Όλγα Τρέμη: Αλλαγή πορείας για τη σιδηρά Υδροχόο και για το Mega

Κίνηση ματ η παραίτησή της από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega

Όλγα Τρέμη: Αλλαγή πορείας για τη σιδηρά Υδροχόο και για το Mega

Η παραίτηση της Όλγας Τρέμη μετά από 9 χρόνια παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, μοιάζει με τη λήξη της θητείας ενός βασιλιά που βλέπει το λαό του να μην τον επιθυμεί πια. Είτε κατεβαίνει από το θρόνο του μόνος, είτε προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για το αναπόφευκτο.

Πολλές οι διχασμένες γνώμες για την εν λόγω δημοσιογράφο, κράτησε όμως ψηλά το επίπεδο που απειλούνταν καθημερινά από αντιπαραθέσεις, παρεμβαίνοντας με απόλυτη ψυχραιμία και βάζοντας όλους και όλα στη θέση τους.
Από την άλλη με την κίνησή της αυτή, σπάει την αλυσίδα των καθιερωμένων σχολιαστών του καναλιού που έχουν συνδέσει την εικόνα τους μαζί της κάθε βράδυ, δίνοντας και μια ευκαιρία στο κανάλι να συνειδητοποιήσει, πως κάποιοι το έχουν παρακάνει.

Παίρνει λοιπόν το καπελάκι της μαζί με την καλοκαιρινή της άδεια και φεύγει και σαν καλή Υδροχόος που σέβεται τις αρχές του ζωδίου της, το κάνει την κατάλληλη στιγμή ενώ το έχει προαποφασίσει αμετάκλητα.
Λόγω άγνωστης ώρας γέννησης δεν είναι δυνατόν να βγάλουμε πολλά αστρολογικά συμπεράσματα για την ώρα και τη στιγμή της κατάθεσης της απόφασης, αλλά με τα λογικά και μόνο, μπορεί κάποιος να καλυφθεί πλήρως.

Ωστόσο, η Όλγα Τρέμη έχει Σελήνη στον Καρκίνο σε ένα ζώδιο εσωστρεφές, που από τη μία δείχνει στοργή και τρυφερότητα και από την άλλη επιδεικνύει το μένος του με την πρώτη ευκαιρία. Η σύνοδος με τον Ουρανό την χαρακτηρίζει έντονα, εφόσον ο Ουρανός κυβερνά το ζώδιό της δίνοντάς της μέσα από αυτή τη σύνοδο διαίσθηση και ισόποσες δόσεις συναισθηματικής και διανοητικής νοημοσύνης.

Η μετριοπάθεια και η διάκριση που την χαρακτηρίζουν επίσης, είναι αναπόσπαστα κομμάτια της χαμηλών τόνων ιδιοσυγκρασίας της, αποτέλεσμα της Αφροδίτης, του Άρη και του Δία στους Ιχθύες. Ας μην ξεχνάμε πως παντρεύτηκε αθόρυβα τον Νοέμβριο του 2011 κρατώντας μακριά τα φώτα της δημοσιότητας και με απόλυτη διακριτικότητα, αλλάζοντας τελευταία στιγμή την εκκλησία και την ώρα στους έκπληκτους λιγοστούς καλεσμένους.

Παρόλα αυτά η ακριβέστατη σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στο υδάτινο αυτό ζώδιο της δίνει το πλεονέκτημα να αντιδρά με ελεγχόμενο εκνευρισμό, που η σύνοδος με τον Δία μετατρέπει σε αξιοπρεπείς κινήσεις και επιλογές, όπως το τηλεφώνημα στον Νίκο Χατζηνικολάου μετά τις φετινές εκλογές, για να τον συγχαρεί για την πρωτιά του στον εκλογικό μαραθώνιο. Η κίνηση αυτή δεν συνηθίζεται στο ανταγωνιστικό τηλεοπτικό σύστημα.

Η είσοδος του Δία στον Λέοντα σχηματίζει αρμονικότατη όψη με τον γενέθλιο Κρόνο της στον Ζυγό, που τονίζει τις επιχειρηματικές και επαγγελματικές της κινήσεις μέσα από έντιμες προθέσεις.

Την Παρασκευή λοιπόν κλείνει ένα κύκλο με την τελευταία της εμφάνιση στο κεντρικό δελτίο του Mega, ανοίγοντας έναν καινούργιο και για το κανάλι αλλά και για την ίδια, εφόσον οι προτάσεις δεν θα λείψουν, αλλά πλέον θα μπορεί να κρατάει η ίδια τα ηνία σε μια δική της εκπομπή, που δεν θα χρειάζεται να καλύπτει ανεπιθύμητα σχόλια.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved