Μαρία Μενούνος: Forever red!

Η όμορφη Δίδυμος με ωροσκόπο Ιχθύ και Σελήνη στον Καρκίνο, αποπνέει μια εντελώς διαφορετική αύρα από τις συνηθισμένες κοπέλες

Μαρία Μενούνος: Forever red!

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, ηθοποιός και μοντέλο, έκανε ξανά αισθητή την παρουσία της με μια αποκαλυπτική φωτογράφιση με μπικίνι για το τεύχος Δεκεμβρίου, του περιοδικού Men's Fitness.

Τον Απρίλιο είχε φωτογραφηθεί γυμνή για το περιοδικό «Allure», ενώ τον Φεβρουάριο εμφανίστηκε καταχείμωνο με μπικίνι στην Times Square της Νέας Υόρκης, χάνοντας το στοίχημα για τη νίκη της ομάδας της.

Στο αμερικάνικο «Dancing with the stars» αποθεώθηκε από τους κριτές, αλλά το κοινό δεν την στήριξε αρκετά με τη σιγουριά της βαθμολογίας της και έφυγε ένα βήμα πριν τον τελικό, αφήνοντας μαγικές εντυπώσεις με την παρουσία και το χορό της.


*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!


Πριν λίγες ημέρες είχε ντυθεί στα κόκκινα για να παρουσιάσει το δικό της άρωμα με τίτλο «forever red».

Η όμορφη Δίδυμος με ωροσκόπο Ιχθύ και Σελήνη στον Καρκίνο, αποπνέει μια εντελώς διαφορετική αύρα από τις συνηθισμένες κοπέλες, που ξεκινούν την καριέρα τους με έναν τίτλο διαγωνισμού ομορφιάς.

Ο Ποσειδώνας κυβερνήτης του ωροσκόπου της σε αντίθεση με τον Ήλιο ευθύνεται για την εύθραυστη εικόνα της και την καλλιτεχνική και εκλεπτυσμένη φυσιογνωμία της.

Η σύνοδος Σελήνης – Αφροδίτης στον Καρκίνο σμιλεύουν το υπέροχο καμπυλωτό κορμί της στον καμβά του τετραγώνου με τον Πλούτωνα, συνθέτοντας έναν πίνακα συλλεκτικής αξίας. Το μυστήριο που αποπνέει και η ιδιαίτερη γοητεία της, επιδρούν ακαριαία στα βλέμματα των θεατών, κάτω από την επιρροή των συγκεκριμένων όψεων.


Το διπλό πέρασμά της από τα καλλιστεία της Μασαχουσέτης, την οδήγησε πριν 4 χρόνια να γίνει η πρώτη δημοσιογράφος, που πήρε συνέντευξη από την οικογένεια του Μπαράκ Ομπάμα. Επίσης η καριέρα της ως δημοσιογράφος εξακολουθεί να βρίσκεται στα ύψη.

Με τόσες πολλές επιτυχίες σε τόσους τομείς, η Μενούνος μπορεί να χαμογελά με αυτή την απίστευτη σιγουριά, στο απίστευτα εκφραστικό πρόσωπό της.

Και πώς να μην είναι επιτυχημένη σε τόσους τομείς, αφού ο κυβερνήτης του μεσουρανήματος (καριέρα) Δίας βρίσκεται σε σύνοδο με τη Σελήνη κυβερνήτη του 5ου οίκου (χόμπι, ενδιαφέροντα) στον Καρκίνο και μάλιστα στον 4ο οίκο, που δείχνει την αμέριστη στήριξη της οικογένειάς της.

Στα 34 χρόνια της έχει δημιουργήσει ένα υπερατλαντικό όνομα, κινούμενη το ίδιο υπέροχα σε όλα τα βάθρα στα οποία ανεβαίνει, είτε είναι καλλιτεχνικά, είτε δημοσιογραφικά.

Η σύνοδος Άρη – Κρόνου στον Λέοντα στον 6ο οίκο της εργασίας την αγχώνει υπερβολικά, ώστε να κάνει τέλεια οτιδήποτε με το οποίο καταπιάνεται, και του οποίου η φιλοδοξία ξεπερνά κάθε δισταγμό.

Η γυναίκα αυτή είναι γεννημένη για να λάμπει και συμφωνούμε απόλυτα με το όνομα του αρώματός της, που διασαφηνίζει την ισόβια επιθυμία της.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved