Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο Τοξότης της επικαιρότητας

Η τηλεοπτική του πορεία από το Μακεδονία TV μέχρι τα Καρντάσιανς του ΑΝΤ1

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο Τοξότης της επικαιρότητας

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι το παράδειγμα ενός κλασικού Τοξότη από το ντύσιμο έως τη συμπεριφορά.

Ο ωροσκόπος στους Διδύμους του δίνει τηλεοπτική αμεσότητα, ενώ η Σελήνη στον Ζυγό στον 5ο οίκο είναι η καταλληλότερη για το επάγγελμα που κάνει.
Ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα πριν 20 χρόνια από το «Μακεδονία TV» και ακολούθησε η «ΕΤ 3».

Στην Αθήνα πρωτοεμφανίστηκε από το κανάλι του ΑΝΤ1 που είναι και σήμερα, με την εκπομπή «Στην πρίζα», πριν από 13 χρόνια.
Η μεγάλη καριέρα όμως τον περίμενε το 2002 στο «Mega», αρχικά με την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος», εκφράζοντας τη λατρεία του ζωδίου του για τα ταξίδια, ταξιδεύοντας σε Ελλάδα και εξωτερικό, μεταφέροντας στις οθόνες μας τοπία, ήθη, έθιμα, παραδόσεις και κουλτούρες.
Ο Δίας στον Λέοντα και πάλι τότε, σε αντίθεση με τον Δία του κυβερνήτη του 7ου οίκου έφερε αυτή την επιτυχημένη συνεργασία.

Το 2003 έγινε κεντρικός παρουσιαστής της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του καναλιού «Όμορφος Κόσμος το πρωί», η οποία τον καθιέρωσε και τον έκανε αγαπητό στο ευρύ κοινό.
Ακολούθησε μια ραγδαία άνοδος καθώς το κανάλι έβλεπε πως είχε βρει έναν παρουσιαστή με απήχηση και εντελώς δικό του στυλ, παρουσιάζοντας το show «Πιο πολύ την Κυριακή», τα realities «Φάρμα» και «Survivor» και το τηλεπαιχνίδι «Money drop» όπου έβγαλε και όλο το κλασικό του χιούμορ, αυτό που μπορεί και ελέγχει την Τοξοτίσια διαχυτικότητα και υπερβολή.

Το 2013 αποχαιρέτησε το κανάλι που έγινε το τηλεοπτικό του σπίτι με τελευταία εκπομπή και πάλι το «Όμορφος Κόσμος», ταξιδεύοντας πάλι σε όλη την Ελλάδα, αφού είναι αδύνατον για έναν Τοξότη να μην αναζητήσει κάποια στιγμή τη βαλίτσα και την τσάντα στον ώμο.
Από τον Σεπτέμβριο του 2013 μετακόμισε ξανά στον AΝΤ1 με την εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» όπου έχει δέσει εξαιρετικά και φέτος με την Υδροχόο, Μαρία Μπεκατώρου και τον Κριό, Δημήτρη Σταρόβα.
Οι συνεργασίες του είναι μοιραίο να αποβαίνουν ωφέλιμες λόγω του ότι ο Δίας κυβερνήτης του 7ου οίκου συναλλάσσεται εξαιρετικά με άλλους πλανήτες.

Η σύνοδος με την Αφροδίτη στον Υδροχόο δίνει το φευγάτο στυλ του αλλά και την πληθωρική προσωπικότητά του εσωτερικά και εξωτερικά!
Το εξάγωνο με τον Ερμή από τον Τοξότη, τον κάνει να μιλά πολύ και να εκφράζεται αφοπλιστικά άνετα, λόγω του ότι ο Ερμής κυβερνά τον ωροσκόπο κάνοντάς τον να ελίσσεται επικοινωνιακά, ενώ το τρίγωνο με τη σύνοδο Σελήνης – Πλούτωνα στον Ζυγό του δίνει το χάρισμα για έναν παρουσιαστή, να καλύπτει αριστοτεχνικά τη δύσκολη θέση που πιθανά να περιέλθει από διάφορους παράγοντες.

Επίσης είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός με πολυετή εμπειρία, ενώ τον Νοέμβριο του 2013 έγινε και πατέρας αποκτώντας ένα γιο από τη σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα, αισθητικό από τη Νάξο.
Εδώ ο Δίας κυβερνήτης του 7ου οίκου, δεν εκφράστηκε ακόμα και ο γάμος δεν έχει έρθει παρ' όλες τις εξαιρετικές όψεις που σχηματίζει.
Σε ό, τι αφορά την καριέρα όμως, βρισκόμενος στην ακμή του 10ου οίκου, έχει μεγαλουργήσει.

Διατηρεί επίσης ένα beach bar στη Νάξο για να εκτονώνεται και το τρίγωνο Ήλιου – Άρη με τον Άρη στον Κριό, αλλά και να κατευνάσει κάπως τις οικονομικές ανασφάλειες του τετράγωνου του Κρόνου με τη σύνοδο Σελήνης – Πλούτωνα στον Ζυγό.
Ο χαρισματικός Τοξότης που μέσα σε όλα τα καλά θα βρίσκεται πάντα κάτω από την ανατρεπτική επιρροή της αντίθεσης του Άρη με τον Ουρανό, μπορεί να αιφνιδιάζει σε ανύποπτο χρόνο τα επαγγελματικά του δεδομένα εφόσον ο Ουρανός βρίσκεται στον 6ο οίκο της εργασίας και κυβερνάει τον 10 οίκο της καριέρας, με τις αλλαγές να συμβαίνουν σε ανύποπτο χρόνο και σε πρωτότυπες εκφάνσεις.

arnaoutoglou

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved