Κώστας Δόξας: Το Πρωινό του AΝΤ1 και οι αντιδράσεις του Ζυγού

Έπαψε να εμφανίζεται στο πάνελ, οδηγώντας την παραγωγή να φτιάξει άλλη ενότητα που θα την κινεί ο ίδιος

Κώστας Δόξας: Το Πρωινό του AΝΤ1 και οι αντιδράσεις του Ζυγού

Εκείνος σαν καλός Ζυγός με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στον Κριό, δέχτηκε την πρόταση όταν του ξεκαθάρισαν ότι θέλουν να είναι ο εαυτός του.
Διότι ένα τέτοιο ξεκαθάρισμα για μια τέτοια αστρολογική ταυτότητα, είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό για τα αυτιά του, εφόσον αυτό και μόνο επιδιώκει, να είναι ο εαυτός του.

Όμως το τι μπορεί να εννοεί ο καθένας με αυτή τη φράση δεν είναι ποτέ ξεκάθαρο και ο αγαπητός τραγουδιστής έπαψε να εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες στο πάνελ, αντιδρώντας στον τρόπο και την φιλοσοφία του Πρωινού, η οποία τον ήθελε να συμμετέχει σε πολλές κεφάτες δραστηριότητες, από παιχνίδια εντός στούντιο μέχρι και ερωτήσεις στο κοινό στο δρόμο, εξωτερικά video, τραγούδια και γενικά ό, τι μπορεί να υποστηρίξει με το χιούμορ και την καλή του διάθεση.
Πώς όμως να μην αντιδράσει με έναν διελαύνοντα ανάδρομο Ερμή και μία Αφροδίτη σε αντίθεση με τη Σελήνη του, τον Δία από τον Λέοντα και τον Άρη από τον Τοξότη να την τριγωνίζουν;

Η ατίθαση Κριαρίσια Σελήνη του που είναι και εύθικτη από τη φύση της, θεώρησε πως η εικόνα του τραγουδιστή χάνεται μέσα στην τάση για εκτόνωση που τον διέπει έντονα και τον ωθεί σε κάπως τραβηγμένες και αμετανόητες υπερβολές.
Μη ξεχνάμε ότι είναι και Ζυγός που τον ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων και παράλληλα τον επηρεάζει και η αντίδραση οδηγώντας την παραγωγή να φτιάξει μια άλλη ενότητα που θα την κινεί ο ίδιος, με χιουμοριστικά videos στα οποία θα πρωταγωνιστεί.

Τώρα το τι θα αλλάξει στην εικόνα του αυτή η αναπροσαρμογή δεν μπορώ να το καταλάβω, ενώ είναι εμφανέστατη η πρόθεση του καναλιού να μη τον χάσει από το πρωινό, ενθυμούμενη την αποδοχή του κοινού στο YFSF, που κάποιες φορές είναι αλήθεια προκαλούσε δάκρυα από το γέλιο και τις επιτυχημένες εκφράσεις του.
Ο Κώστας Δόξας όμως παρόλο που το παρακάνει, έχει τόσο τονισμένο τον άξονα 5ου – 11ου οίκων που τον καθιστά δημοφιλή και πάνω απ' όλα περιζήτητο για την αυθεντικότητά του.

Ο άνθρωπος που δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα του με σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Ζυγό σε αντίθεση με τη Σελήνη στον Κριό, είναι ο άνθρωπος που δεν φοβάται τίποτα, παρά μόνο τον εαυτό του.
Επειδή λοιπόν γνωρίζει τα όριά του και οι παραπάνω όψεις φροντίζουν να του τα υπενθυμίζουν, έχει την ευχέρεια να βάζει όρους, να επιλέγει και να κάνει πάντα αυτό που θέλει αυτός ακόμα και αν τα μηνύματα από τους άλλους είναι ηχηρά.

Παίρνει λοιπόν παραμάσχαλα μαζί με όλα τα άλλα και τον θεατρικό Άρη στον Λέοντα και προσαρμόζει την εικόνα του σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Αν του κάτσει καλώς, αλλιώς, πάει γι άλλα!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved