Roberto Begnini – Ο χλευασμός για την υποψηφιότητα Berlusconi

Μόλις προχθές ο ταλαντούχος Σκορπιός καυτηρίασε έντονα την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού Silvio Berlusconi, να είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές του Φεβρουαρίου.

Roberto Begnini – Ο χλευασμός για την υποψηφιότητα Berlusconi

O αγαπητός και δημοφιλής στη χώρα του κωμικός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος Roberto Begnini είναι Σκορπιός. Έγινε διάσημος σε ελάχιστο χρονικό διάστημα σε όλο τον κόσμο, πριν 15 περίπου χρόνια, μέσα από την υπέροχη ταινία του La vita è bella (Η ζωή είναι ωραία).

Λαμβάνοντας το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου και καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, εξέφρασε τη χαρά του σαν μικρό παιδί, περπάτησε πάνω στα καθίσματα των θεατών, χοροπηδούσε σαν καγκουρό, ενώ αγκάλιαζε και φιλούσε την έκπληκτη Sophia Loren.

Ο Άρης στον Αιγόκερω στον 12ο οίκο σε τετράγωνο ιδιομοιρίας με τον Ποσειδώνα, σε τετράγωνο με Κρόνο,σε αντίθεση με Ουρανό και τρίγωνο με Δία, επιτρέπει σε αυτόν τον βαθιά εσωστρεφή και συμπλεγματκό άνθρωπο, να βρίσκει ανατρεπτικές διεξόδους έκφρασης μέσα από την τέχνη, ωθούμενος από τις φιλοδοξίες του.

Με ωροσκόπο Αιγόκερω και Σελήνη στον ανατρεπτικό Υδροχόο στον 1ο γωνιακό οίκο, σε όψη τριγώνου ιδιομοιρίας με Ποσειδώνα και σε αντίθεση με Πλούτωνα, τολμά να φτάνει σε τόσο βάθος τα νοήματα της ζωής, που αν δεν επέλεγε την τέχνη και τη σάτιρα, θα είχε βυθιστεί στην δίνη των αδιεξόδων του.

Η ομιλία του είναι καταγεγραμμένη σαν μία από τις καλύτερες στιγμές στην ιστορία των Όσκαρ. «Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που ζουν σ’ ένα μικρό χωριό στην Ιταλία, γιατί μου έκαναν το μεγαλύτερο δώρο, τη φτώχεια!».

Είναι γνωστός για το αστείρευτο, καθαρό, γνήσιο χιούμορ του, που συνδυάζεται με την καλοκάγαθη φυσιογνωμία του, μαγνητίζοντας τους θεατές.

Ο Ερμής στον Σκορπιό στον 10ο γωνιακό οίκο της καριέρας σε απόλυτο τετράγωνο με τον Πλούτωνα κυβερνήτη του οίκου και του ζωδίου του, δείχνει την καυστική του διάθεση, η οποία λατρεύει να σατιρίζει και να ξεσκεπάζει με πανουργία, κάθε τι που καταπιάνεται.

Από αυτή την όψη πηγάζει και το αστείρευτο ερμηνευτικό ταλέντο που τον καθιέρωσε.

Μόλις προχθές ο ταλαντούχος Σκορπιός καυτηρίασε έντονα την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού Silvio Berlusconi, να είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές του Φεβρουαρίου.

Ο σκανδαλιάρης Ζυγός πρώην πρωθυπουργός, έχει εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό ξανά στην πολιτική σκηνή, ενώ είχε καταδικαστεί για οικονομικές απάτες, κατηγορείται δε για σεξουαλικές σχέσεις με μια ανήλικη πόρνη, αλλά και για κατάχρηση εξουσίας.

Ωστόσο εξακολουθεί να έχει μεγάλη επιρροή στα τηλεοπτικά και όχι μόνο μέσα της χώρας του, εφόσον η ιδιότητά του σαν μεγιστάνας είναι πασίγνωστη.

Εδώ και δύο χρόνια συνδέεται με την 27 χρονη showgirl Francesca Pascale την οποία και αρραβωνιάστηκε πριν λίγες ημέρες.

Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στον Ζυγό στον 1ο οίκο, του δίνει τη διογκωμένη προβολή της εικόνας του, την οποία θαυμάζει και υπερεκτιμά σε κάθε του δραστηριότητα.

Η προσπάθειά του να αποδείξει την αξία του είναι αποτέλεσμα της συνόδου Σελήνης – Κρόνου στους Ιχθύες, που το τετράγωνό της με τον Δία, τον οδηγεί στις ασύδοτες συμπεριφορές, στην επιδειξιμανία του, στην πλάνη της υπερβολής, αλλά και στα συνεχή προβλήματα που αντιμετωπίζει.

O Begnini που σίγουρα δεν ανήκει στη μερίδα των Ιταλών που ψηφίζουν Τσιτσιολίνες και τροφοδοτούν Μπερλουσκονικές επιρροές, είπε πως η είδηση της υποψηφιότητας του Berlusconi, είναι χειρότερο νέο από την επερχόμενη αποκάλυψη που προβλέπουν οι Μάγια. Επικαλούμενος με το γνωστό ξεκαρδιστικό του ύφος τη βοήθεια του θεού, κάλεσε αστειευόμενος και τον Monti να ανακοινώσει έστω και ψέματα πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές. Ο Berlusconi, έχει δηλώσει πως είναι έτοιμος να αποσυρθεί αν ο Monti είναι ξανά υποψήφιος. Παράλληλα όμως δεν παραλείπει να δηλώνει πως δεν συμφέρει τον Monti να μετατραπεί σε δευτεραγωνιστή, ενώ είχε επιβληθεί ως ο από μηχανής θεός.

Η είδηση και το video της σάτιρας του Begnini έχει κάνει το γύρο του κόσμου, όπου εκτός από το σπαρταριστό χιούμορ του με την παρομοίωση της εμφάνισης του Berlusconi, σαν καρχαρία, μούμιας, ή του Γκοτζίλα σε ταινίες τρόμου όταν όλα μοιάζουν ήρεμα, ο Begnini βγάζει την όλη την καυστικότητα του ζωδίου του. Αναφερόμενος στην φιλοδοξία του Berlusconi να γίνει μια μέρα πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, θεωρεί πως ο μόνος τρόπος για να δει τις φωτογραφίες του σε δημόσια κτίρια, είναι μέσα σε αστυνομικά τμήματα.

Αυτό που είναι απολύτως σίγουρο, είναι πως κανένας από τους δύο δεν αστειεύεται, ο καθένας για διαφορετικούς και ανομολόγητους λόγους.

Roberto Begnini 27/10/1952 1.00pm Castiglion Fiorentino, Italy

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved