Celine Dion: Η Κριός στηρίζει ξανά τον «καρμικό» της γάμο

Ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της για να σταθεί στον σύζυγό της

Celine Dion: Η Κριός στηρίζει ξανά τον «καρμικό» της γάμο

Η διάσημη καλλιτέχνης βραβευμένη με 5 βραβεία Grammy με τις τεράστιες επιτυχίες και τους πλατινένιους δίσκους, που έχει μετατρέψει τα τελευταία χρόνια το «Caesars Palace» του Las Vegas σε ναό προς τιμήν της, διέκοψε τη συνεργασία της για να σταθεί στο πλευρό του συζύγου της.

Ο άνθρωπος της ζωής της, πατέρας των 3 παιδιών της και μάνατζέρ της, ο Αιγόκερως Rene Angelil, διαγνώστηκε με καρκίνο του φάρυγγα, εγχειρίστηκε τον Δεκέμβριο και ενώ όλοι πίστευαν πως εκείνη θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της μιας που η υγεία του καλυτερεύει, ακύρωσε τα πάντα για να βρίσκεται κοντά του. Στο παρελθόν, δε, έκανε πάλι το ίδιο, εφόσον χρειάστηκε να ξανασυμπαρασταθεί στον άνδρα της με ανάλογο πρόβλημα υγείας.
Να επισημάνω εδώ ότι
οι ακυρώσεις αυτές εκτιμούνται με απώλειες τεράστιων χρηματικών ποσών που μπορεί να μην έχει ανάγκη, αλλά η ανταπόκρισή της ήταν κάτι παραπάνω από άμεση.

Φυσικά δεν του χρωστάει και λίγα, εφόσον ήταν αυτός που την ανέλαβε στα 12 χρόνια της όταν συνέθεσε το πρώτο της κομμάτι στα γαλλικά με τίτλο «Ce n'était qu'un reve» (Ήταν μόνο ένα όνειρο) υποθηκεύοντας το σπίτι του για να στηρίξει την καριέρα της.
Μετά από τεράστιες επιτυχίες, έγιναν και σύντροφοι στη ζωή από το 1992 μ
ε έναν φαντασμαγορικό, γραφικό αλλά και υπερβολικό γάμο που άφησε ιστορία, στις 17 Δεκεμβρίου του 1994.
Ο κατά 26 χρόνια μεγαλύτερός της σύντροφος την έβγαλε από τη φτώχια, τη στήριξε και την αγάπησε, ανταποδίδοντας και εκείνη αυτή την αγάπη μέχρι σήμερα.

Πέρα από τη μοιραία τους σχέση που τους έχει ενώσει με μοναδικό τρόπο, η ίδια η Deline Dion είναι μια γυναίκα με βασιλικές δομές.
Η επιτυχία που θα γνώριζε είναι εξόφθαλμη από τον τονισμένο 10ο οίκο της καριέρας, το ίδιο και η τεράστια οικονομική της άνεση με τον Δία στον Λέοντα στον 2ο οίκο της.
Ο Ωροσκόπος της στον Λέοντα
σε ακριβέστατο τετράγωνο με τον Άρη κυβερνήτη του 10ου οίκου αποτελεί ένδειξη πως στη ζωή της θα χρειαστεί να συγκρουστεί με τις επιθυμίες της εις βάρος των επαγγελματικών της.
Ο κυβερνήτης του 7ου οίκου της (γάμος) ο Ουρανός, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη, με τον Ερμή κυβερνήτη του 3ου οίκου.

Ας μην ξεχνάμε πως έχει άλλα 13 αδέρφια, αλλά και πως με αυτή την όψη ο θάνατος του άνδρα της που θεωρείται συγγενικό πρόσωπο (3ος οίκος) την έχει απασχολήσει σοβαρά στη ζωή της, εφόσον είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι σοβαρό.

Πέρα από αυτά το ωροσκόπιό της δηλώνει μια υπεύθυνη γυναίκα, άξια και δυναμική, καθώς είναι Κριός με Σελήνη στον Κριό, που δεν στερείται αξιοπρέπειας με ωροσκόπο στον Λέοντα και τη σύνοδο Ήλιου – Κρόνου να την κάνει να αντέχει τις δυσκολίες και μέσα από αυτές να καταξιώνεται, εφόσον ο Ήλιος βρίσκεται πολύ κοντά στο μεσουράνημά της.
Η τωρινή κατάσταση είναι δύσκολη με το πέρασμα του Ουρανού πάνω από τον Κρόνο της αλλά και τον Πλούτωνα να υπαινίσσεται πολλά.
Το αναμφισβήτητο ψυχικό δέσιμο με τον σύζυγό της, είναι απλά μια συγκυρία, που δεν αναιρεί τη στάση της απέναντι στη ζωή και την ηθική της.

Διάβασε επίσης την συναστρία της Celine Dion με τον σύζυγό της:

Celine Dion Vs Rene Angelil: the power of love

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved