Μελίνα Ασλανίδου: Ο έρωτας που έχει συνεπάρει τη γλυκιά Παρθένο

Το πέρασμα του Δία από τον 12ο οίκο της έκανε γνωστή αυτή τη σχέση

Μελίνα Ασλανίδου: Ο έρωτας που έχει συνεπάρει τη γλυκιά Παρθένο

Εισέβαλε κυριολεκτικά στα αυτιά μας πριν από 14 περίπου χρόνια, όταν όλα τα ραδιόφωνα έπαιζαν το τραγούδι «Τι σου 'κανα και πίνεις» που είχε τραγουδήσει το 1968 η αείμνηστη Σκορπιός, Πόλυ Πάνου. Η βαθιά ξεχωριστή φωνή της μαζί με τη γλυκιά παρουσία της την έκαναν αμέσως να ξεχωρίσει και να κερδίσει την αγάπη του κοινού.
Έκτοτε η πορεία της απογειώθηκε με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της ως κριτής στο «The voice» που γνωρίσαμε και τον ζεστό της χαρακτήρα.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μια ήσυχη Παρθένος που ακτινοβολεί τον ωροσκόπο της στον Λέοντα με όλη τη χάρη και τη γενναιοδωρία του. Δεν έχει απασχολήσει ποτέ τον τύπο με την προσωπική της ζωή μέχρι πρόσφατα, που μαθεύτηκε η σχέση της με τον 26χρονο φοιτητή της Γεωπονικής Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Καμπουράκη και ήρθαν στη δημοσιότητα και οι πρώτες φωτογραφίες. Ο έρωτάς τους κρατά 10 μήνες τώρα και φυσικά «ο έρως χρόνια δεν κοιτά», όπως στην περίπτωσή τους που δεν μετράνε τα 14 χρόνια διαφοράς τους.

Το πέρασμα του Δία από τον 12ο οίκο της έκανε γνωστή αυτή τη σχέση και η σύνοδος με την Αφροδίτη της στον Λέοντα μαρτυρά πως είναι τόσο ευτυχισμένη, που δεν τη νοιάζει να το κρύψει.
Η σύνοδος Ερμή – Άρη στην Παρθένο της δίνει την ικανότητα να αναλύει τα γεγονότα ως το μεδούλι και δεν της είναι ποτέ αρκετό να μένει σε ό, τι ακούει, αλλά να το ψάχνει διαρκώς. Κάπως έτσι στέκεται και σε μια ερωτική ιστορία που δεν είναι παιχνίδι ενθουσιασμού, γιατί αν δεν είχε περιεχόμενο θα ήταν μάλλον αδύνατον να τη συγκινήσει.
Η αντίθεση, δε, αυτής της συνόδου με τον Δία στους Ιχθύες στον 8ο οίκο, δίνει την μελιστάλακτη εικόνα της και την μεγάλη ευαισθησία που εκδηλώνει είτε φανερά είτε αθόρυβα.
Το μεγάλο ατού στο ωροσκόπιο της Μελίνας Ασλανίδου είναι το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία, μια όψη τυχερή, απλόχερη, που την εκτοξεύει κοινωνικά αλλά φέρνει και δυνατές ερωτικές συγκινήσεις.
Η Σελήνη της στον Αιγόκερω παρόλη τη συντηρητική της φύση και την αναζήτηση μιας σταθερής σχέσης, βρίσκεται στον 5ο οίκο του έρωτα και της δημιουργίας που κυβερνά ο Δίας, άρα το εξάγωνο μεταξύ τους αποκτά ακόμα μεγαλύτερο νόημα ως προς τα ερωτικά συναπαντήματα της ζωής της.
Το γεγονός πως σε λίγο καιρό ο Δίας θα σχηματίσει ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό της, κυβερνήτη του 7ου οίκου (γάμος), δεν είναι καθόλου απίθανο η σχέση τους να πάρει πιο επίσημη μορφή, όπως αυτή της κοινής συμβίωσης κάτω από μια ξαφνική απόφαση.

Προς το παρόν γεύτηκαν ένα ταξίδι στο Λονδίνο και η γραμμή Θεσσαλονίκη – Αθήνα έχει πάρει φωτιά με κάθε μέσο, ενώ με την είσοδο του Δία στην Παρθένο αναμένονται πολλές επιτυχίες και πολλές εκπλήξεις γενικότερα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved