Bar Rafaeli – Η γυμνή επίδειξη των εσωρούχων της

Η 27χρονη Δίδυμος από το Ισραήλ και πρώην σύντροφος του Leonardo Di Caprio, αφήνει άφωνο το κοινό με την προώθηση της δικής της σειρά εσωρούχων, μέσα από ένα ασπρόμαυρο βίντεο στο οποίο κυκλοφορεί ολόγυμνη...

Bar Rafaeli – Η γυμνή επίδειξη των εσωρούχων της

Για όποιον δεν την γνωρίζει, πρόκειται για ένα μοντέλο που διαθέτει κορμί που δεν μπορούν να συλλάβουν άμεσα οι αισθήσεις μας, μια φυσική ομορφιά που φροντίζει να μην την καλύπτει όσο μπορεί με μακιγιάζ και μια γυναίκα που όταν ποζάρει συχνότατα γυμνή, νομίζεις πως πρόκειται για άγαλμα μυθολογικής θεάς.

Η 27χρονη Δίδυμος από το Ισραήλ και πρώην σύντροφος του Leonardo Di Caprio, αφήνει άφωνο το κοινό με την προώθηση της δικής της σειρά εσωρούχων, μέσα από ένα ασπρόμαυρο βίντεο στο οποίο κυκλοφορεί ολόγυμνη, παίζει στην μπανιέρα της, καπνίζει πούρο, βγαίνει γυμνή, κοιτάζεται στον καθρέφτη, βάζει την πετσέτα και έπειτα τα άνετα και καθόλου προκλητικά εσώρουχά της.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα καταδεικνύει την απύθμενη σεξουαλικότητά της, που σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες όψεις της, ανάγεται σε πανίσχυρο μαγνητικό πεδίο, αφόρητης έλξης.

Με την πεποίθηση πως νιώθει όμορφη όταν νιώθει άνετα, σχεδίασε μια σειρά εσωρούχων για άνδρες και γυναίκες, εντελώς απλά, βαμβακερά και απέριττα, προσπαθώντας να περάσει στο κοινό την πολυτέλεια, του να αισθάνεται άνετο στο σώμα του.

Η φίρμα των minimal εσωρούχων της είναι το «Under.me», επιδιώκοντας να καταρρίψει τον μύθο πως sexy είναι μόνο τα δαντελωτά γυναικεία εσώρουχα. Η απλότητα και η απαλή τους αίσθηση είναι συνδυασμένη με προκλητικές σχεδιαστικές γραμμές, που αφήνουν την φαντασία να καλπάζει, κάνοντάς τα και αναμφισβήτητα πιο λειτουργικά.

Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στους Διδύμους και η αντίθεση Ήλιου – Ουρανού δεν την αφήνουν χωρίς ανορθόδοξα διανοητικά παιχνίδια, που συνήθως παίζουν αρμονικά με τη δημιουργική της ικανότητα.

Όσο για το θέμα της φαντασίας, αποτελεί ολόκληρο κεφάλαιο για αυτήν, αρχικά μέσα από την αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα, η οποία φαίνεται να την ακολουθεί παντού, εξάπτοντας τις φαντασιώσεις και τις δικές της, αλλά και όλων των υπολοίπων.

Επιπλέον το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα την εμπνέει διαρκώς να δώσει μια καλλιτεχνική χροιά στα ενδιαφέροντά της, πάλι μέσα από μια φαντασιακή προτροπή, που ψάχνει ιδανικούς τρόπους έκφρασης.

Το εξάγωνο ιδιομοιρίας ανάμεσα στον Δία από τον Τοξότη και τον Ουρανό στον Υδροχόο, αποτελεί τη βάση της εφευρετικής και πρωτότυπης επιχειρηματικής της κίνησης, αλλά εγγυάται και την επιτυχία λόγω της απροσδόκητης εύνοιας, που επιφυλάσσει.

Μια γυναίκα που συνδυάζει όλα όσα αποτελούν ένα αφροδισιακό ελιξίριο και που το τρίγωνο Ήλιου – Δία, μοιάζει σαν απλό αξεσουάρ, στην ήδη εκθαμβωτική τουαλέτα της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved