Copy of Ελένη Μενεγάκη και σε ρόλο μοντέλου: Η Σκορπιός που δεν σταματά ποτέ

Απαστράπτουσα και λαμπερή ποζάρει στη νέα της διαφημιστική καμπάνια

Copy of Ελένη Μενεγάκη και σε ρόλο μοντέλου: Η Σκορπιός που δεν σταματά ποτέ


Πριν λίγες μέρες ήρθαν στη δημοσιότητα οι καινούργιες φωτογραφίες από τη δεύτερη φωτογράφιση της «ωραίας Ελένης» για την καμπάνια γνωστής εταιρίας ρούχων και αξεσουάρ, που η φίρμα της ίσα που διακρίνεται στις φωτογραφίες.
Η πρώτη φωτογράφιση έγινε στις 28 Μαρτίου και προφανώς επιλέχθηκε ξανά για την επόμενη σαιζόν.

Εντυπωσιακή και αψεγάδιαστη σαν πορσελάνινη κούκλα, η Σκορπίνα δείχνει καθαρά τη διάθεσή της να βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, εκμεταλλευόμενη την ώριμη πλέον ομορφιά της και πέρα από το γυαλί.

Λατρεμένο παιδί του πλανήτη Δία στον 7ο οίκο της συντροφικότητας, των συνεργασιών αλλά και της κοινωνικής προβολής η Ελένη Μενεγάκη εξακολουθεί να ακολουθεί πιστά το δρόμο που χάραξε η τύχη στη ζωή της.

Η σύνοδος του Δία με Αφροδίτη και Ερμή στον Ζυγό, το τρίγωνο με την επικοινωνιακή Σελήνη της στους Διδύμους στον 3ο οίκο με τον κυβερνήτη του οίκου Ερμή σε τρίγωνο με τη Σελήνη, ακόμα και το τετράγωνο του Δία με τον φιλόδοξο Αιγοκερίσιο Άρη της στον 10ο οίκο της καριέρας και κυβερνήτη του ωροσκόπου της (Κριός), δεν αφήνουν κανένα περιθώριο έκπληξης για την πορεία της στο χώρο των media, του θεάματος αλλά και της διαφήμισης.

Ξεπερνώντας τις δυσκολίες που έφερε στην επιφάνεια το πέρασμα του Κρόνου από τον Ήλιο της ενεργοποιώντας και τη γενέθλια ακριβέστατη αντίθεση Ήλιου – Κρόνου τον Νοέμβριο του 2012 με αποκορύφωμα τον Ιούλιο του 2013, απελευθερωμένη αν και με πολλές εκκρεμότητες, έκανε άλλο ένα άνοιγμα ποζάροντας μέσα από τα κομψά ρούχα και αξεσουάρ, τονίζοντας την ανάγκη της να επικοινωνήσει την εικόνα της από άλλη οπτική.

Τον Μάρτιο του 2013 που έκανε την πρώτη της φωτογράφιση ο διελαύνων Άρης βρίσκονταν στον Ζυγό σε ακριβέστατο τετράγωνο με τον Άρη της, ανακινώντας τις προσωπικές της επιθυμίες και πηγαίνοντας για άλλη μια φορά κόντρα στις δυσκολίες.
Αρχίζοντας τη νέα τηλεοπτική σαιζόν ο διελαύνων Δίας θα είναι σε εξάγωνο με την Αφροδίτη της και μέσα στον Οκτώβριο θα έρθει σε εξάγωνο με τον Δία της.
Αναρωτιέται κανείς πόση ακόμη εύνοια μπορεί να την περιμένει και η απάντηση είναι: «Πολλή»!

Ας μην ξεχνάμε πως ο Δίας κυβερνά τον 9ο οίκο της και οι νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν, ως διά μαγείας και αυτές υποκλίνονται στο δαιμόνιο χαμόγελό της.
Ας απολαύσουμε λοιπόν λίγες ακόμα πόζες από το φαινόμενο Ελένη Μενεγάκη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved