Κατερίνα Παπουτσάκη: Περιχαρής και εγκυμονούσα

Σαν Υδροχόος με ωροσκόπο στους Διδύμους και Σελήνη στον Τοξότη, έχει ανάγκη τις προκλήσεις και τους συνεχείς πειραματισμούς

Κατερίνα Παπουτσάκη: Περιχαρής και εγκυμονούσα

Η ναζιάρα Υδροχόος από την αρχή της καριέρας της, έχει απασχολήσει τα media περισσότερο για τις προσωπικές της σχέσεις, παρά για το υποκριτικό της ταλέντο.

Παρόλο που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και αρκετές κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές, οι χωρισμοί της ξελόγιαζαν τα πρωτοσέλιδα και γίνονταν αιτία διάφορων σχολίων.

Η αλήθεια είναι πως η σύνοδος Σελήνης – Αφροδίτης – Ποσειδώνα στον Τοξότη στον 7ο οίκο της συντροφικότητας και του γάμου, πέρα από το αναμφισβήτητο καλλιτεχνικό της ταλέντο, την κάνει να πλάθει τον ιδανικό σύντροφο σε κάθε γνωριμία. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι αυτό που με τις θέσεις των δύο πλανητών στους οίκους του γάμου και του έρωτα αντίστοιχα, προκαλεί τις συναισθηματικές της απογοητεύσεις.

Σαν Υδροχόος με ωροσκόπο στους Διδύμους και Σελήνη στον Τοξότη, έχει ανάγκη τις προκλήσεις και τους συνεχείς πειραματισμούς και στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική της ζωή.


*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Έτσι ξαφνικά λοιπόν, μετά το χωρισμό της με τον Ορέστη Τζιόβα και λίγο αργότερα με τον Πέτρο Λαγούτη, η Κατερίνα ρίχνει τη βόμβα με τη σύνοδο Ήλιου – Άρη στον Υδροχόο, δηλώνοντας πως παντρεύεται τον μόλις λίγων μηνών έρωτά της Παναγιώτη Πιλαφά DJ, παραγωγό και ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης Six D.O.G.S στο Μοναστηράκι.

Η αέρινη και συνάμα εκρηκτική αυτή γυναίκα, που απολαμβάνει τις ανατροπές, ανταποκρίθηκε εγκάρδια στο τρίγωνο του διελευστικού Δία από τους Διδύμους, που ενεργοποίησε και τη γενέθλια όψη της.

Αποτέλεσμα ο καλοκαιρινός γάμος στη Δονούσα με τον Δία κυβερνήτη του 7ου οίκου της (γάμος) να δίνει τη συγκατάθεσή του σε τρίγωνο με τη σύνοδο Ήλιου – Άρη, σε εξάγωνο με τον Δία και σύνοδο με τον ωροσκόπο της!

Εξακολουθώντας να βρίσκεται στο προσκήνιο και αυτή τη φορά, πόσο μάλλον με την είδηση πως είναι και τριών μηνών έγκυος, περιμένει τον απόγονο κατά τις αρχές του επόμενου καλοκαιριού.

Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της, εφόσον ακόμα βρίσκεται σε ένα πρώιμο στάδιο, αλλά η χαρά της δεν κρύβεται και η ουσία έχει σιωπηλά δηλωθεί.

Αυτόν τον καιρό συμπρωταγωνιστεί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην παράσταση «Το κοροϊδάκι της Δεσποινίδος», απολαμβάνοντας τον Ουρανό από τον Κριό, που επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις στη ζωή της.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved