άλλος ένας Ιχθύς, ο Κώστας Κρομμύδας αποχώρησε χθες από το Dancing with the stars

Dancing with the stars: Η αποχώρηση του Κώστα Κρομμύδα

Η χθεσινή Χριστουγεννιάτικη βραδιά διεξάχθηκε σε γιορτινό κλίμα, με τους διαγωνιζόμενους να αφήνονται στο free style με ballroom αποχρώσεις και συνδυασμούς χορών.

Η Σελήνη στον Ταύρο σε αντίθεση με Κρόνο και τρίγωνο με Πλούτωνα έδωσε πολύ αισθησιακές χορογραφίες, πείσμα και επιμονή, ενώ δημιούργησε πολλά αντιφατικά συναισθήματα στους διαγωνιζόμενους, αλλά και στο κοινό.

Για άλλη μια φορά η Ζυγός Ντορέττα Παπαδημητρίου που έχουμε θεωρήσει εξ' αρχής ως φαβορί, έσπασε τη βαθμολογική μονοτονία, αποσπώντας τα πρώτο εννιάρι και μάλιστα εις διπλούν.

Το αργό και αισθησιακό αργεντίνικο tango που συνδύασε με ένα συναρπαστικό pole dancing, την έφεραν ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν ο Δίδυμος, Νίκος Αναδιώτης, που έκλεισε τη βραδιά με έναν ξεσηκωτικό χορό με αρκετό Jive, εντυπωσιακής δύναμης και ρυθμού.

Ωστόσο, παρόλο που ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, βρέθηκε προτεινόμενος από το κοινό, ενώ στις τελευταίες βαθμολογικές θέσεις της επιτροπής, ήταν η Δίδυμος Βάσια Τριφύλλη και η Αιγόκερως,Έλενα Παπαβασιλείου.

Από ότι φάνηκε όμως τελικά, ο Δίας από θέση, προστάτευσε τα παιδιά του!

Η μεγαλύτερη έκπληξη, ήταν αποχώρηση του Ιχθύ Κώστα Κρομμύδα, που χόρεψε πολύ καλά, βρέθηκε ψηλά βαθμολογικά, αλλά δεν είχε την ίδια απήχηση και στο κοινό.

Φαίνεται πως η αντίθεση Σελήνης – Κρόνου σε τετράγωνο με την Αφροδίτη του στον Υδροχόο, του επεφύλασσε τη χθεσινοβραδινή απογοήτευση, που ισοπέδωσε την καλή του διάθεση, αλλά και την χορευτική του επίδοση.

Η επόμενη Κυριακή προβλέπεται φαντασμαγορική, λόγω και της Πρωτοχρονιάτικης γιορτινής ατμόσφαιρας, αλλά και λόγω του ότι αναμένουμε να δούμε ανατρεπτικές χορογραφίες, εκκεντρικές και άκρως εντυπωσιακές, με το τρίγωνο της Σελήνης από τον Λέοντα με τον Ουρανό.

Επιπλέον η αντίθεση με τον Άρη από τον Υδροχόο, θα δώσει πολλή ενέργεια στους διαγωνιζόμενους, εφευρετικές επινοήσεις, μεγάλη τόλμη και αρκετό εκνευρισμό.

Το εξάγωνο Σελήνης – Δία θα χαρίσει γενναιόδωρη βαθμολογία, ενώ το τετράγωνο με τον Κρόνο, ενδέχεται να δημιουργήσει ψυχολογική πίεση.

Ας μην ξεχνάμε πως τον τελευταίο λόγο έχει πάντα το κοινό και η Σελήνη που εκφράζει τις μάζες, γι αυτό και ως τώρα οι εκπλήξεις είναι πολλές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved