Ben Affleck: O «Entertainer Of The Year» για το 2012

Ο Λέων, Ben Affleck, επιστρέφει με έναν τίτλο και μια ταινία πλασμένη για Oscar

Ben Affleck: O «Entertainer Of The Year» για το 2012

Πάνε 18 χρόνια από τότε που ο 22χρονος Λέων Ben Affleck και ο 24χρονος Ζυγός Matt Damon, βαρέθηκαν τους μικρούς ρόλους σε ασήμαντες ταινίες και είπαν να γράψουν ένα σενάριο. Έτσι δημιουργήθηκε το ανατρεπτικό «Good Will Hunting» που το 1998 προτάθηκε για 9 Oscar, κερδίζοντας τα δύο, το ένα εκ των οποίων ήταν για το καλύτερο πρωτότυπο σενάριο.

Από τότε η καριέρα και των δύο απογειώθηκε πρωταγωνιστώντας σε ταινίες που γέμιζαν ασφυκτικά αίθουσες και ταμεία.

Ο Affleck δημιουργεί ξανά το 2007 το «Gone baby Gone» γράφοντας το σενάριο και αναλαμβάνοντας παραγωγή και σκηνοθεσία, ενώ ακολουθούν το «The Town» και πρόσφατα το «Argo», όλα γύρω από μυστήριες καταστάσεις με θριλερικές προεκτάσεις.

Η Σελήνη στον Σκορπιό δίνει το ερέθισμα για τις σκοτεινές υποθέσεις που τον εξιτάρουν, οι οποίες αποκτούν διαστάσεις λαβύρινθου και δραματοποιούνται με τον Ποσειδώνα στον 5ο οίκο, που φιλοξενεί την καλλιτεχνική του παρουσία.


*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Για όλα τα παραπάνω μαζί με το γεγονός της δημόσιας αποδοχής του πριν χρόνια για την εξάρτησή του από το αλκοόλ, την απεξάρτηση και τον μετέπειτα επαγγελματισμό του, το περιοδικό Entertainment Weekly του έδωσε τον περιζήτητο τίτλο «Entertainer Of The Year» για το 2012.

Ο εκδότης μάλιστα του περιοδικού Jess Cagle, ανέφερε πως ο Affleck είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς πρέπει να ζει και να εργάζεται κανείς.

Η αλήθεια είναι πως ο Κρόνος στον 12ο οίκο σε συνδυασμό με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα (κυβερνήτη της καριέρας), τον φυλάκισαν στην ουτοπία του αλκοόλ, αλλά έγιναν παράλληλα και η διαφυγή του στην καλλιτεχνική απόδραση.

Με τον Δία στον 6ο οίκο της εργασίας και της υγείας και κυβερνήτη του οίκου σε τρίγωνο με τον Ήλιο του κυβερνήτη του 3ου οίκου και οικοθετημένος εκεί (σενάρια), δεν είναι περίεργο πώς ο Affleck κατάφερε να ξεπεράσει τα μειονεκτήματα και τις εξαρτήσεις του, χτίζοντας μια επιτυχημένη καριέρα, που έχει ακόμα λαμπρό μέλλον μπροστά της.

Στη νέα του ταινία « Argo» η οποία είναι ένα πολιτικό θρίλερ, παρουσιάζεται εντελώς διαφορετικός με στυλ '70s αφού η ταινία εξελίσσεται το 1979 και βασίζεται σε μια πολύ παράξενη αληθινή ιστορία.

Η ταινία θα προβληθεί στη χώρα μας στις 10 Ιανουαρίου 2013 και λέγεται πως είναι πλασμένη Οσκαρικά, θέλοντάς τον υποψήφιο για ένα Oscar.

Ο Affleck είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Jennifer Garner από το 2005, με την οποία έχει τρία παιδιά, ενώ φημίζεται σαν πολύ γλυκός και στοργικός πατέρας.

Η παρουσία της Σελήνης κυβερνήτη του ωροσκόπου (Καρκίνος) στον 5ο οίκο, σε τρίγωνο με την Αφροδίτη κυβερνήτη του 5ου οίκου στον ωροσκόπο, πιστοποιεί εκτός των άλλων, τη μεγάλη αγάπη του για τα παιδιά.

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, είναι αυτό που τον καθιερώνει στα μάτια των θεατών της ζωής του, χαρίζοντάς του και την ιδιαίτερα γοητευτική εικόνα του.

Αναμένουμε λοιπόν την ταινία που θα αφήσει για πάντα πίσω τις αποκαρδιωτικές κριτικές του «Pearl Harbor» και του κινηματογραφικού, αλλά και του προσωπικού του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved