Charlize Theron και Sean Penn: Η πρόταση γάμου και η επιβεβαίωση του astrology.gr

Παντρεύονται το καλοκαίρι στη Νότια Αφρική

Charlize Theron και Sean Penn: Η πρόταση γάμου και η επιβεβαίωση του astrology.gr

Πριν από έναν ακριβώς χρόνο και συγκεκριμένα στις 3/1/2014 είχα αναφερθεί στη σχέση της Charlize Theron και του Sean Penn που ακόμα δεν ήταν ξεκάθαρο αν ήταν μόνοι φίλοι ή είχαν προχωρήσει σε σχέση.
Η συναστρία των δύο Λεόντων ήταν κάτι παραπάνω από υπαινικτική για το επικείμενο δέσιμό τους και για την αλλαγή της πορείας της σχέσης τους.

Συγκεκριμένα είχε γραφτεί το εξής:
«Όπως και να έχουν τα πράγματα οι δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί, που ταιριάζουν και εμφανισιακά και ιδιοσυγκρασιακά, από τον Ιούλιο του 2014 που ο Δίας θα περάσει από τον Ήλιο, τη Σελήνη και τον Ερμή εκείνης και από τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Ουρανό εκείνου και σε αρμονική όψη με τον Δία και των δύο, θα ανακινηθούν πολλά προσωπικά θέματα, με μεγάλη εύνοια και ευχάριστα γεγονότα.
Η συνέχεια άλλωστε δεν θα παραμείνει για πολύ κρυφή, διότι, σαν Λέοντες και οι δύο, το ουδέν κρυφό υπό τον Ήλιο θα λάμψει πανηγυρικά».

Η ώρα της λάμψης λοιπόν έφτασε και μάλιστα πανηγυρικά, εφόσον ο Sean Penn σχεδίασε μόνος του το μονόπετρο που θα περάσει στο χέρι της αγαπημένης του συνοδεία της πρότασης γάμου που της έκανε. Εκείνη δέχτηκε και όλα βαίνουν προς γάμου κοινωνία το καλοκαίρι του 2015 στη Νότια Αφρική.

Με τον διελαύνοντα Δία σε ανάδρομη κίνηση να σαρώνει στο πέρασμά του τον χάρτη του αρχίζοντας από τη σύνοδο με τον Ουρανό με την οποία αιφνιδίασε με την πρόταση, και συνεχίζοντας σε τρίγωνο με τον ωροσκόπο του τον οποίο και κυβερνά, αγγίζοντας αργότερα τον Ερμή του κυβερνήτη του 7ου οίκου του (γάμος) και ξαναγυρίζοντας το καλοκαίρι σε ευθεία πλέον φορά σε σύνοδο με τον Ήλιο του, ο πανευτυχής γαμπρός βιώνει ένα από τα πιο ξεχωριστά διαστήματα της ζωής του.
Όσον αφορά στην πανέμορφη αγαπημένη του τη στιγμή που ο διελαύνων Δίας θα έρθει σε σύνοδο με τον Ήλιο του θα είναι παράλληλα σε τρίγωνο με τον Άρη της στον Κριό στις ίδιες ακριβώς μοίρες, ενώ στην ανάδρομη κίνησή του θα βρεθεί σε σύνοδο με τη Σελήνη και τον Ήλιο της.

Ο γάμος αυτός αναμένεται να είναι από τους πιο εντυπωσιακούς και ασυνήθιστους με ένα ζευγάρι που η μοίρα δεν μπορεί να μην τους ενώσει με οποιονδήποτε τρόπο, με τα δεσμά της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved