Γιώργος Χωραφάς: Ένας καλαίσθητος άνθρωπος και ενδιαφέρων ερμηνευτής

Σαν Τοξότης με Σελήνη στο Λέοντα, ξέρει να απολαμβάνει κάθε στιγμή και αυτό διακρίνεται από το γεμάτο αυτοπεποίθηση βλέμμα του.

Γιώργος Χωραφάς: Ένας καλαίσθητος άνθρωπος και ενδιαφέρων ερμηνευτής

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ηθοποιός μας Γιώργος Χωραφάς, μετά από το αλληγορικό «Κουαρτέτο σε 4 κινήσεις», την αλησμόνητη «Πολίτικη κουζίνα», την άκρως ερωτική «Υπογραφή», πρωταγωνιστεί στη νέα κινηματογραφική και επίκαιρη ταινία του Μάρκου Μάρκου, «Παπαδόπουλος & ΣΙΑ».

Η ταινία προβάλλεται στις Ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 20/12 σε ρόλο ενός αδερφού που υποδέχεται τον χρεωκοπημένο αδερφό του και όπως λέει ο ίδιος παρά τα «κουσούρια» του ήρωα, τελικά υπερισχύει όλη η τρυφερότητα του ανθρώπου, αλλά και η όρεξη που έχει να βοηθήσει, να γιορτάσει το κάθε μικρό θετικό πράγμα που του προσφέρει η ζωή.

Ένας ρόλος που δεν διαφέρει και πολύ από την ιδιοσυγκρασία ενός Τοξότη, ζώδιο στο οποίο ανήκει ο γοητευτικός ηθοποιός.

Μη χάνοντας ευκαιρία να διατυμπανίζει πως κάνει κέφι τη ζωή του, μας είναι απολύτως ευνόητο και το πιστεύουμε ανεπιφύλακτα, αφού σαν Τοξότης με Σελήνη στο Λέοντα, ξέρει να απολαμβάνει κάθε στιγμή και αυτό διακρίνεται από το γεμάτο αυτοπεποίθηση βλέμμα του.

Η σύνοδος της Σελήνης και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, του χαρίζουν αυτή την μαγνητική φυσιογνωμία, με την οποία μπορεί και διεισδύει στην τέχνη εντυπωσιάζοντας βαθιά και αθόρυβα. Η ισχυρή του προσωπικότητα συνυπάρχει στη ζωή και στην τέχνη και επιβάλλεται μέσα από το καλλιτεχνικό τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα.

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου τον διατηρεί πιστό στις αξίες, όπως και στον μακροχρόνιο γάμο του, ενώ το τετράγωνο του Άρη στον Αιγόκερω με τον κυβερνήτη του ζωδίου του Δία, ενισχύει την εικόνα του φιλόδοξου, γενναιόδωρου και παραδοσιακού ανθρώπου, που απολαμβάνει τις προκλήσεις με συναίσθηση των ορίων τους.

«Το κυριότερο για να μη μαραθεί και πεθάνει κάποιος εξωτερικά και εσωτερικά είναι να μην πέφτει σε λήθαργο, αλλά να έχει πάντοτε μικρά ή μεγαλύτερα ενδιαφέροντα που θα τον κρατούν σε εγρήγορση και θα δίνουν νόημα στη ζωή του». Αυτή είναι η άποψη ενός κοσμογυρισμένου Τοξότη, που έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ξεχωριστή αίσθηση στο κοινότυπο και ρουτινιασμένο περιβάλλον, των επιτυχημένων ηθοποιών.

Η ταινία έχει ήδη αποσπάσει βραβεία και καλές κριτικές, ενώ η συμπαραγωγή των αδερφών Μάρκου που ανήκουν στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα μαζί με την ερμηνευτική εγγύηση του Γιώργου Χωραφά, αναμένεται τουλάχιστον, μια ενδιαφέρουσα κινηματογραφική ανάμνηση.

Διαβάστε επίσης:

-Cine Αστρολογία: Papadopoulos and Sons

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved