«I need a home… I need a family!»

Τη Δευτέρα το πρωί ήρθα στο γραφείο κεφάτη.

«I need a home… I need a family!»

Λίγο η φανταστική προσαρμογή της Έλενας στον παιδικό σταθμό, λίγο τα νέα για το bachelor ταξίδι που θα κάνουμε σε λίγες μέρες για τον γάμο της φίλης μου στην Κωνσταντινούπολη, όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν καλά!

Έφτασα, όμως δεν μπήκα σαν τον σίφουνα όπως άλλες φορές. Είδα αυτό το αξιολάτρευτο μούτρο στην είσοδο της DPG να κοιτάει παραπονεμένα και στάθηκα για λίγο: «Νατάσα τίνος είναι αυτό το σκυλάκι;», ρώτησα μία συνάδελφο. «Έχει έρθει από το Σάββατο εδώ. Φοράει λουράκι αλλά δε γράφει τηλέφωνο ούτε διεύθυνση», μου απάντησε η γλυκιά Νατάσα που με καλημερίζει κάθε πρωί. «Μάλλον θα χάθηκε ή τον εγκατέλειψαν», σκέφτηκα και ξαφνικά η όμορφη μέρα που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί, χάλασε.

Έκατσα για λίγο μαζί του. Τον χάιδεψα στο κεφάλι. Έδειχνε να το απολαμβάνει τόσο πολύ! «Μα αυτός είναι σπιτίσιος, αποκλείεται να είναι αδέσποτος!», σκέφτηκα. Ανταποκρίνεται σε εντολές τύπου «κάτσε!» ή «μείνε!», είναι ευγενικός και καλοσυνάτος. Φοράει ένα μπλε λουράκι, απόδειξη ότι κάποτε ζούσε σε κάποιο σπίτι και είχε οικογένεια…

Ο καινούριος μας, άγνωστος φίλος βρήκε προς το παρόν ένα φιλόξενο σπίτι στην είσοδο της DPG. Δόξα τω Θεώ, όλοι οι εργαζόμενοι εδώ είναι φιλόζωοι και κάποιοι από αυτούς έχουν δικά τους σκυλάκια. Καθημερινά του φέρνουμε φαγητό, του βάζουμε νεράκι κι εκείνος μας το ανταποδίδει με παιχνίδι και σκυλίσια αγάπη που δεν περιγράφεται με λόγια. Είναι αυτή η ευγνωμοσύνη που βλέπεις στα μάτια του. Δε μπορεί να σου μιλήσει, αλλά σου λέει «ευχαριστώ» με τον δικό του τρόπο.

Εύχομαι πραγματικά να μην τον έχουν εγκαταλείψει. Είναι το χειρότερο σενάριο που μπορεί να έχει συμβεί… Τα γραφεία μας είναι πάνω στην εθνική οδό… Δε θέλω ούτε να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να πάθει ο κακομοιρούλης αν προσπαθούσε να τη διασχίσει για να βρει το σπίτι του…

Αν δεν είχαμε τέσσερα σκυλιά να φροντίζουμε ο άντρας μου κι εγώ, θα τον έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι καλότροπος, χαδιάρης και γλύκας! Δε μπορώ να του προσφέρω σπίτι κι αυτό με στενοχωρεί βαθιά, όμως θα μπορούσα να σου εγγυηθώ, εσένα που τώρα διαβάζεις αυτές τις γραμμές, ότι αν θέλεις να υιοθετήσεις σκυλάκι, αν χρειάζεσαι έναν πιστό φίλο για όλη σου τη ζωή, το «μούτρο» της φωτογραφίας δε θα σε απογοητεύσει!

Αν πάλι είσαι ο χαμένος του ιδιοκτήτης, σου έχουμε καλά νέα! Ο σκυλάκος σου είναι σε καλά χέρια και σε περιμένει με αγωνία… Έλα όσο πιο σύντομα μπορείς να τον πάρεις πριν φύγει κι από δω στην προσπάθεια να σε βρει αυτός.

Αν είσαι ο άκαρδος ιδιοκτήτης του, που τον έβαλε μέσα σε μία καρότσα και τον εγκατέλειψε σε ένα βουνό, είτε γιατί μπορεί να γέρασε, είτε γιατί μπορεί να είναι άρρωστος, είτε γιατί απλώς τον βαρέθηκες, τότε λυπάμαι για σένα… Δε θα σου ευχηθώ να πάθεις το ίδιο, θα ευχηθώ όμως να μη πέσει στα χέρια σου ποτέ ξανά άλλο ζώο…

Το τηλέφωνο της DPG Digital είναι αυτό: 2103503000

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον!

Καλή σας ημέρα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved