Cara Delevingne: Το μοντέλο της χρονιάς που διαφέρει

Η εξαιρετικά εντυπωσιακή Λιονταρίνα είναι μόλις 20 ετών και πριν λίγες ημέρες ανακηρύχθηκε μοντέλο της χρονιάς στα British Fashion Awards.

Cara Delevingne: Το μοντέλο της χρονιάς που διαφέρει

Ο τίτλος αυτός από μόνος του δεν θα αποτελούσε ιδιαίτερο θέμα, αν δεν συνοδεύονταν και από άλλα γεγονότα, σε συνδυασμό με τον αστρολογικό της χάρτη.

Στα 18 της χρόνια έγινε το πρόσωπο του οίκου Burberry και μέσα σε δύο χρόνια έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας.

Έχει φωτογραφηθεί από τον απαιτητικότερο και διασημότερο φωτογράφο Mario Testino, ενώ έχει περπατήσει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας του κόσμου, όπως αυτών των οίκων Fendi, Dolce & Gabbana, Dsquare2, Moschino, Victoria Secret.

Διάσημοι οίκοι μόδας σφάζονται για χάρη της, ενώ είχε και τον πρώτο μικρό κινηματογραφικό της ρόλο στην ταινία «Άννα Καρένινα», δίπλα στην Keira Knightley.


*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Επιπλέον είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Chanel μιας μοντέρνας εκδοχής της Μαρίας Αντουανέτας, εμπνευσμένη από τον Karl Lagerfeld.

cara3

Παρόλο που η ώρα γέννησής της παραμένει άγνωστη, οι αστρολογικές της όψεις δεν είναι αυτές που συναντάμε στις περισσότερες επιτυχημένες συναδέλφους της.

Η ιδιότροπης και αυθάδικης ομορφιάς Βρετανίδα έχει δουλέψει σκληρά, διατηρεί ένα ασυνήθιστα χαμηλό προφίλ, δηλώνει αγοροκόριτσο και δεν δείχνει να κατανοεί όλο αυτόν τον ντόρο, που γίνεται γύρω από το όνομά της.

Απολύτως κατανοητά όλα αυτά όταν συμβαίνουν σε μια Λιονταρίνα με Σελήνη στον Υδροχόο σε πιθανότατη σύνοδο με Κρόνο. Πέρα από αυτή την όψη του Κρόνου, συμπεριλαμβάνεται και η αντίθεση με τον Ήλιο, αλλά και το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα.

Πολύ σκληρή και άκαμπτη για να παραμυθιαστεί από τον λαμπερό κόσμο των προτροπών του ζωδίου της και μάλιστα μοχθώντας πολύ για να καταφέρει να κρατήσει, αυτά που άλλες σκύβουν και μαζεύουν σαν μαργαρίτες.

Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου την απομακρύνει από περιττές συναισθηματικές εκδηλώσεις, κάνοντας μόνο τη δουλειά της που την ενδιαφέρει να κάνει καλά.

Το απόμακρο ύφος της, της δίνει το ρόλο της οδαλίσκης μέσα στο χαρέμι του modeling, καλύπτοντας τα πάθη και τις ανασφάλειες του τετραγώνου της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Άρη στους Διδύμους.

Ωστόσο το τρίγωνο Δία – Ουρανού είναι αυτό που την φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο με την τύχη, εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες, που την έχουν καθιερώσει σαν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για την 20χρονη ανεπιτήδευτη star, που έχει να επιδείξει πολλές αντισυμβατικές και ιδιόρρυθμες πλευρές της, παίρνοντας ώθηση από το τρίγωνο του Άρη με τη Σελήνη της και το τετράγωνό του με τον Δία.

(12/8/1992 London)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved