Angelina Jolie: Η μήνυση της Διδυμίνας και οι παλιές της αμαρτίες

Η διαρροή του video υπό την επήρεια ναρκωτικών ξεσηκώνει θύελλες αντιδράσεων

Angelina Jolie: Η μήνυση της Διδυμίνας και οι παλιές της αμαρτίες


Δεν έχει φύγει από το προσκήνιο ούτε μέρα τα τελευταία χρόνια, συνεχίζοντας να μας εκπλήσσει και να μας σοκάρει, όπως έκανε πάντα.

Η αγριόγατα με τη Σελήνη στον Κριό, η τρυφερή μάνα παγκόσμιας εμβέλειας με τον ωροσκόπο σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και η ατίθαση, αυθάδης, ευμετάβλητη και επικοινωνιακή Δίδυμος, είναι η ίδια γυναίκα πάντα και παντού.

Η ζωή της λίγο πολύ είναι γνωστή, με τις αλύτρωτες τάσεις να τη χαρακτηρίζουν και να τη σημαδεύουν, όπως βλέπουμε τις τελευταίες μέρες μέσα από τις σελίδες της Βρετανικής Daily mail, που φέρνουν στη δημοσιότητα τη σκοτεινή περίοδο που έκανε χρήση ηρωίνης και κοκαΐνης.
Η εφημερίδα δημοσιεύει video που τη δείχνει υπό την επήρεια ναρκωτικών να μιλάει στο τηλέφωνο με τον πατέρα της.

Το video τραβήχτηκε από τον προμηθευτή της Franklin Meyer, ο οποίος ισχυρίζεται πως το έκανε με την έγκρισή της. Η δημοσίευσή του όμως έκανε έξαλλη την πρωταγωνίστρια, η οποία υπέβαλε μήνυση και δεν προτίθεται να αφήσει έτσι το θέμα.
Όπως δήλωσε η διαρροή του βίντεο είναι μια απαίσια καταπάτηση της ιδιωτικής της ζωής, αλλά η ερώτηση είναι γιατί αυτό το τόσο παρελθοντικό video βγήκε στη δημοσιότητα τώρα, γνωρίζοντας τις επιπτώσεις;

Αρχικά, η Angelina Jolie είναι από εκείνους τους ανθρώπους που ζουν τη ζωή τους σε δύο μέρη ίσως και σε τρία.
Η Αφροδίτη σε απόλυτο τετράγωνο με τον Ουρανό και η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στον Κριό στον 9ο οίκο της περιπέτειας και των εμπειριών, την έκαναν για χρόνια να συλλέγει εμπειρίες μέσα από εκκεντρικές συμπεριφορές που δεν θυμίζουν σε τίποτα πλέον την καινούργια ζωή και τις επιλογές της.
Χρησιμοποιώντας πλέον την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα μόνο για φιλανθρωπικές προσφορές και εθελοντικές επιστρατεύσεις, ο ιδεαλισμός της δεν αρκείται σε εγωιστικές και κακομαθημένες συμπεριφορές.

Ζώντας τη ζωή της στα άκρα, η τύχη της έχει χαμογελάσει διάπλατα εφόσον ο Δίας στην ακμή του μεσουρανήματος είναι σε σύνοδο με τον Άρη κυβερνήτη του 10ου οίκου και σε σύνοδο με τη Σελήνη κυβερνήτη του ωροσκόπου, που έχουν καταξιώσει την εικόνα της σαν να μην έζησε ποτέ στην απόλυτη παρακμή.
Με αυτές τις όψεις είναι απολύτως κατανοητή η σημερινή παγκόσμια προβολή και η υπεροχή της στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Ήρθε όμως η στιγμή το παρελθόν να της χτυπήσει βίαια την πόρτα με τον διελαύνοντα Ουρανό σε σύνοδο με τη Σελήνη και τον Δία της, αλλά και τον Πλούτωνα σε δυσαρμονική όψη επίσης.
Η Σελήνη σαν κυβερνήτης του ωροσκόπου της αποκαλύπτει παλιές πτυχές της ζωής της ενώ ο Ουρανός συναντώντας τον Δία της, βρίσκει ευκαιρία να την αποδεσμεύσει, διογκώνοντας μια μελανή περίοδο, που και η ίδια δεν επιθυμεί να θυμάται.
Ο τρόπος όμως που γίνεται αυτό είναι σκληρός και αιφνίδιος, αλλά η αντιμετώπιση από μέρους της θα καθαρίσει για άλλη μια φορά την εικόνα της, κάνοντάς την ακόμα πιο όμορφη και λαμπερή.

Το θέμα αυτό δείχνει να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο έδειχνε αρχικά, με το πέρασμα του Δία στον Λέοντα, να δίνει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να γυρίσει υπέρ της τις εξελίξεις, πέρα από τη θριαμβευτική της πορεία, που δεν έχει τέλος.

{youtube}UU3YFI2khmM{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved