Ντορέττα Παπαδημητρίου: Είναι το φαβορί του DWTS 3;

Η καλογυμνασμένη Ζυγός με τη Σελήνη στον Λέοντα έχει ξεχωρίσει από τις άλλες διαγωνιζόμενες

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Είναι το φαβορί του DWTS 3;

Την απολαύσαμε από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της στο «Dancing with the stars 3», την είδαμε να κατακτά από τη αρχή την πρώτη θέση της βαθμολογίας και την Κυριακή χαζέψαμε στην κυριολεξία, από τον τρόπο που χόρεψε ρούμπα.

Η καλογυμνασμένη Ζυγός με τη Σελήνη στον Λέοντα έχει ξεχωρίσει από τις άλλες διαγωνιζόμενες, όχι μόνο για το καλοδουλεμένο της σώμα, το ταλέντο και την αέρινη κίνησή της, αλλά και για τη μετρημένη παρουσία της.

Επιλέγοντας πάντα εντυπωσιακά φορέματα που αναδεικνύουν το μαρμάρινο κορμί της, χωρίς υπονοούμενα και σεξιστικές υποδείξεις που μπαφιάσαμε να βλέπουμε, χορεύει με πάθος, φινέτσα και αυθύπαρκτη θηλυκότητα.

Η πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής στα 33 της χρόνια έχει στο ενεργητικό της δύο παιδιά, ένα διαζύγιο, ένα πτυχίο από το Πολιτικό Τμήμα Νομικής Αθηνών και αρκετές επιτυχημένες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές συμμετοχές.


*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Ο Άρης στον Λέοντα σε τετράγωνο ιδιομοιρίας με τον Ερμή από τον Σκορπιό, δίνει την απαραίτητη ένταση στην κίνησή της με τα κοφτά και εντυπωσιακά της πατήματα, αποτέλεσμα της σωματικής και νοητικής της υπερδιέγερσης.

Η συμμετοχή του Ουρανού σε αυτό το τετράγωνο τονίζει τη νευρική της ενέργεια, αλλά και την τάση της να δίνει όλο της τον εαυτό, σε μια εμφανέστατη προσπάθεια εκτόνωσης.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν χρειάζεται να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να καθηλώσει με την παρουσία της. Έχει φροντίσει γι αυτό η σύνοδος Ήλιου –Πλούτωνα αλλά και η Αφροδίτη στον Σκορπιό.

Αν τελικά χάσει τον τίτλο, θα οφείλεται στο γεγονός πως είναι αρκετά συγκρατημένη, καθόλου διαχυτική, δεν μιλάει πολύ, δεν νιαουρίζει, και κάνει τη δουλειά της κάθε φορά καλύτερα, χωρίς να το πουλάει με κανέναν τρόπο.

Το εξάγωνο του κυβερνήτη του ζωδίου της Αφροδίτη με τον Δία, εξασφαλίζει πολλές επιτυχίες σε διάφορους τομείς της ζωής της, αλλά και σε κάθε εγχείρημα που τολμά.

Προς το παρόν όμως η παρουσία του διελευστικού Κρόνου επάνω στην Αφροδίτη της, δείχνει πως έχει ανάγκη από επιβεβαίωση, καταπιέζοντας παράλληλα αυτή την ανάγκη και βαραίνοντας το χαμόγελό της.

Προσωπικά εύχομαι να απελευθερωθεί από την πίεση που υφίσταται, όχι μόνο την βαθμολογική, αλλά και την ψυχολογική, αφήνοντας το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα να μας ταξιδέψει με τη χάρη και τα προσόντα της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved