Paul Mason: Ο Υδροχόος δημοσιογράφος και το προσχέδιο Μοσκοβισί

Η αξιοπιστία και το κύρος του δεν χωρούν αμφισβητήσεις

Paul Mason: Ο Υδροχόος δημοσιογράφος και το προσχέδιο Μοσκοβισί

Μια ευχάριστη ενημερωτική έκπληξη είχαν προχθές το βράδυ οι τηλεθεατές του Alpha, στην τηλεοπτική συνέντευξη του διάσημου Άγγλου δημοσιογράφου Paul Mason.

Μιλώντας αξιοθαύμαστα για τον τρόπο που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση και κάνοντας τις δικές του εκτιμήσεις για την οικονομική πορεία της χώρας, αναφερόμενος και στο προσχέδιο Μοσκοβισί που (ευτυχώς) έφτασε στα χέρια του, έδωσε παράδειγμα δημοσιογραφικής κουλτούρας και αρτιότητας.

Με τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή στον Υδροχόο καταδεικνύει σαφώς τη δημοσιογραφική του ιδιότητα και την έκφραση μέσα από ευρύ πνεύμα και διανοητική ευφυΐα, που ξεδίπλωσε στις οθόνες μας.
Το τετράγωνο αυτής της ιδεαλιστικής πάνω απ όλα συνόδου με τον Ποσειδώνα, προτρέπει για προσθήκη παρομοιώσεων στις παρατηρήσεις του, επιδιώκοντας να γίνει πιο άμεσος μέσα από αυτές.

Κάπως έτσι αποτύπωσε την εκλογή αριστερής κυβέρνησης στη χώρα μας λέγοντας: «Είναι σαν να παίζει μια μικρή τοπική ομάδα εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης».
Έχοντας παρακολουθήσει στενά και τις τελευταίες εκλογικές μας αναμετρήσεις εξέφρασε την άποψή του πως η προηγούμενη κυβέρνηση δεν αντιστέκονταν καθόλου στις Βρυξέλλες και στην ερώτηση αν θα χρειαστεί να γίνουν τα ίδια με την Κύπρο, δήλωσε πως η Ελλάδα μπορεί να αποφύγει κάτι τέτοιο.
Τέλος, προσδιόρισε την Ελληνική διαπραγματευτική πολιτική ως εξής: «Θα δώσουμε μάχη για να μείνουμε στο ευρώ και θα κλείσουμε τελευταίοι την πόρτα αλλά αν φύγουμε θα χτυπήσουμε την πόρτα τόσο δυνατά, που όλο το οικοδόμημα θα καταρρεύσει».

Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στον Τοξότη αποτελεί από μόνη της μια πηγή αισιοδοξίας στην ιδιοσυγκρασία του, αλλά αν συγκριθεί και με το ωροσκόπιο της Ελλάδας αυτό του πρωτοκόλλου του Λονδίνου στις 3/2/1830, μπορούμε να κατανοήσουμε και τον υποστηρικτικό του ρόλο στη χώρα μας.
Ας μην παραβλέπουμε πως ο Mason είναι ένας σκληρός διαπραγματευτής από φύση, καθώς η σύνοδος Άρη – Κρόνου στον Αιγόκερω του δίνει στρατιωτική πυγμή και πειθαρχία και είναι ο άνθρωπος που δεν χαραμίζει τις φιλοδοξίες του σε βωμούς μικρών συμφερόντων.
Άλλωστε η πιθανότατη θέση της Σελήνης του στον Σκορπιό τον έχει μάθει να διεισδύει στα έγκατα των υποθέσεων, ώστε να εξαλείψει την παραμικρή πιθανότητα να εκτεθεί.
Εν κατακλείδι η αξιοπιστία και το κύρος του δεν χωρούν αμφισβητήσεις.

PAUL MASON TWITTER

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved