Ναταλία Γερμανού: Άλλη μια τηλεοπτική μετακόμιση για την έμπειρη Καρκίνο

Ο AΝΤ1 αλλά και εκείνη δεν επιθυμούν να συνεχιστεί και φέτος η εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται»

Ναταλία Γερμανού: Άλλη μια τηλεοπτική μετακόμιση για την έμπειρη Καρκίνο


Στο άκουσμα του ζωδίου του Καρκίνου που ανήκει η Ναταλία Γερμανού και στην λέξη μετακόμιση από την άλλη, δημιουργείται αυτόματα μια αντίφαση, μια και το συγκεκριμένο ζώδιο θεωρείται σπιτόγατος, αγαπώντας να μένει σε ένα χώρο και να κουρνιάζει σε αυτόν.

Επειδή όμως η αστρολογία είναι σύνθεση, η Ναταλία παίρνει στον ώμο της τον Ωροσκόπο Τοξότη της, γεμίζει τη βαλίτσα της αποφασιστικά με τη Σελήνη της στον Κριό και δεν διστάζει να μετακομίζει συχνά.

Αυτή τη φορά, όπως όλα δείχνουν ψάχνει για νέα τηλεοπτική στέγη, εφόσον ο AΝΤ1 αλλά και εκείνη δεν επιθυμούν να συνεχιστεί και φέτος η εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» και το σενάριο διαμορφώνεται στο... «Η Γερμανού ξαναφεύγει».

Η αλήθεια είναι πως η εκπομπή αυτή που ήταν και μεταμεσονύχτια δεν είχε την απήχηση που θα ήθελε το κανάλι και η ίδια, με μια συνταγή πολυδοκιμασμένη, που ακόμα και το δικό της ταλέντο δεν μπορούσε να την κάνει να ξεχωρίσει.
Έτσι λοιπόν λύνεται συναινετικά η συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου παρά το τριετές συμβόλαιο που τους δεσμεύει.
Το κανάλι δεν είχε προγραμματίσει άλλη εκπομπή για εκείνη παρόλο που της ζήτησε να μείνει με προοπτική για το μέλλον, αλλά όπως όλα δείχνουν θα μεταβεί σύντομα στο κανάλι Epsilon, στο οποίο έχουν βρει και πολλοί άλλοι καταφύγιο.

Όπως είχαμε αναφέρει φιλόδοξο κανάλι Epsilon γεννήθηκε στις 11/9/2013 και σαν Παρθένος ανιχνεύει και αξιολογεί λεπτομερώς το δυναμικό του.
Φυσικά η σύνοδος Αφροδίτη – Κρόνου στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Άρη στον Λέοντα δείχνει την έντονη επιθυμία απόκτησης με παράλληλη αγωνία για κάλυψη της αβεβαιότητας, προκειμένου να υπερισχύσει και να εντυπωσιάσει.

Αξιολογώντας τα δρώμενα λοιπόν, παίρνει αγκαλιά την Αφροδίτη της στον Καρκίνο, που κυβερνά τους 5ο (χόμπι), 6ο (εργασία) και 10ο (καριέρα) οίκους, αφουγκράζεται το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με Κρόνο και Ποσειδώνα και με το χέρι στην καρδιά ετοιμάζεται για δύο νέες εκπομπές.

Η μία πιθανότατα είναι ένα τηλεπαιχνίδι και η άλλη μια εκπομπή που θα προβάλλεται κάθε 15 μέρες και που δεν γνωρίζουμε ακόμα το θέμα της.
Ο Δίας στην ακμή του έβδομου οίκου της στους Διδύμους, της χαρίζει το ταλέντο να ανταπεξέρχεται σε κάθε πρόκληση γι αυτό και μπορεί να διακρίνεται στο κοινωνικό και στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι.
Ο συνδυασμός της ευαισθησίας του μεγάλου τριγώνου Αφροδίτης – Κρόνου – Ποσειδώνα με τον δυναμισμό του τετράγωνου Ήλιου – Άρη, δίνουν bonus στην εικόνα της, γλιτώνοντάς την από ένα συγκεκριμένο και βαρετό στυλ.
Ακόμα και αν η εσωτερική διαμάχη του τετραγώνου Ήλιου – Σελήνης την μπλοκάρει ενίοτε, έχει αποδείξει πως ξέρει καλά που πάει και πώς να βαδίζει χωρίς αδιόρθωτες απώλειες.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved