Beyonce: Τα Grammy, τα αρώματα και η δόξα

Η sexy Παρθένος με ωροσκόπο Λέοντα και Σελήνη στον Σκορπιό Τεξανή, βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο, αποταμιεύοντας φήμη και προπάντων πλούτο.

Beyonce: Τα Grammy, τα αρώματα και η δόξα

Από το 2003 που εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα με το πρώτο της άλμπουμ «Dangerously In Love», έμελλε να αποτελέσει ένα από τα πιο διάσημα ονόματα στο χώρο της.

Η sexy Παρθένος με ωροσκόπο Λέοντα και Σελήνη στον Σκορπιό Τεξανή, βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο, αποταμιεύοντας φήμη και προπάντων πλούτο.

Μετά από τον θρίαμβο των 6 βραβείων Grammy του 2009 που κάλυψε φέτος η Adele, τα δύο της αρώματα το «Heat» για το 2010 και το «Pulse» για το 2011 το οποίο βραβεύτηκε για το ανεπανάληπτο ολόγραμμα στο κουτί, ήρθε η σειρά της διαφήμισης της Pepsi.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε με την εταιρία του γνωστού αναψυκτικού, αυξάνει την τεράστια περιουσία της των 350 περίπου εκατομμυρίων ευρώ, κατά ακόμη 48 εκατομμύρια.

Η Beyonce είναι γεννημένη καλλιτέχνιδα και προορισμένη να πετύχει επαγγελματικά και οικονομικά και αυτό φαίνεται από κάθε σημείο του χάρτη της.


*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Ο κυβερνήτης του μεσουρανήματος και της καριέρας Αφροδίτη, βρίσκεται στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Δία κυβερνήτη του 5ου οίκου (καλλιτεχνική δημιουργικότητα).

Επιπλέον ο Ποσειδώνας οικοθετημένος στον 5ο οίκο σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη.

Όλος αυτός ο σκανδαλώδης σχηματισμός στα συγκεκριμένα ζώδια και οίκους, την τροφοδοτεί συνεχώς με κάθε λογής επιτυχίες, προφέροντάς της μια γενικότερη διόγκωση, είτε αφορά τον τραπεζικό λογαριασμό της, είτε την καλλιτεχνική της αποδοχή, είτε την χυμώδη εμφάνισή της.

Δεν χρειάζεται δε να αναφέρουμε την ομορφιά και τον μαγνητισμό της με την επιρροή της συνόδου Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Ζυγό, που κάνει ακόμα πιο εκτυφλωτική, ο ωροσκόπος στον Λέοντα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Beyonce συνεργάζεται με την Pepsi, με τη συμφωνία όμως αυτή, το πρόσωπό της θα κοσμεί τα μπουκάλια και τα κουτιά του αναψυκτικού, αποτελώντας το πρώτο διάσημο πρόσωπο που εμφανίζεται πάνω σε αναψυκτικά.

Πρόκειται για μια πολύ εύστοχη επιλογή, εφόσον η συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα έχει όλα τα προσόντα να δελεάσει το κοινό, συμπεριλαμβανομένης και της εξαίσιας χορευτικής ικανότητάς της, αποτέλεσμα του κυβερνήτη του ζωδίου της Ερμή στον Ζυγό, σε εξάγωνο με τον Άρη στον Λέοντα.

Η περιορισμένη αυτή έκδοση της Pepsi θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο του 2013, ενώ η προώθηση θα ξεκινήσει με την εμφάνισή της στο «Super Bowl» τον Φεβρουάριο, το οποίο θα αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 500 εκατομμύρια τηλεθεατές στον κόσμο.

Πριν όμως από αυτό, η πρώτη διαφήμιση θα εμφανιστεί στις τηλεοράσεις και το internet στις αρχές του νέου έτους.

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό να γίνεται το θησαυροφυλάκιο της τεράστιας απήχησής της, η Beyonce θα καταπλήξει για μια ακόμα φορά.

(4/9/1981, 4.37 Houston)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved