ΣΟΚ: Φορούσε 7 χρόνια κορσέ και η μέση της έγινε... δαχτυλίδι! (pics+video)

Η Kelly Lee Dekay απέκτησε μέση 40 εκατοστών, μετά από 7 χρόνια χρήσης κορσέ, όπως αποκαλύπτει.

ΣΟΚ: Φορούσε 7 χρόνια κορσέ και η μέση της έγινε... δαχτυλίδι! (pics+video)

Φορώντας σε καθημερινή βάση το συγκεκριμένο εσώρουχο, κατόρθωσε να αλλάξει το σχήμα του σώματός της, κάνοντας τη μέση της να μοιάζει με μέση κούκλας.

Η νεαρή σχεδιάστρια-μοντέλο δηλώνει ότι της αρέσει να φορά τον κορσέ για την αίσθηση που της δίνει, ενώ τον χρησιμοποιεί και για καλλιτεχνικούς λόγους. Η ίδια δηλώνει πως είναι φετιχίστρια και πως την πρώτη φορά που φόρεσε κορσέ, στα 18 της, είχε ένα τεράστιο χαμόγελο, ενώ λατρεύει τον διαφορετικό σωματότυπο που δημιουργεί ο κάθε κορσές και βρίσκει τη γενική ιδέα κάπως ρομαντική.

Όπως είπε η 27χρονη στο Cosmopolitan, όταν πρωτοφόρεσε τον κορσέ δεν επισκέφθηκε κάποιον γιατρό (μιας και ο κορσές μπορεί να προκαλέσει σημαντικές βλάβες στα εσωτερικά όργανα), γιατί τη βοηθούσε μια άλλη κοπέλα, που γνώριζε από τη διαδικασία, αλλά πλέον επισκέπτεται πολύ συχνά τον γιατρό της, που βρίσκει την κατάσταση της υγείας της εξαιρετική.

Η Kelly είναι επίσης ακτιβίστρια της LGBT κοινότητας, αλλά και φεμινίστρια, ενώ έχει και αρκετούς εχθρούς, που την αποκαλούν αηδιαστική και την κατηγορούν ότι δεν αγαπά τον εαυτό της, με βάση τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Είδωλό της ήταν η Jessica Rabbit και μεγάλη έμπνευσή της ο φετιχιστής φωτογράφος και καλλιτέχνης John Willie.

{youtube}_VUP3FYoE6E{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved