Η «Εθνική Ελλάδος» του Λέοντα Γιώργου Καπουτζίδη

Η Σελήνη και ο Δίας υπογράφουν την επιτυχία της σειράς του Mega που θα αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές

Η «Εθνική Ελλάδος» του Λέοντα Γιώργου Καπουτζίδη

Η πρεμιέρα της σειράς έγινε την Τρίτη 13/1 έχοντας απέναντι τον κολοσσό Λάκη Λαζόπουλο και το Τσαντίρι του, καταφέρνοντας να αποσπάσει το 27% της προτίμησης του κοινού.
Το προχθεσινό δεύτερο επεισόδιο άγγιξε το 34% και όλα δείχνουν πως θα φτάσει τα νούμερα του «Παρά πέντε» που ακόμα και στην έκτη φορά επανάληψής του, σπάνια έπεσε κάτω από 20%.

Κάθε αρχή και δύσκολη εφόσον είναι απαραίτητο να ξεδιπλωθεί το νόημα κάθε σειράς στα 3 πρώτα επεισόδια, ώστε να διατηρήσει την περιέργεια σε εγρήγορση.
Δύο Λέοντες, ο ίδιος ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Σμαράγδα Καρύδη, μαζί με την Υδροχόο Κατερίνα Παπουτσάκη, την Καρκίνο, Κωνσταντίνα Μιχαήλ και την επίσης Καρκίνο, Μίνα Αδαμάκη σε ρόλο έκπληξη, αποτελούν τον κορμό μιας σειράς, που κινείται αφοπλιστικά μέσα στην καθημερινότητα αλλά και στα κοινωνικά δρώμενα, δοσμένα άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με πίκρα και μέσα από εξαιρετικές ερμηνείες, των ηθοποιών που συμμετέχουν. Θα αποτελέσουν την τετραμελή ομάδα που θα δοκιμαστεί στο «σκάκι στον πάγο», επιθυμώντας να κερδίσει πρωτιές η κάθε μια για τον δικό της λόγο. Η τέταρτη ηθοποιός της ομάδας δεν έχει ακόμα γίνει γνωστή και θα ενταχθεί στη σειρά αργότερα.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σαν Λέων που είναι και με Σελήνη στον Κριό, δεν είναι εξοικειωμένος με τις προσωπικές ήττες και προσπαθεί πολύ να τις αποφεύγει.
Γι αυτό και οι δουλειές του είναι πάντα προσεγμένες, φιλτραρισμένες και οι διάλογοί του δεν θίγουν, δεν εξάπτουν και δεν προσπαθούν να εντυπωσιάσουν.
Η αισθητική είναι το προνόμιο των σεναρίων του, που πηγάζει από την ακριβέστατη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης στον Λέοντα, κάνοντας τις ατάκες του αξέχαστες με θεατρικότητα που ακονίζει το νου.
Το εξάγωνο αυτή της συνόδου με τον Κρόνο του χαρίζει διαχρονική ισχύ, εφόσον είναι πάντα συνεπής στις δουλειές του χωρίς να επιθυμεί να δοκιμάζει κάτι άλλο, διατηρώντας το στυλ και τη χροιά του.
Το πύρινο τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα δουλεύει διαισθητικά γι αυτόν, δημιουργώντας ρόλους, τους οποίους φαντάζεται αμέσως ποιος μπορεί να τους ερμηνεύσει όπως ακριβώς εκείνος τους εννοεί.

Η πρεμιέρα της νέας του σειράς έγινε με τον Δία σε ανάδρομη κίνηση σε ακριβέστατη σύνοδο με τον γενέθλιο Ερμή και την Αφροδίτη του αλλά και σε εξάγωνο με τον Κρόνο, που αν μη τι άλλο υπόσχεται να τον φέρει και πάλι στο φως της δημοσιότητας με μια σειρά που θα αγαπηθεί πολύ.

Επίσης η Σελήνη εκείνη την ημέρα βρίσκονταν στον Ζυγό σε εξάγωνο με τον γενέθλιο Δία του που δίνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση της επιτυχίας και της αποδοχής.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης με την «Εθνική Ελλάδος» βάζει για άλλη μια φορά σε εφαρμογή το γενέθλιο Ταυ – τετράγωνό του μεταξύ Αφροδίτης – Δία –Πλούτωνα, προσπαθώντας να δείξει πως το να είμαστε πολιτισμένοι δεν είναι θέμα ευκαιρίας, αλλά βαθιάς συνείδησης και ενσυναίσθησης.

{youtube}gYqYuznPugA{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved