Έλενα Ακρίτα: Η Καρκίνος ετοιμάζει πόλεμο για τις κατηγορίες που της προσάπτουν

Το θέμα με τη σύνταξη του πατέρα της έχει κάνει έξαλλη τη δημοσιογράφο

Έλενα Ακρίτα: Η Καρκίνος ετοιμάζει πόλεμο για τις κατηγορίες που της προσάπτουν

Εδώ και δύο μήνες το θέμα που έθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς μέσω ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή, για το αν της καταβάλλεται ακόμη η σύνταξη του πατέρα της Λουκή Ακρίτα, έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Η ίδια έχει απαντήσει με ένα «όχι» σαν του Μεταξά πως δεν λάμβανε τη σύνταξη την οποία έκοψε η χούντα και για την οποία κατηγορείται πως ελάμβανε ως το 2010.
Όπως αναφέρει η ίδια, δεν την έλαβε ούτε στο μισό που δικαιούταν αργότερα ως παντρεμένη, επικαλούμενη το προσωπικό αξιακό της σύστημα.
Μάλιστα προχώρησε και σε δηλώσεις στο Facebook με τις οποίες ενημερώνει για τα εξώδικα, τις αγωγές και τις μηνύσεις προς διάφορα έντυπα μέσω δικαστικής οδού, καλώντας και τους φίλους της να κοινοποιήσουν την ανάρτησή της.
Η σύνοδος Άρη –Ουρανού στον Καρκίνο είναι αυτή που την κάνει να ενεργεί χωρίς δεύτερες σκέψεις, του στυλ δεν βαριέσαι δεν θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου και επίσης είναι αυτή που εξοργίζει κυριολεκτικά το βλέμμα της.
Η σκέψη να αδιαφορήσει θα ήταν πολύ πιθανή για τη Σελήνη της στον Ζυγό, που επιζητά ηρεμία και αποστρέφεται τις εντάσεις, αλλά παράλληλα δεν μπορεί να αντισταθεί και στο άδικο.
Διαθέτοντας και μια σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης στους Διδύμους που κατ΄εκτίμηση σχηματίζει αρμονικές όψεις με τη Σελήνη και τον Ποσειδώνα, εκφράζεται ανοιχτά, έχει γνώμη για όλα και για όλους και το χαρακτηριστικό της είναι η τεράστια ευαισθησία της, που την ωθεί να αντιδράσει.
Το τετράγωνο του Άρη με τη Σελήνη και τον Ποσειδώνα είvαι άλλη μια ένδειξη πως οι δικαστικές διαμάχες δεν την φοβίζουν, αντίθετα γίνονται το εφαλτήριο για να αποδείξει το δίκιο της.

Ο απολαυστικός τρόπος που εκφράζεται δανείζεται έμπνευση από το αέρινο τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα ιδανικό για διανοητικές περιπλανήσεις.
Είτε αρέσει είτε όχι το στυλ, ο λόγος και η ιδιοσυγκρασία της, η Έλενα Ακρίτα διαθέτει αστείρευτο ταλέντο και ως τώρα έχει επιδείξει μόνο ηθική, συνέπεια και επαγγελματισμό.

Η άγνωστη ώρα γέννησης δεν επιτρέπει να εισχωρήσουμε σε πιο ενδεικτικές πλευρές, αφήνοντας τη δικαιοσύνη και τα γεγονότα να κάνουν τη δουλειά τους.
Το μόνο σίγουρο είναι πως η Σελήνη κυβερνήτης του ζωδίου της, με τις όψεις που σχηματίζει, θα ήταν σχεδόν αδύνατον να την παροτρύνει να προβεί σε ακραίες κινήσεις χωρίς να ισχύουν η λεπτότητα και η ηθική που προβάλλει.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved