Ευγενία Μανωλίδου - Γιώργος Λιάγκας: Δίδυμος και Ιχθύς συμπλέουν σε ραδιοφωνικά κύματα

Ετοιμάζουν μεσημεριανό magazino μέσα από τη συχνότητα των Παραπολιτικών

Ευγενία Μανωλίδου - Γιώργος Λιάγκας: Δίδυμος και Ιχθύς συμπλέουν σε ραδιοφωνικά κύματα

Πάει ο καιρός που οι κόντρες ανάμεσα στον Δίδυμο παρουσιαστή και στην πολυάσχολη Ιχθύ πετούσαν σαν οβίδες μέσα από τις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Συνηθισμένοι και οι δύο σε τσουχτερά σχόλια και απαντήσεις και διαχειριζόμενοι εύκολα την επικριτική διάθεση της Παρθένου εκείνος από τον ωροσκόπο και εκείνη από τη Σελήνη της, έδωσαν στο παρελθόν και μεταξύ τους μια παράσταση, όπως με τόσους άλλους.
Εφόσον λοιπόν οι ευμετάβλητοι Ήλιοι τους κοντραρίστηκαν αρκούντως, τα ηνία πήραν αρχικά ο Ήλιος εκείνου και ο ωροσκόπος εκείνης (Υδροχόος) για να αφήσουν πίσω τα παλιά και να συνεργαστούν κάτω από τη συχνότητα των «Παραπολιτικών 90.1» κάθε μεσημέρι στις 3.00 έως 5.00, αρχής γενομένης στις 8 ή στις 15/9 εφόσον ακόμα οι πληροφορίες διχάζονται.

Πρόκειται για ένα διαφορετικό magazino το οποίο καλούνται να βγάλουν εις πέρας από Δευτέρα έως Πέμπτη και φυσικά και οι δύο θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, συνηθισμένοι να πετυχαίνουν στη δουλειά τους.

Η Σελήνη στον Ζυγό του Γιώργου Λιάγκα αποτελούσε πάντα εγγύηση για την κοινωνική του επιδεξιότητα με μόνη παγίδα την αντίθεση του Τοξοτίσιου Άρη του με τον Ερμή και τον Ήλιο του στους Διδύμους, που η καθώς πρέπει και διακριτική Ευγενία Μανωλίδου θα χρειαστεί να καλύπτει συχνά, μέσα από το ακριβέστατο εξάγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη του ζωδίου της Ποσειδώνα.

Κατά τα άλλα η Αφροδίτη στον Κριό και των δύο, θα είναι το σήμα κατατεθέν στην εκπομπή αφού ο ενθουσιασμός ρέει άφθονος, προσπαθώντας να ξεσηκώσει τους ακροατές.
Αν συνυπολογίσουμε και τον αέρινο Ερμή τους, εκείνου στους Διδύμους και εκείνης στον Υδροχόο, οι έξυπνες ατάκες δεν θα λείπουν, αλλά ούτε και ο συχνός αιφνιδιασμός, ειδικά από τον Ουρανό της Ευγενίας Μανωλίδου κοντά στη Σελήνη του Γιώργου Λιάγκα.

Καθόλου κακή επιλογή αυτή η συνεργασία από τους υπεύθυνους του σταθμού, εφόσον ο ένας μπορεί να συμπληρώσει επαρκώς τον άλλον και η διπλωματία να παίζει το ρόλο του πιο ικανού διαιτητή ανάμεσά τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved