Η Julia Roberts φορά το νέο της άρωμα και μας συνεπαίρνει

Εκθαμβωτική η Σκορπίνα Julia Roberts σε μια διαφήμιση που θυμίζει άλλες εποχές...

Η Julia Roberts φορά το νέο της άρωμα και μας συνεπαίρνει

Η διαφήμιση της Lancome στις οθόνες μας εδώ και λίγες μέρες, με την Julia Roberts μέσα σε κατάλευκη τουαλέτα να διαφημίζει με το τεράστιο χαμόγελό της, το νέο άρωμα της εταιρίας, μας έφερε πίσω σε παλιές καλές εποχές.

Συνηθισμένοι από την κρίση και τις χαμηλού επιπέδου διαφημίσεις, το άρωμα της Lancome με την παρουσία της Roberts, έσκασε σαν πυροτέχνημα στα μάτια μας.

«La Vie est Belle» το όνομα του νέου δημιουργήματος με νότες βανίλιας, μαύρου φραγκοστάφυλου, πραλίνας, άνθη πορτοκαλιού, γιασεμί και διάφορα σπάνια συμπυκνώματα.

Τρεις από τους καλύτερους Γάλλους αρωματοποιούς επιστράτευσε η εταιρία, μαζί με τον διάσημο φωτογράφο Mario Testino, για ένα spot που προσδοκεί να μείνει στην ιστορία.

Εκθαμβωτική η Σκορπίνα Julia Roberts, που η Σελήνη της στον Λέοντα και κυβερνήτης του ωροσκόπου της, βρήκε κατάλληλο έδαφος για να λάμψει.



*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Μπορεί ο φιλόδοξος Άρης της στον Αιγόκερω στον 6ο οίκο της εργασίας να είναι ένας ακούραστος εργάτης, αλλά δεν συγκρίνεται με τις περίπου 5.500 οσφρητικές δοκιμές των δημιουργών του αρώματος.

Ωστόσο η εκτελεστική της ικανότητα με το εξάγωνο Ήλιου – Άρη και τον Άρη να κυβερνά τον 10ο οίκο της καριέρας της, ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή.

Εκείνο που παραμένει ένα μελανό σημείο σε αυτή την υπερπαραγωγή είναι πως η Julia Roberts, διανύει ένα δύσκολο διάστημα με τον διελαύνοντα Κρόνο σε σύνοδο με τον Ήλιο της και τον διελαύνοντα Ουρανό σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Άρη της, που δέχεται και τα πυρά του διευλαύνοντα Πλούτωνα.

Μπορεί λοιπόν η ζωή να είναι ωραία όπως πρεσβεύει και το όνομα του αρώματος, αλλά η διέλευση της μυρωδιάς του, πιθανά να μην αγγίζει τις αισιόδοξες νότες της ζωής της, τουλάχιστον για αυτή τη φορά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved