Πάνος Μουζουράκης: Η ξεγυμνωμένη πρόκληση ενός καλλιτέχνη

Ο ανυπότακτος Δίδυμος μας έχει συνηθίσει, από την αρχή της εμφάνισής του στα καλλιτεχνικά δρώμενα, σε αντισυμβατικούς προσανατολισμούς

Πάνος Μουζουράκης: Η ξεγυμνωμένη πρόκληση ενός καλλιτέχνη

Η βαθιά και ατημέλητη φωνή του, συνδυάζεται άψογα με το εκκεντρικό του παρουσιαστικό, που δεν αποχωρίζεται ούτε στις προσωπικές ούτε στις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Ο ανυπότακτος Δίδυμος μας έχει συνηθίσει, από την αρχή της εμφάνισής του στα καλλιτεχνικά δρώμενα, σε αντισυμβατικούς προσανατολισμούς, ακόμα και στους ρόλους που ερμηνεύει.

Η φετινή μουσικοσατιρική παράσταση στο «Σταυρό του Νότου» μαζί με τον Θανάση Αλευρά και τίτλο «Άπαντες», έχει κάνει το γνωστό στέκι να πλημμυρίζει από κόσμο και ανατρεπτικό θέαμα. Το σύγχρονο βλάχικο καμπαρέ, με άρωμα Βερολίνου, χωρίς νόμους και κανόνες, εκφράζεται απόλυτα από τους δύο πρωταγωνιστές, που έχουν γεννηθεί την ίδια χρονιά, ανήκουν στο ίδιο ζώδιο και έχουν τον ίδιο ωροσκόπο, όπως αναφέρει ο Πάνος Μουζουράκης. Προς το τέλος του προγράμματος και τις πολύ μεταμεσονύχτιες ώρες, εμφανίζεται γυμνός στα πλαίσια ενός χιουμοριστικού σκετς, κρύβοντας τα γεννητικά του όργανα με τα χέρια του.

Το 2009 είχε ποζάρει γυμνός για την στήλη «Naked City» της εφημερίδας Lifo, κρύβοντας τα επίμαχα σημεία με αφρό ξυρίσματος.

Στην παράσταση που σοκάρει το κοινό, οι δύο Δίδυμοι σχολιάζουν σχεδόν τα πάντα με έξυπνο, άμεσο, αβίαστο τρόπο, διαπεραστικό χιούμορ, αλλά και με την εντυπωσιακή ενέργεια που τους περιβάλλει.

Η πιθανότατη θέση της Σελήνης στις τελευταίες μοίρες του Κριού, σε σύνοδο με Αφροδίτη και Άρη στον Ταύρο, δίνει μια πρώτη γεύση για την φλογερή και ιδιαίτερα ερωτική του φύση.

Η σύνοδος Σελήνης – Αφροδίτης αναδεικνύει την μουσική του υπόσταση και την ωραία χροιά της φωνής του.

Στον Πάνο Μουζουράκη αρέσει να προκαλεί για οποιονδήποτε λόγο, είτε αυτός είναι ψυχολογικός, είτε πηγάζει από την καλλιτεχνική του άποψη. Άλλωστε ο ίδιος δηλώνει πως «Η λέξη τέχνη είναι σαν την αγάπη, ο καθένας μας την καταλαβαίνει διαφορετικά».

Η σύνοδος Σελήνης – Άρη τον παρακινεί σε αψυχολόγητες συμπεριφορές που ο Ήλιος στους Διδύμους δεν μπορεί να σταθμίσει, λόγω της ευμετάβλητης διάθεσης που προκαλεί.

Ο εδώ και δύο χρόνια σύντροφος της Ζυγίνας Μαρίας Σολωμού, είναι ασυμβίβαστος με τον μέσο όρο συμπεριφοράς, αφοπλιστικά ειλικρινής και από ό, τι φαίνεται απολαμβάνει τη γυμνή πραγματικότητα, που όταν τον καταθλίβει βρίσκει καταφύγιο σε φίλους και όχι πλέον στο ποτό και στις ελαφρές ουσίες.

Το να φέρνει σε δύσκολη θέση τους άλλους είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν μπορεί αλλά ίσως και δεν θέλει να εγκαταλείψει, βρίσκοντας γοητευτική την αντίθεση του κυβερνήτη του ζωδίου του Ερμή, με τον Ουρανό.

Παρόλα αυτά, ο Πάνος Μουζουράκης με το τρίγωνο του Κρόνου με Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη, είναι πολύ συνεπής σε ό, τι κάνει, δουλεύει αξιόπιστα και αρκετά μοναχικά, ενώ γνωρίζει καλά πώς να επιβιώνει. Ενισχυμένος στο έπακρον από το τυχερό εξάγωνο Ήλιου – Δία που του εγγυάται μια άνετη ζωή, η γυμνή αλήθεια του μπορεί να θίγει την αισθητική πολλών, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να τους αποζημιώσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved