Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η Ζυγίνα οικοδέσποινα του νέου μουσικού talent show του Mega

Όπως η ίδια ανακοίνωσε, δέχτηκε με χαρά να παρουσιάσει το «The Music School»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η Ζυγίνα οικοδέσποινα του νέου μουσικού talent show του Mega

Ταλαντούχα ηθοποιός, χορεύτρια, γλυκιά μάνα και άψογη επαγγελματίας η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ανακοίνωσε και επίσημα πως θα παρουσιάσει το «The Music School», ένα μουσικό show για παιδιά από 8 έως 14 ετών από τη συχνότητα του Mega.

Μαζί της και 4 μέλη που θα αποτελέσουν την κριτική επιτροπή εκ των οποίων με επιβεβαιωμένη συμμετοχή, είναι ο Αιγόκερως Γιώργος Θεοφάνους.
Για τις άλλες τρεις θέσεις ακούγονται τα ονόματα της Λιονταρίνας Demy, του Παρθένου Μάρκου Σεφερλή και της Υδροχόου Έλενας Παπαρίζου.
Η επιλογή της από το Mega δεν είναι καθόλου τυχαία, εφόσον είναι ένα πρόσωπο που πρόσφατα αγαπήθηκε πολύ από τα παιδιά μέσα από το «dancing with the stars», ενώ και η ίδια τα λατρεύει.
Καθόλου τυχαία δεν είναι και η συνεχής επαγγελματική της άνοδος εδώ και δύο χρόνια, η οποία συνεχίζεται με τον διελαύνοντα Δία να έρχεται σε σύνοδο με τη Σελήνη και τον Άρη της στον Λέοντα, από την αρχή της νέας τηλεοπτικής σαιζόν.

Για την Ντορέττα Παπαδημητρίου που είναι Ζυγός με ωροσκόπο Ζυγό όπως μας είχε δηλώσει στο 8ο αστρολογικό magazinο του astrology.gr, η Σελήνη κυβερνά τον 10ο οίκο της καριέρας και με τέτοια εύνοια, μάλλον η βαλίτσα της επιτυχίας της θα φτάσει πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, ενώ ήδη ο Δίας περνάει και από τον 10ο οίκο της.
Ωστόσο το γενέθλιο τετράγωνο της Σελήνης και του Άρη με τον Ουρανό, που της δίνει την αστείρευτη ενέργεια, τη θεατρική κίνηση και την ασταμάτητη δραστηριότητα, μπορεί μέσα στο χρόνο να της δημιουργήσει προβλήματα σε σχέση με τα ενδιαφέροντα και τις ενασχολήσεις της, κάνοντας ξαφνικές συνειδητοποιήσεις και προσπαθώντας να συμμαζέψει τα... ασυμμάζευτα.
Ο Κρόνος καραδοκεί ακόμα τον Ουρανό της, ένας πλανήτης που από ό, τι φαίνεται θα ρυθμίσει τα δρώμενα.
Ας μην ξεχνάμε πως η συγκεκριμένη Ζυγίνα έχει πολλά χαρακτηριστικά Σκορπιού, αρχής γενομένης με τη σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα στον ωροσκόπο, που της δίνει ατσάλινη θέληση αλλά και τον Ερμή την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Σκορπιό, που διαβεβαιώνουν πως ό, τι κάνει το κάνει υπερβαίνοντας τον εαυτό της και για χάρη της τόσο μεγαλοπρεπούς Σελήνης της, φύση και θέση.

Τα 16 λοιπόν παιδάκια του show θα έχουν απέναντί τους μια αξιόλογη παρουσιάστρια και δίπλα τους μια ευκαιρία να διδαχτούν, μέχρι τον έναν τυχερό που θα αποσπάσει την υποτροφία.

Διάβασε επίσης για το ίδιο θέμα:

Η Ντορέττα παρουσιάστρια του Music school. Οι πρώτες της δηλώσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved