Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η δεύτερη ταινία του πείσμονος Αιγόκερω

Οι θαυμαστές του περιμένουν άλλη μια έκπληξη και οι επικριτές του σκέφτονται πως έκλεψε πάλι μια ιδέα.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η δεύτερη ταινία του πείσμονος Αιγόκερω


Είναι γεγονός πως η δεύτερη ταινία του βρίσκεται στα τελικά γυρίσματα και ετοιμάζεται να πάρει το δρόμο προς τις κινηματογραφικές αίθουσες.
Πρόσφατα μίλησε στον Alpha που εργάζεται ως σύμβουλος και παρουσίασε στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» τη νέα του προσπάθεια.

Πρόκειται για μια τριλογία με κοινό φινάλε, την οποία θα πλαισιώσουν Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί, ξεδιπλώνοντας 3 ερωτικές ιστορίες μεταξύ Ελλήνων και ξένων πολιτών στην Ελλάδα του σήμερα.
Τίτλος ακόμα δεν έχει ορισθεί, αλλά η πρώτη ιστορία ονομάζεται «Boomerang» με πρωταγωνιστή τον Μηνά Χατζησάββα, την πρωτοεμφανιζόμενη, Νίκη Βακάλη και τον Άραβα, Tawfeek Barhom.

Οι θαυμαστές του περιμένουν άλλη μια έκπληξη που ανατρέπει τα εγχώρια κινηματογραφικά δεδομένα και οι επικριτές του σκέφτονται πως έκλεψε πάλι την ιδέα, αυτή τη φορά από τον Κισλόφσκι (Kieslowski)!

Μετά από την εξαιρετική σειρά του 1999 «Η ζωή μας μια βόλτα» και την τεράστια απήχηση που είχε, βλέπουμε έναν αυτοδημιούργητο Αιγόκερω να προσπαθεί κατά σειρά ετών να δώσει άλλη πνοή στις τηλεοπτικές σειρές και στα κινηματογραφικά δρώμενα, που ασφυκτιούν στη μετριότητα και στις δήθεν ανατροπές του «Κυνόδοντα» και του «Miss Violence».
Η άλλη πνοή υπήρξε σίγουρα μέσα από την προσπάθειά του, ακόμα και αν είναι γεγονός πως παίρνει ιδέες από παντού.

Το γεγονός αυτό μέσα από τα αστρολογικά δεδομένα, μπορεί να ερμηνευτεί και να αιτιολογηθεί, εφόσον πρόκειται για έναν Αιγόκερω με ωροσκόπο Σκορπιό και Σελήνη στον Λέοντα.
Η αυταρέσκειά του είναι αναμφίβολη όσο και η τάση του να δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα μέσα από πολλή δουλειά και ανάγκη καταξίωσης και αναγνώρισης.
Η Σελήνη του στον Λέοντα στην ακμή του Μεσουρανήματος δείχνει έναν άνθρωπο που δεν καταδέχεται το μέτριο και θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί.
Η επιρροή του γυναικείου φύλου είναι έκδηλη και το τρίγωνο με τον Ήλιο δηλώνει επιτυχία και αναγνώριση.
Ο Ωροσκόπος στον Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Βόρειο Δεσμό τονίζουν ακόμα περισσότερο το πάθος του να ξεχωρίζει στον κοινωνικό του περίγυρο, ενώ σαν Αιγόκερως δεν αντέχει να χάνει τα στοιχήματα που βάζει με τον εαυτό του.
Λαμβάνοντας υπ όψιν τον Άρη στους Διδύμους στον 8ο οίκο, εκστασιάζεται με ερωτικές ιστορίες και τις ψυχικές τους προεκτάσεις, γι' αυτό και ασχολείται τόσο πολύ με πάθη, εμμονές, αντιθέσεις και παιχνίδια εξουσίας τα οποία με το χέρι στην καρδιά είναι πέρα ως πέρα αληθινά.
Ο Δίας του στον 5ο οίκο είναι άλλη μια ένδειξη ανάγκης να εκφραστεί δημιουργικά, ασχολούμενος με ερωτικές υποθέσεις των δύο φύλων, ενώ το τρίγωνο του Δία με τον κυβερνήτη του 5ου οίκου Ποσειδώνα, είναι η καθαρή διέξοδος στην τέχνη με συναισθηματικές και κοινωνικές προεκτάσεις.
Η συμμετοχή του Πλούτωνα σε αυτό το τρίγωνο σε αντίθεση με Δία και εξάγωνο με Ποσειδώνα, δίνει τον άνθρωπο που πιστεύει πολύ στον εαυτό του γιατί αυτό οφείλει να κάνει, για να καλύψει τις πολλές ανασφάλειές του.

Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα παραπάνω δεν διστάζει να εμπνέεται μέσα από άλλες δημιουργίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κατηγορηθεί πως υπολείπεται έμπνευσης, γερής πένας και εσωτερικής ευαισθησίας.
Πριν λοιπόν βιαστούν κάποιοι να ανατρέξουν σε υποκλοπές και στη νέα του ταινία, ας σκεφτούν πόσο δύσκολο είναι να δημιουργήσει κάποιος το σύνολο, που περιέχει την επιλογή των ηθοποιών, τη μουσική, τη φωτογραφία και πολύ περισσότερο την τελική απόδοση μιας ταινίας.

Διάβασε επίσης

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο Αιγόκερως αναρριχάται και στο Broadway

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

{youtube}5s_KVffHQv0{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved