Μαρία Μπακοδήμου: Σχεδιάζοντας τα δικά της ρούχα

Η καλλιτεχνική Ιχθύς με την Σελήνη στον Τοξότη και την Αφροδίτη στον Κριό, εκτός από ρομαντική και ονειροπόλα, είναι αρκούντος δυναμική και φευγάτη

Μαρία Μπακοδήμου: Σχεδιάζοντας τα δικά της ρούχα

Η αγαπητή παρουσιάστρια παρουσίασε τον προηγούμενο μήνα τη δική της σχεδιαστική συλλογή ρούχων, μέσα από marymaryshop.gr που δημιουργήθηκε για να προβάλει την νέα της ασχολία και να πουλάει τα ρούχα της μέσω αυτού.

Η καλλιτεχνική Ιχθύς με την Σελήνη στον Τοξότη και την Αφροδίτη στον Κριό, εκτός από ρομαντική και ονειροπόλα, είναι αρκούντος δυναμική και φευγάτη, τόσο όσο χρειάζονται οι συνεχείς επιθυμίες της.

Εκτός όμως από τη σειρά που κυκλοφορεί ήδη, ετοίμασε και μια συλλογή για τα Χριστούγεννα, διαλέγοντας για μοντέλο την όμορφη Δίδυμο Αναστασία Περράκη, πρώην Playmate και σύζυγο του Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσου.


*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Η φωτογράφιση έγινε πριν λίγες ημέρες με την Μαρία να είναι παρούσα, διορθώνοντας τυχόν ατέλειες, με τη γνωστή ευχάριστη διάθεσή της.

Η επιχειρηματική της δραστηριότητα την έχει κάνει να λάμπει από ικανοποίηση, βάζοντας σε εφαρμογή το επιχειρηματικό (και όχι μόνο) δαιμόνιο, του Μεγάλου Τριγώνου μεταξύ Δία – Κρόνου – Ποσειδώνα. Το δε τρίγωνο ιδιομοιρίας μεταξύ Δία – Ποσειδώνα με τον Ποσειδώνα κυβερνήτη του ζωδίου της, συνδέει τις καλλιτεχνικές με τις ιδεαλιστικές της τάσεις, επιλέγοντας να δουλεύει τα ρούχα της στην Ελλάδα, δίνοντας εγχώρια υποστήριξη εν μέσω κρίσης.

Τα ρούχα που θα έχουν την φίρμα «marymary» θα είναι περισσότερο λειτουργικά, παρά υποταγμένα στις προσταγές της μόδας. Την ενδιαφέρει να μην είναι ούτε πολύ βαριά, ούτε πολύ πρόχειρα και να ικανοποιούν τις ανάγκες μιας πολυάσχολης γυναίκας.

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει ξεχωρίσει για το αστείρευτο χιούμορ, την ετοιμολογία, την ελκυστική της εμφάνιση και μια επαγγελματική ηθική, που δεν αποχωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια παρουσίας. Η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα την κάνει να επιδρά στο κοινό με έναν μαγνητισμό, που όλοι λαμβάνουν και οι περισσότεροι εκτιμούν.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επιχειρηματικό της ξεκίνημα, που θα διατηρήσει το πηγαίο της γέλιο, αναλλοίωτο και ανυπόκριτο.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved