Μαρία Μπεκατώρου: Η Υδροχόος και το νέο της Parlor

Επενδύει για το μέλλον με ένα café – restaurant δικής της έμπνευσης

Μαρία Μπεκατώρου: Η Υδροχόος και το νέο της Parlor

Έχει καταλάβει περίοπτη θέση στο χώρο της τηλεόρασης αλλά και στην καρδιά των τηλεθεατών, διαθέτοντας κάτι σπάνιο και ξεχωριστό, που είναι ο αυθορμητισμός και το ανεπιτήδευτο στυλ της, ακόμα και αν την βάλεις μέσα σε μια παγοκολόνα.

Φυσικά το να είσαι Υδροχόος με τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού και όχι μόνο, όσο να' ναι κάπου και κάπως θα ξεχωρίσεις, αλλά στη δική της περίπτωση η διάκριση αποκτά σκανδαλώδεις διαστάσεις.

Με τη ραγδαία άνοδό της στα κανάλια και την μεγάλη επιτυχία της σαν παρουσιάστρια, η Μαρία Μπεκατώρου που διαθέτει δύο εντυπωσιακές συνόδους Ήλιου – Δία και Σελήνης – Ουρανού, οι οποίες σχηματίζουν μεγάλα τρίγωνα με τον Κρόνο, έχει λάβει αυτό που το σύμπαν της χρωστάει στην επαγγελματική της τουλάχιστον ζωή.

Τη φετινή χρονιά όμως, πέρα από την τηλεόραση που θα την απολαμβάνουμε και πάλι στα «Καρντάσιανς» του Ant-1 και μάλιστα 3 φορές την εβδομάδα αντί 2, αλλά και στο «Your face sounds familiar», θα έχουμε την ευκαιρία να τη βλέπουμε στο καφέ – εστιατόριο που άνοιξε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και το όνομα αυτού «Parlor».

Εδώ και 20 μέρες το «Parlor» της Μαρίας, που έχει και συνεργάτες δυο πολύ καλούς της φίλους, λειτουργεί υπό το άγρυπνο βλέμμα και τη δική της προσωπική παρουσία στην υποδοχή.

Διακοσμημένο επίσης σύμφωνα με το δικό της γούστο, επέλεξε να δημιουργήσει ένα ζεστό χώρο να συγκεντρώνει τους φίλους της αλλά και να σιτίζει την κοινωνική της λαιμαργία, έχοντας για όλα αυτά φροντίσει άψογα, η Σελήνη στον Ζυγό.

Λόγω του ότι ο Δίας καταλαμβάνει αξιοπρόσεκτη θέση στο ωροσκόπιό της κάθε εγχείρημα είναι προορισμένο να δοξαστεί, ενώ η ίδια διαισθανόμενη την ανασφάλεια και το πρόσκαιρο της τηλεόρασης, σαν φρόνιμο παιδί με Ερμή κυβερνήτη του ωροσκόπου (Δίδυμος) στους Ιχθύες σε τετράγωνο με Ποσειδώνα, μαγειρεύει πριν πεινάσει.
Παραμένοντας περιζήτητη στον τηλεοπτικό χώρο, εκείνη δεν μπορεί να αντισταθεί στο τετράγωνο της φιλόδοξης Αιγοκερίσιας Αφροδίτης με τον Ουρανό και κάνει ένα αιφνίδιο αλλά σταθερό βήμα, καλύπτοντας και άλλες πτυχές της τόσο έντονης ιδιοσυγκρασίας της.
Το νέο της απόκτημα στήθηκε κάτω από την επίβλεψη του διελαύνοντα Κρόνου σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Δία της στον 10ο οίκο (επαγγελματικές κινήσεις) γεγονός που σημαίνει πως θα χρειαστεί να δώσει μεγάλη ενέργεια, χρόνο και χρήμα, προσέχοντας πολύ τις κακοτοπιές στην επιχειρηματική της αυτή πρωτοβουλία.

Καλές δουλειές και καλή αρχή στη νέα της σαιζόν με τον Δία πάντα να κουλουριάζεται δίπλα της και φέτος ακόμα περισσότερο εκτοξεύοντας και άλλο τη δημοτικότητά της, όχι όμως χωρίς παρενέργειες που θα πρέπει να προσέξει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved