Μάρκος Σεφερλής: Οι αντικρουόμενες φήμες για τη νέα πρωινή εκπομπή του Παρθένου

Τα δημοσιεύματα για το νέο ύφος της εκπομπής ανεβάζουν πυρετό στο Mega

Μάρκος Σεφερλής: Οι αντικρουόμενες φήμες για τη νέα πρωινή εκπομπή του Παρθένου


Είναι πλέον σίγουρο, πως η πρωινή εκπομπή του Mega από την ερχόμενη σαιζόν θα παρουσιάζεται από τον συμπαθή Παρθένο Μάρκο Σεφερλή.
Το διοικητικό συμβούλιο του καναλιού δέχτηκε ομόφωνα την πρόταση του νέου διευθυντή προγράμματος, ψάχνοντας για αυτούς που θα τον πλαισιώσουν.

Γύρω από αυτή την πλαισίωση έγινε πολύς ντόρος τις τελευταίες ημέρες, εφόσον διαβάσαμε πως αρνήθηκε την πρόταση του καναλιού για τη Δίδυμο Ράνια Θρακιά δηλώνοντας ότι θέλει δίπλα του άτομα που μπορούν να «τσαλακώνονται», να μην έχουν ηγετικές τάσεις και να δρουν ομαδικά, κάτι που δεν βλέπει στο πρόσωπό της.
Ο ίδιος ενοχλημένος διέψευσε πως έριξε πόρτα στη Ράνια Θρασκιά αλλά και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά γιατί άραγε ο Υδροχόος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα συζητώντας με τον Alpha έχοντας άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με το Mega;
Καπνός χωρίς φωτιά δεν βγαίνει και πάντα κάπου στη μέση βρίσκεται και η αλήθεια.

Ένας Παρθένος όμως με σύνοδο Ήλιου – Δία – Πλούτωνα και ξέρει και μπορεί να περάσει τη γνώμη του, ακόμα και να την επιβάλλει.
Το βαρύ πυροβολικό που ενισχύεται και από τον Άρη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να μην έθεσε βέτο σε άτομα που του προτάθηκαν ως μελλοντικοί συνεργάτες, αλλά ευθαρσώς και χωρίς περιστροφές, δήλωσε πως έχει σκοπό η νέα εκπομπή να μη θυμίζει σε τίποτα την παλιά ξεκινώντας από τα πρόσωπα.

Ο δαιμόνιος Μάρκος Σεφερλής που μας έχει συνηθίσει να περνάει τα πάντα κομψά μέσα από το χιούμορ του, απαντά πως δεν είναι ο κατάλληλος για να ρίξει πόρτα. «Είμαι ηθοποιός δεν είμαι μαραγκός να έχω να κάνω με πόρτες».
Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη του στον Ζυγό, είναι αυτή που του χαρίζει το ανεξάντλητο διπλωματικό του χιούμορ και έκφραση , ενώ αντιδρά έντονα σε οτιδήποτε αντιαισθητικό κρίνει ο ίδιος.
Με τέτοιο Ερμή και Αφροδίτη μπορεί κάλλιστα να περνάει απόψεις και να τις χειρίζεται έπειτα σύμφωνα με τον αντίκτυπο.

Άλλωστε το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι γεμάτο με υποσυνείδητες επιθυμίες, που δρουν μέσα από καλλιτεχνικές διεξόδους.
Μπορεί λοιπόν τα δύο ζώδια του αέρα να μην βρήκαν ή να μη βρουν μια θέση στην εκπομπή, το τρίτο όμως φαίνεται να κερδίζει μια περίοπτη θέση και είναι η Ζυγός, Βάσω Λασκαράκη που είναι η επικρατέστερη συνεργάτιδά του.

Μέσα σε όλα η πρόθεσή του είναι βρίσκεται στο πλευρό του η σύζυγός του, ηθοποιός Έλενα Τσαβαλιά, με την οποία αισθάνεται όμορφα και του είναι απαραίτητη σε όλες τις στιγμές του.

Ο πυρετός των διαπραγματεύσεων πάντως είναι πολύ υψηλός και αν το κανάλι επέλεξε μια τόσο διαφορετική παρουσία για την πρωινή ζώνη, θα πρέπει να υποστηρίξει και ανάλογες επιλογές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved