Tyra Banks: Η φωτογράφιση που επιβεβαίωσε τη φήμη της

Η πανέμορφη Τοξοτίνα σε λίγες μέρες κλείνει τα 39 της χρόνια

Tyra Banks: Η φωτογράφιση που επιβεβαίωσε τη φήμη της

Με μια εντυπωσιακή πορεία στις διεθνείς πασαρέλες και μια εμφάνιση που προκαλεί απορία για το μέγεθος της ομορφιάς και ως που μπορεί να φτάσει, η πανέμορφη Τοξοτίνα που σε λίγες μέρες κλείνει τα 39 της χρόνια, φωτογραφήθηκε για τα περιοδικά Cosmopolitan και Arise, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη φήμη της.

Χάνοντας τα κιλά που είχε πάρει τα τελευταία χρόνια, καταπολεμώντας και πάλι την τάση να γεμίζει εύκολα τις καμπύλες της, αποφάσισε να το δείξει, προβάλλοντας παντού τις φωτογραφίες της. Η αλήθεια είναι πως πέρασε ένα διάστημα που ήταν αγνώριστη, αλλά όπως θα δούμε παρακάτω, ο Δίας δεν κάνει διακρίσεις σε κάθε είδους υπερβολές.

Εγκαταλείποντας τις πασαρέλες εδώ και έξι χρόνια, έγινε παραγωγός και παρουσιάστρια του «America's Next Top Model», ενώ πριν από 2 χρόνια έγραψε μια τριλογία βιβλίων με τίτλο «Modelland», δίνοντας μαθήματα ομορφιάς στα επίδοξες αναγνώστριές της.

Παράλληλα τον προηγούμενο μήνα έγινε συμπαραγωγός μιας τηλεοπτικής σειράς με τίτλο «Fivehead». Το σενάριο βασίζεται στην παιδική της ηλικία και θα προβάλλεται από το κανάλι ABC.


*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Παράλληλα έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική, αλλά και με το τραγούδι, σημειώνοντας και εκεί επιτυχία που πρόσθεσε στην τεράστια αποδοχή σε όλες τις καλλιτεχνικές και δημιουργικές της απόπειρες.

Το γεγονός πως δεν σταματά πουθενά δηλώνοντας την παρουσία της παντού, οφείλεται στον υπερδραστήριο και τολμηρό Άρη της στον Κριό στον 10 οίκο της επαγγελματικής καταξίωσης τον οποίο και κυβερνά, σε Ταυ – τετράγωνο με Αφροδίτη (Αιγόκερω) και Ουρανό.

Είναι υπεραρκετή αυτή η ενέργεια που εκλύει αυτός ο σχηματισμός, για να ακολουθεί τη φιλόδοξη και αχόρταγη επιθυμία της, η οποία αποτυπώνεται και στην εκρηκτική και αδηφάγα εμφάνισή της.

Επιπλέον η Σελήνη της είναι και αυτή στον Κριό, κοσμώντας και αυτή τον 10ο οίκο της καριέρας, στην ακμή του μεσουρανήματος.

O ωροσκόπος στον Καρκίνο υπερτονίζει την πληθωρικότητα του ζωδίου της, εμπλέκοντας τη Σελήνη κυβερνήτη του ωροσκόπου και τον Δία κυβερνήτη του Ήλιου της, σε πολύ αρμονικές όψεις μεταξύ τους αλλά και με τον Ήλιο της. Αυτή η εξαιρετική βεντάλια του Δία με τους φωτοδότες, ξεδιπλώνει εκτός από την σκανδαλώδη ομορφιά της και τη μοίρα, που την θέλει δημοφιλή και διάσημη.

Μέσα σε όλα αυτά, αφετηρία είναι η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα στον Τοξότη στον 5ο οίκο, που δηλώνει τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες και τη συνεχή έμπνευση που την διακατέχει, στο να δημιουργεί διαρκώς κάτι καινούργιο.

Η Tyra Banks αποτελεί ένα τρανταχτό παράδειγμα ενός Τοξότη, που όταν ο κυβερνήτης Δίας ερωτοτροπεί, η τύχη υποδουλώνεται στις προσταγές του.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved