Μάριος Αθανασίου: Ο Δίας στον Λέοντα τον κάνει για δεύτερη φορά πατέρα

Περιμένει κοριτσάκι από τη σύντροφό του, Μάρθα

Μάριος Αθανασίου: Ο Δίας στον Λέοντα τον κάνει για δεύτερη φορά πατέρα

Ο γοητευτικός και συνεχώς ανερχόμενος ηθοποιός μετράει πολλές σχέσεις στη ζωή του και κάποιες από αυτές έδωσαν και καρπούς.

Η σχέση του με την Ζυγίνα συνάδελφό του, Μαρία Σολωμού, του χάρισε ένα γιο που σήμερα είναι 10 ετών.

Ακολούθησαν πολλές άλλες, με πρόσφατη τη σχέση του με μια φωτογράφο, ονόματι Μάρθα, η οποία τον κάνει πατέρα για δεύτερη φορά, εφόσον σε λίγες μέρες περιμένει την κόρη του.

Πολλά είναι αυτά που μπορεί να φέρει το πέρασμα του Δία από το ζώδιό μας και στον συγκεκριμένο Λέοντα εκτός από την επαγγελματική άνοδο με τον κυβερνήτη του Ήλιο στον 10ο οίκο της καριέρας και το πέρασμα του Δία από αυτόν, έφερε και το δεύτερο παιδί του.
Παράλληλα, ο κυβερνήτης του 5ου οίκου του Ποσειδώνας, δέχτηκε και αυτός την ευνοϊκή επιρροή του Δία και ως εκ τούτου η ζωή του χρωματίζεται από ευχάριστα γεγονότα.
Ο Ωροσκόπος στον Ζυγό με κυβερνήτη την Αφροδίτη τον κάνει καλό σύντροφο, αλλά όχι με μεγάλη διάρκεια, καθώς ο Ουρανός στον ωροσκόπο σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη Αφροδίτη και με τον Κρόνο, δημιουργεί μια άρνηση στο να δεσμευτεί περισσότερο.
Αυτός είναι και ο λόγος που δηλώνει πάντα πιστός αλλά όχι και αφοσιωμένος.

Ο κυβερνήτης του 7ου οίκου που δείχνει τον γάμο βρίσκεται στην Παρθένο σε αντίθεση με τη Σελήνη στους Ιχθύες και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα γεγονός που δυσκολεύει τα βήματα της επισημοποίησης ενός δεσμού, θολώνοντας σταδιακά τις αρχικές του προθέσεις.

Ωστόσο είναι πολύ καλός πατέρας όπως διαβεβαιώνει και η Μαρία Σολωμού, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Περιμένοντας λοιπόν τον καρπό του έρωτά του με τη νέα του σύντροφο, ο αγαπητός ηθοποιός απολαμβάνει και το ρόλο του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Συμμαθητές» στην οποία πρωταγωνιστεί και η οποία πάει πολύ καλά σε νούμερα.

Με το καλό λοιπόν και το κοριτσάκι του!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved