Ένας Ζυγός μας συστήνεται με χάρη

Ένας Ζυγός μας συστήνεται και ξεδιπλώνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του

Ένας Ζυγός μας συστήνεται με χάρη

Να σας συστηθώ.
Ανήκω στο ζώδιο του Ζυγού και, αν και φθινοπωρινός τύπος, θα με ξεχωρίσετε από το καλοκαιρινό μου χαμόγελο, που μπορεί να ξεπηδά ακόμα και μέσα από την πιο μουντή στιγμή μου.

Λένε για μένα πως είμαι αρμονικός, καλοσυνάτος, χαριτωμένος, δίκαιος, καλός ακροατής, πιστός φίλος, ανοιχτόκαρδος, αισιόδοξος, καλοφτιαγμένος, καλόγουστος και αριστοκρατικός.

Από τη μεριά μου τους ευχαριστώ για την επιβράβευση και θα προσθέσω πως δεν είναι ανάγκη να μου πλέκουν τόσο το εγκώμιο, αλλά έχουν απόλυτο δίκιο.

Άλλωστε στο ζώδιό μου ανήκει το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας και αριστοκρατικής έκφρασης ονόματι Brigitte Bardot, η οποία μπορεί να συγκριθεί μόνο με την Αφροδίτη του Botticelli βγαίνοντας από την αχιβάδα.

Σε αυτό το σημείο θα αναθαρρήσουν αυτοί που με αντιμάχονται και θα βρουν ευκαιρία να τονίσουν πόσο νάρκισσος είμαι, πόσο εγωκεντρικός και πόσο ματαιόδοξος.
Τα ακούω και αυτά αλλά δεν ιδρώνει το αυτί μου, γιατί εγώ είμαι αυτός που ψάχνει σε όλη τη ζωή του να βρει την ισορροπία, την περιβόητη χρυσή τομή, που όσοι δεν το βλέπουν, ισχυρίζονται πως θέλω να τα έχω καλά με όλους και κάνω «την πάπια» χωρίς να παίρνω θέση.

Δεν καταλαβαίνουν όσοι διαφέρουν από μένα πως απέναντί μου έχω τον Κριό που δανείζομαι ελεύθερα και ανά πάσα στιγμή το θάρρος και το θράσος του, λέγοντας στα ίσα όσα πρέπει, παίρνοντας σαφή θέση, αφού πρώτα είναι αλήθεια, εξαντλήσω όλα τα περιθώρια προειδοποίησης και ειλικρινούς πρόθεσης.

Όπως είπε και ο μεγάλος Ζυγός, Μαχάτμα Γκάντι, «Είναι λάθος να παίρνεις υποχρεωτικά για λάθος εκείνο που δεν καταλαβαίνεις».
Η αισθητική μου είναι πολύ υψηλή, η σχέση μου με την τέχνη ερωτική, ενώ η Αφροδίτη που με κυβερνά δείχνει σε μένα το εκλεπτυσμένο της πρόσωπο σε αντίθεση με το ενστικτώδες που δείχνει στον Ταύρο.

Το ζώδιό μου διαθέτει αναρίθμητους καλλιτέχνες, λογοτέχνες, φιλοσόφους και ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία με πλατινένια γράμματα και όχι απλά με χρυσά.
Δεν μου αρέσει να μοχθώ γενικά, ούτε να δουλεύω ακατάπαυστα γι' αυτό και θεωρούμαι φυγόπονος, αλλά αν κάτι κεντρίσει το ενδιαφέρον μου δεν υπάρχει περίπτωση να μην παλέψω γι αυτό και να μην το αποκτήσω.

Το θέλω ενός Ζυγού, είναι το πιο ισχυρό του ζωδιακού. Ακόμα και ένας Αιγόκερως μπορεί να υποκλιθεί στο ταλέντο ενός Ζυγού, να αποκτήσει αυτό που επιθυμεί.
Γίνομαι ανταγωνιστικός και ξεχνάω τους καλούς μου τρόπους όταν νιώθω πως αδικούμαι, αλλά είμαι αυτός που θα γίνω χαλί να με πατήσουν, αν μου δείξουν καλή πρόθεση.

Είμαι αμερόληπτος και συγκαταβατικός και εκλαμβάνω την ειρωνεία σαν δείγμα ανασφάλειας. Ευτυχώς ή δυστυχώς οι δικές μου ανασφάλειες εστιάζονται περισσότερο στην εξωτερική μου εικόνα παρά στην εσωτερική.

Ευτυχώς, γιατί έτσι διατηρώ την αυτοπεποίθησή μου ψηλά, δυστυχώς, γιατί αναγκάζομαι να ψάχνω διαρκώς επιβεβαίωση στο κοινωνικό μου περιβάλλον.
Μπαίνω πάντα στη θέση του άλλου και αν είμαι αναποφάσιστος είναι γιατί με ενδιαφέρει να βρεθεί δίκαιη και ειρηνική λύση και όχι να δημιουργηθεί οποιοδήποτε χάος.

Με δελεάζει ένα πολυτελές και χλιδάτο περιβάλλον, αλλά δεν το συγκρίνω με ένα αρμονικό και καλαίσθητο cob από αχυρόμπαλες, που θα το διακοσμήσω σαν κεχριμπαρένιο κομπολόι.

Γίνομαι εύκολα γραφικός και απαιτητικός μου δίνουν ένα και ανταποδίδω με δέκα, αλλά αν δεν είστε εκεί όταν σας χρειάζομαι αντιδρώ σαν κακομαθημένο παιδί.
Η αλήθεια είναι πως είμαι κακομαθημένος και μου αρέσει να κακομαθαίνω και τους άλλους, αλλά αυτό πηγάζει από την έντονη κοινωνική φύση μου να ενώνω τους ανθρώπους, να τους φέρνω κοντά και να μεσολαβώ για να τους κάνω χαρούμενους.
Θα με βρείτε σε galleries, μικρά ήσυχα μπαράκια, γραφεία συνοικεσίων σαν ιδιοκτήτη, στη σχολή καλών τεχνών μέσα και έξω, σε πολιτιστικούς συλλόγους και σε πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις.
Σας αφήνω με ένα σαγηνευτικό τραγούδι από την υπέροχη φωνή του Ζυγού, Bryan Ferry, και να θυμάστε πως ένας Ζυγός γίνεται ευτυχισμένος με τα λίγα, ακόμα και αν ζητάει πολλά.

{youtube}fFPQa-pEt9c{/youtube}

Δείτε περισσότερους διάσημους Ζυγούς στην Image Gallery

Διάβασε επίσης:

Ζώδια: Ζυγός από το Α έως το Ω

Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Ζυγοί;

Ζώδια: Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού

Κώστας Λεφάκης: Ζυγός 2014 (και σε video εδώ)

Ετήσιες Προβλέψεις 2014 για όλα τα Ζώδια (videos)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved