Francoise Holland: Το Λιοντάρι ετοιμάζεται «να μπει σε κλουβί»

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ετοιμάζεται να παντρευτεί την ως τώρα Διδυμίνα ερωμένη του Γαλλίδα ηθοποιό, Julie Gayet

Francoise Holland: Το Λιοντάρι ετοιμάζεται «να μπει σε κλουβί»

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ο Λέων, Γάλλος Πρόεδρος, που έχει ταράξει τα πολιτικά νερά της χώρας του με τρικυμίες δυσαρέσκειας, ετοιμάζεται να προκαλέσει και άλλη αναταραχή, με το να παντρευτεί την ως τώρα Δίδυμο ερωμένη του Γαλλίδα ηθοποιό, Julie Gayet.

Οι πιέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό από αξιωματούχους, εκφράζουν φόβους πως η σχέση του μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στις προσεχείς προεδρικές εκλογές.
Αλλά κι η Gayet πιέζει επίμονα, καθώς δεν επιθυμεί πλέον να είναι στο παρασκήνιο.
Να θυμίσουμε πως ο άτακτος πρόεδρος έστειλε στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό την επί 9 χρόνια σύντροφό του Υδροχόο δημοσιογράφο Valérie Trierweiler, όταν εκείνη έμαθε την παράλληλη σχέση του με την ηθοποιό.
Επίσης αν ο Holland παντρευτεί τελικά την Gayet, θα είναι ο πρώτος του γάμος, εφόσον ούτε με τη μητέρα των 4 παιδιών του δεν το είχε πράξει.

Η σύνοδος Δία – Ουρανού στον Καρκίνο σε αντίθεση με τη Σελήνη του στον Αιγόκερω, δεν ενδίδει εύκολα σε δεσμεύσεις.
Αυτή την περίοδο όμως που ο Δίας κυβερνήτης του 7ου οίκου του (γάμος) έχει περάσει στον Λέοντα που βρίσκεται ο Ήλιος και ο Ερμής του που κυβερνά τον ωροσκόπο του (Δίδυμος), έχει έρθει σε απόσταση αναπνοής με το μοιραίο.
Η ημερομηνία μάλιστα που δίνεται είναι στις 12 Αυγούστου στα γενέθλιά του, με τον Δία να πλησιάζει τον Ερμή του και να εναρμονίζεται και με την Αφροδίτη του στον Ζυγό στον 5ο οίκο του έρωτα.
Άλλωστε το πρόσφατο πέρασμα του Δία από τον γενέθλιο Δία και Ουρανό του, δικαιολογεί τις πιέσεις και τις σκέψεις για επισημοποίηση, παραμένοντας πάντα μελανό σημείο η δυσαρμονική όψη του διελαύνοντα Δία με τον γενέθλιο Κρόνο του, που ναι μεν τον καταλήγει κάπου, αλλά στο μέλλον προμηνύονται προβλήματα.
Επιπλέον ο προοδευμένος Ήλιος του σε τετράγωνο με τον Δία του, δίνει άλλη μια σαφή ένδειξη κινητοποίησης του προέδρου.

Όσο για την 42χρονη Δίδυμο μέλλουσα γυναίκα του, σαν Δίδυμος με σύνοδο Ήλιου – Ερμή – Κρόνου στους Διδύμους και Σελήνη στον Υδροχόο, ενεργοποιείται αυτό τον καιρό με τον Δία στον Λέοντα αλλά και τους προσεχείς μήνες, όμως το πιο εντυπωσιακό είναι πως ο Ποσειδώνας κυβερνήτης του 7ου οίκου της (γάμος) στον Τοξότη, δέχεται αυτή τη στιγμή την αρμονική προτροπή του διελευστικού Δία.

Είναι μάλλον απίθανο λοιπόν και μέσα από σειρά όψεων που τους περιβάλλουν, να μην γίνει το αργοπορημένο βήμα για τον 60χρονο Γάλλο πρόεδρο. Αν λάβουμε υπόψη μας και την αστρολόγο Elizabeth Tessier, που τον περασμένο Φεβρουάριο είχε προβλέψει πως το ερχόμενο Αύγουστο θα πραγματοποιηθεί γάμος στο Μέγαρο Ηλυσίων, έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα δρώμενα.

Το θέμα είναι πως αν ποντάρει με αυτόν τον γάμο στην πολιτική του ικανοποίηση, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτεί αρκούμενος μόνο στην προσωπική του, που και αυτή όπως μας έχει δείξει, μπάζει νερά από παντού.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved