Russell Brand: Συνεχίζει να προκαλεί τα αδιέξοδά του

Η μανία του Βρετανού ηθοποιού να μαζεύει τα βλέμματα επάνω του, μοιάζει πλέον με ψυχαναγκασμό.

Russell Brand: Συνεχίζει να προκαλεί τα αδιέξοδά του

Έχοντας ακούσει τα εξ αμάξης με επιεικέστερο χαρακτηρισμό το «γελοίος», συνεχίζει να προκαλεί μέσα από μια μεγάλη γκάμα.

Δίδυμος με Σελήνη στον Κριό και άγνωστο ωροσκόπο, φαίνεται πως δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το σκληρό τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο του, αλλά και την αντίθεσή της με τον Πλούτωνα, που σημάδεψε την παιδική του ηλικία με τον αποχωρισμό της μάνας, το μεγάλωμα με θείους και τη σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλό του στα 7 του χρόνια.

Στα 16 του άρχισε ο εθισμός στα ναρκωτικά ενεργοποιώντας ένα μέρος της αντίθεσης Ήλιου – Ποσειδώνα, διότι τα υπόλοιπα εξακολουθεί να τα μοιράζει στην αχαλίνωτη φαντασία του και στην ανάγκη του να εκφραστεί καλλιτεχνικά.

Ακολούθησε η αποβολή του από την Δραματική Σχολή του Λονδίνου διότι μια σκληρή κριτική τον έκανε να μαχαιρωθεί και η προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή επάνω του, δυνάμωνε όλο και περισσότερο. Η εκρηκτική όψης της συνόδου της Σελήνης με τον Άρη στον Κριό και η αντίθεση με τον Πλούτωνα τον δυσκολεύουν πολύ να ελέγξει τις αντιδράσεις του.

Δεν δίστασε να δείξει σε ντοκιμαντέρ του BBC βίντεο στο οποίο κάπνιζε ηρωίνη.

Επίσης δεν δίστασε να πάει στη δουλειά του στο MTV ντυμένος σαν Osama bin Laden αμέσως μετά το χτύπημα στους δίδυμους πύργους προκαλώντας την απόλυσή του.


*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Άρη του στον Κριό, ψάχνει διαρκώς να χορηγήσει την αστείρευτη ενέργειά του, οδηγώντας ανεξέλεγκτα τον ενθουσιασμό του.

Στα γενέθλια της πρώην συντρόφου του Katy Perry πριν από ένα μήνα, της χάρισε ένα πανάκριβο χρυσό βραχιόλι και ένα χειροποίητο μαξιλάρι, για να το χρησιμοποιεί την ώρα του διαλογισμού της. Προφανώς δεν το έκανε για να την δελεάσει, αλλά για να υπενθυμίσει την παρουσία του στα media αλλά και την ευαισθησία που τον διακατέχει.

Διότι το τρίγωνο ιδιομοιρίας Άρη – Ποσειδώνα υπάρχει για να τονίσει έναν γενικότερα ευαίσθητο άνθρωπο, που έχει τα προσόντα να δημιουργήσει ένα καλό σενάριο για τη ζωή του, χρησιμοποιώντας τον έντονο μαγνητισμό που εκπέμπει. Για την ιστορία, παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2010 στην Ινδία και σχεδόν ένα χρόνο μετά έκανε αίτηση διαζυγίου με ιδιαίτερα υπαινικτικές δηλώσεις.

Πρόσφατα τράκαρε έναν άστεγο καθώς οδηγούσε το πολυτελές Range Rover του διαλύοντας το κατάλυμα του και επανορθώνοντας αμέσως.

Αλλά το πιο φρέσκο και απελπισμένα προκλητικό γεγονός, ήταν πριν λίγες μέρες η εμφάνισή του στο Los Angeles στην οποία η στυλιστική αστυνομία σηκώνει τα χέρια και παραδίνεται άνευ όρων, δίνοντάς του και παράσημο.

Μέσα στο λευκό του παντελόνι με τη λευκή μπέρτα κάτι μεταξύ τραπεζομάντηλου και ζουρλομανδύα, τις μάλλινες κάλτσες ως το γόνατο που κατέληγαν σε σαγιονάρες, σκούφο και χαϊμαλιά και ένα ύφασμα να αναδύεται σαν φουλάρι που κακόπεσε, επιβεβαίωσε πως ζει για την υπερβολή. Επίσης, επιβεβαίωσε πως η διαφορά μεταξύ εκκεντρικότητας και παράνοιας είναι τεράστια. Ωστόσο η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ουρανό, του δίνει το ακλόνητο άλλοθι των ασταμάτητων πειραματισμών στα εκκεντρικά του γούστα και συνήθειες.

Ο Ruseel Brand κάτω από την επιρροή της Διδυμίσιας τρέλας και αφελούς χιούμορ, έχει κερδίσει το βραβείο του καλύτερου stand-up κωμικού για το 2006.

Επιπλέον, ας μην παραβλέπουμε το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα το οποίο σε συνδυασμό με το υπόλοιπο ωροσκόπιο, του χάρισε την παγκόσμια αναγνώριση με το «Forgetting Sarah Marshall του 2008 που ανέδειξε την ισχυρή θέληση μιας έντονης προσωπικότητας, που παλεύει να ξεπεράσει τα βιώματα του παρελθόντος, ζώντας ένα διαρκώς μεταμφιεσμένο παρόν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved