Ελεονώρα Μελέτη: Πόση κριτική να αντέξει η Παρθένος;

Μέχρι κι η Τζένη Χειλουδάκη της τα «χώνει» για την εκπομπή της

Ελεονώρα Μελέτη: Πόση κριτική να αντέξει η Παρθένος;

Η παρουσιάστρια που τον τελευταίο καιρό θέλει να κάνει μια στροφή στην καριέρα της, παράτησε τα τηλεοπτικά τετριμμένα και τις πρωινές εκπομπές που την κούρασαν όπως λέει και μετακόμισε στο κανάλι «Ε» με την εκπομπή «Hashtag», η οποία αναδεικνύει το ερευνητικό δημοσιογραφικό της ταλέντο.
Η πρόσφατη όμως εκπομπή της στη Λεωφόρο Συγγρού με την ίδια να περπατά ως ιερόδουλη, παρέα με τραβεστί και να ερευνά τα εκεί ντοκουμέντα, που έμοιαζαν περισσότερο με παρανόηση του σκοπού της, βρήκε την έντονη αντίδραση της Τζένης Χειλουδάκη, γνωστής τρανσέξουαλ και συγγραφέως.
Σαν Ιχθύς με το γνωστό καυστικό της ύφος, που επιλέγει να εκφράζεται σαν μια μορφωμένη γυναίκα με λόγια της πιάτσας, έτσι όπως υποδεικνύει το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα και η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία, προτρέπει την Ελεονώρα Μελέτη να... μελετήσει καλύτερα, απαξιώνοντας εντελώς τη συγκεκριμένη δουλειά στη συγκεκριμένη εκπομπή.

«Τηλεθέαση δεν γύρευες;;;;; κάντο καλά ματάκια μου.......που στην τελική χεστήκαμε να δούμε άλλη μια φορά τα.....παράνομα μονοπάτια του αγοραίου έρωτα........το κάνανε άλλοι πριν από σένα ......και Σεμίνες και τα παιδιά της νύχτας και αργανικομαστοράκηδες και άλλες πολλές ιστορίες για αγρίους.......τριάντα χρόνια πριν.......να κάνεις ένα ρεπορτάζ με τις τρανς σε όλο τον κόσμο που είναι επιστήμονες, δημοσιογράφοι......καλλιτέχνες και κάποιες από αυτές γράφουν και πολιτικούς λόγους σε πλανητάρχες....ξέρεις υπάρχουν και αυτές........» γράφει η Τζένη με το δικό της αιχμηρό τρόπο «Έχει μακρύ δρόμο ματάκια μου το πράμα στην ελλαδίτσα μας....σε μια ελλαδίτσα που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει αλλά μετά να ντρέπεται για αυτά.......μη σου πω ότι τα αρνείται κιόλας....αυτά...με αγάπη ελεωνόρα μου.....άκου που σου λέω......μελέτησε λίγο....το βιβλίο δεν γράφεται στις πιάτσες πια.....»

Αυτά και άλλα τόσα άκουσε η Ελεονώρα που τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως οι προσπάθειές της δεν αποδίδουν αυτά που επιδιώκει και οι γενικότερες κριτικές δεν είναι και οι καλύτερες.
Ας αφήσουμε τα πρωτοσέλιδα των τελευταίων ετών με τους έρωτές της που άλλοι ισχύουν και άλλοι όχι, ας προσπεράσουμε τον εκνευρισμό της, ας κατανοήσουμε την ποιότητα που ψάχνει απεγνωσμένα.
Ας σταθούμε στον αντιφατικό χαρακτήρα της που μια Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στον Κριό, δεν μπορεί να μην επιζητά αλλαγές από την εμφάνιση μέχρι τη δουλειά της.
Η επιτυχία είναι σίγουρη με τον Ήλιο στο Μεσουράνημα και το ακριβέστατο πύρινο τρίγωνο Σελήνης – Δία.
Η επιτυχία όμως είναι σχετική για τον καθένα και για εκείνη ακόμα σχετικότερη με μια Αφροδίτη στον Σκορπιό σε σύνοδο με Ουρανό να την παρακινεί διαρκώς για νέες αναζητήσεις και τον Ποσειδώνα στο πρώτο οίκο σε τετράγωνο με τον Ερμή κυβερνήτη του ζωδίου της να την κάνει να μπερδεύεται στις επιλογές της.
Το πέρασμα του Κρόνου από τη σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού στα περσινά της γενέθλια, έβαλε όρους και η ίδια προσπαθεί να συνθηκολογήσει ακόμα, με ένα βαθύτερο κομμάτι μέσα της, πολύ απαιτητικό.

Μέχρι όμως να το ικανοποιήσει παραπατάει συχνά, επιδιώκοντας την προβολή με λάθος τρόπο.
Ένας λάθος τρόπος ήταν και η προσέγγιση του θέματος στη συγκεκριμένη εκπομπή, που για την τηλεθέαση έκανε πράγματι πολλά, περούκες, μεταμφιέσεις, pole dancing μέχρι και χορό σε στριπτιτζάδικο, αλλά το τσαγανό της Σελήνης στον Κριό το ακύρωσε με τις επαναλαμβανόμενες κλάψες πως δεν αντέχει αυτό που κάνει.
Πιθανά να το κατάλαβαν και οι τηλεθεατές που δεν ξεπέρασαν το απογοητευτικό νούμερο του 8%.
Η Ελεονώρα Μελέτη έχει εφόδια, αλλά πρέπει να καταλάβει πως δεν γίνεται να επιθυμείς μια ζωή έφηβου, συμπεριφερόμενος σαν ηλικιωμένος.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved