To φωτογραφικό αντίο της Maria Sharp στον σκύλο της Chubby

Όταν η Maria Sharp συνειδητοποίησε ότι το 16χρονο σκυλί και σύντροφός της η Chubby μπορεί σύντομα να πεθάνει, αποφάσισε να γιορτάσει τη ζωή τους μαζί, με μια συγκινητική φωτογράφηση από την Suzanne Price.

To φωτογραφικό αντίο της Maria Sharp στον σκύλο της Chubby

Η 23χρονη Sharp ξεκίνησε βρίσκοντας παλιές φωτογραφίες από όταν ήταν μόλις 7 ετών. Η Chubby πέθανε αμέσως μετά την φωτογράφηση. Ήταν 16 ετών.

"Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες. Πάντα την έπαιρνα αγκαλιά σαν μωρό ... ακόμα κι αν αυτή ένιωθε πνίξιμο. "

"Η πρώτη μέρα που την πήρα, ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που είχα κάτι δικό μου, κάτι που θα μπορούσα να φροντίζω και να αγαπάω ."

«Είναι τόσο περίεργο που κάθεται στα πόδια μου. Μάλλον με θεωρούσε περισσότερο φίλη της από όσο νόμιζα..."

"Κοιμόταν συνέχεια, ακόμη και στο μπάνιο."

"Πήρε αγάπη και από ανθρώπους που δεν την γνωρίζουν καν! "

"Αυτή η φωτογραφία κέρδισε το "Pet Selfie", σε διαγωνισμό στο γραφείο του κτηνιάτρου μου. Ήταν διασκεδαστικό που είδα την εξυπνάδα της να αναγνωρίζεται και επίσημα! "

«Αρχίσαμε να βλέπουμε προβλήματα στην υγεία της Chubby τα τελευταία δύο χρόνια. Πρώτα ήρθε ο καταρράκτης. "

"Μετά άρχισε να χάνει σιγά σιγά την ακοή της..."

"Μετά άρχισε να χάνει την πρόσφυση σε πόδια της, έτσι έπρεπε να της βάλουμε ένα χαλί κάτω από το νερό της και από το μπόλ με το φαγητό της. Στη συνέχεια, είχε προβλήματα στον ύπνο της... "

"Πριν μία εβδομάδα, άρχισε να κάνει εμετό και σταμάτησε να τρώει. Πήρε φάρμακο για να την βοηθήσει για τη ναυτία, αλλά δεν φαίνεται να λειτουργεί... "

«Αποφάσισα να κάνω μια σειρά από πορτρέτα με την Chubby περίπου πριν από μία εβδομάδα... "

"Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος ήταν καλά κι έτσι αποφασίσαμε να την πάμε για ακτονογραφίες. Έτσι βρήκαμε τις πέτρες στη χολή. "

"Το χειρουργείο ήταν ο μόνος τρόπος για να την "φτιάξω", αλλά ξέραμε ότι ήταν πολύ αδύναμη για χειρουργική επέμβαση."

"Πήραμε την απόφαση να να φύγει τη Δευτέρα. Τα γράφω αυτά τώρα που είναι ακόμα ζωντανή, γιατί ξέρω ότι αν περιμένω μέχρι τότε, το μυαλό μου θα είναι χυλός και δεν θα είμαι σε θέση να πληκτρολογήσω με δάκρυα στα μάτια."

R.I.P. Chubby

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved