Ίσως το πιο συγκινητικό πράγμα που ζήτησε ποτέ κάποιος μέσω των social media…

Όχι, ο πατέρας του νεογέννητου μωρού που βλέπετε δεν ζήτησε χρήματα για κάποια θεραπεία ούτε ιστό για κάποια μεταμόσχευση.

Ίσως το πιο συγκινητικό πράγμα που ζήτησε ποτέ κάποιος μέσω των social media…

Γιατί ο Nathen Steffel από το Οχάιο ήδη θρηνεί το κοριτσάκι του που, πριν καν κλείσει την έκτη εβδομάδα της ζωής του, έφυγε για τον κόσμο των αγγέλων...

Το μόνο που ήθελε ο ψυχικά καταρρακωμένος πατέρας ήταν μια πολύ καλή ψηφιακή επεξεργασία της μοναδικής φωτογραφίας της μικρής Σοφίας, ώστε να μπορέσει, έστω και μετά τον θάνατό της να την δει χωρίς τα σωληνάκια της εντατικής.

"Από τότε που ήταν στο νοσοκομείο, σε όλη της τη σύντομη ζωή, δεν καταφέραμε ούτε μια στιγμή να της τραβήξουμε μια φωτογραφία χωρίς αυτά τα σωληνάκια. Μπορεί κάποιος να τα αφαιρέσει από αυτή τη φωτογραφία; "

Aυτό ήταν το τραγικό μήνυμα του απεγνωσμένου πατέρα, που έμοιαζε με το μπουκάλι που ρίχνει ένας ναυαγός στη θάλασσα ή τουλάχιστον έτσι ο ίδιος πίστευε, καθώς, αυτοί που τελικά συγκινήθηκαν από το δράμα του και κατάφεραν να ανταποκριθούν, ξεπέρασαν τους 3.000 !!!

Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες ο Nathan άρχισε να δέχεται καταιγισμό ηλεκτρονικών μηνυμάτων με τη φωτογραφία του άτυχου βρέφους απαλλαγμένη από τα τόσο τραυματικά για τον ίδιον σωληνάκια.

Συγκλονισμένος ο Nathan από τον αριθμό όσων ανταποκρίθηκαν, ευχαρίστησε θερμά όλους:

"O καθένας από σας, με πολλή αγάπη καταφέρατε να μου φτιάξετε τη ζωή. Δεν θα μπορούσατε να με κάνετε πιο ευτυχισμένο..."

Η μικρή Σοφία γεννήθηκε στις 30 Μαΐου όταν οι γιατροί συνειδητοποίησαν ότι έχει σοβαρότατα προβλήματα υγείας. Συγκεκριμένα, διέγνωσαν ηπατικά αιμαγγειώματα καθώς και ένα ηπατικό όγκο, οι δε αγωνιώδεις προσπάθειες για να βρεθεί δότης, δεν καρποφόρησαν...

Δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες που έλαβε ο τραγικός πατέρας...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved