Ένας Καρκίνος νιώθει οικεία και μας συστήνεται

Ένας Καρκίνος μας συστήνεται και ξεδιπλώνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του

Ένας Καρκίνος νιώθει οικεία και μας συστήνεται

Να σας συστηθώ!

Είμαι ο εορτάζων του μήνα και ανήκω στο ζώδιο του Καρκίνου.
Τα γενέθλιά μου είναι μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού γι' αυτό και η δική μου φλέγεται και τσουρουφλίζεται εύκολα, είτε την εκθέτω είτε όχι, στην ακτινοβολία των διάφορων ήλιων.
Αχ ναι, είμαι πολύ ρομαντικός και συναισθηματικός τύπος και αυτό είναι άλλες φορές προτέρημα και άλλες ελάττωμα.
Το θέμα είναι πως οι άλλοι με κρίνουν σαν υπερευαίσθητο και κυκλοθυμικό, γιατί εγώ τους κρίνω με βάση το παρελθόν και όχι το παρόν.

Είμαι κολλημένος στο πριν και κινδυνεύω να χάσω το μετά. Με βοηθάει σε αυτό και η μνήμη μου που δεν είναι καθόλου επιλεκτική, αντίθετα έχει χωρητικότητα πολλά gigabytes και άφθονο καταχωρημένο υλικό.
Τα αγαπημένα μου τραγούδια έχουν πάντα νοσταλγικούς ήχους, στίχους και τίτλους.

Η Σελήνη που με κυβερνά με κάνει να αλλάζω συχνά διαθέσεις, ενώ σε κάθε Πανσέληνο και Έκλειψη, γίνομαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και ευάλωτος.

Το σπίτι μου είναι το κέντρο της ζωής μου από το οποίο δεν μου αρέσει να απομακρύνομαι, εκτός και αν πάω σε ένα άλλο... σπίτι μου. Η κτητική αντωνυμία «μου» με κάνει κάποιες φορές να σκέφτομαι μήπως ξεπεράσω τον φίλο μου τον Ταύρο στις επιθυμίες και στις επιδιώξεις, αλλά μετά καθησυχάζομαι γιατί εγώ είμαι πιο προσαρμοστικός και λιγότερο διεκδικητικός.

Τα ταξίδια μου φαίνονται σαν αναγκαία αντίδραση του οργανισμού σε ίωση, οπότε ετοιμάζω τις βαλίτσες μου πυρετωδώς, αλλά χωρίς ιδιαίτερη έμπνευση.
Το ιδανικό μου είναι να μου τις ετοιμάζουν άλλοι και να φτάνω στον προορισμό μου με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.
Αν πρόκειται όμως να ακολουθήσω μια μαζική αποστολή, φιλανθρωπική, φίλαθλη ή διαδήλωση διαμαρτυρίας, είμαι πρώτος και καλύτερος, γιατί μου αρέσει να συμπλέω με τη μάζα. Επίσης συλλέγω μετά μανίας οτιδήποτε μου καρφωθεί στο μυαλό, από τηλεκάρτες έως κούκλες της deagostini.

Δεν μου αρέσει να ζορίζομαι και δεν επιδιώκω να ηγούμαι γιατί θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αυτό με κάνει εσωστρεφή αλλά το πρόβλημά μου είναι πως, αν κάτι δεν γίνει όπως περιμένω, αρχίζω να μελαγχολώ και να ανατρέχω στο τι συνέβη στο δημοτικό που ενώ δεν έφταιγα εγώ, ο δάσκαλος με πέταξε άδικα έξω από την τάξη.
Η αυτολύπησή μου είναι μοναδική, έχω πλήρη επίγνωση, αλλά αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που δύσκολα παλεύεται.

Πρέπει όμως να παραδεχτείτε πως είμαι πολύ ατμοσφαιρικός τύπος, όπως οι ταινίες του ομοζωδιακού μου Ingmar Bergman. Έχω λεπτό γούστο και ξέρω να δημιουργώ την κατάλληλη ατμόσφαιρα που ταιριάζει ανά περίσταση.

Λάτρης του καλού φαγητού, του εκλεπτυσμένου περιβάλλοντος, καλός μάγειρας και άριστος οικοδεσπότης.

Λατρεύω τον αισθησιασμό αλλά παρ' όλα αυτά είμαι πιστός και αφοσιωμένος στο γάμο, στις επιλογές μου, ακόμα και στους εθισμούς μου.
Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος, αλλά δεν ζητάω πολλά από τους άλλους, πέρα από το να με αποδέχονται όπως είμαι. Όπως λένε και οι Πυξ – Λαξ, δεν ξέρω αν οι άλλοι φεύγουν για το λίγο μου ή αν αυτό που νιώθω είναι πολύ γι' αυτούς.

Το γεγονός όμως πως ριζώνω εύκολα δεν είμαι διατεθειμένος να το πληρώνω και από πάνω. Σίγουρα πάω εκεί όπου καταλαβαίνω πως ταιριάζουν τα χνώτα μου και δεν με ενδιαφέρουν οι περιπέτειες.
Νιώθω πιο καλά τη νύχτα από ό, τι την ημέρα, όπως και ο κάβουρας που με αντιπροσωπεύει και εννοείται πως θα μπω πλάγια σε μια κατάσταση για να μπορέσω μετά να έρθω στα ίσα.

Παρορμητικός ναι, απερίσκεπτος όχι. Το μεγαλύτερο ελάττωμά μου είναι η προσκόλληση και το μεγαλύτερό μου προτέρημα είναι η άνεση να ελέγχω τις κοινωνικές μου ανασφάλειες.

Αλλά επειδή η ώρα πέρασε και η νύχτα αγκαλιάζει γλυκά τις προθέσεις μου, σας αφήνω με ένα αγαπημένο τραγούδι του ομοζωδιακού μου Carlos Santana,αράζοντας στον αγαπημένο μου καναπέ και τονώνοντας τη μνήμη με αναμνήσεις.

{youtube}JhhMnfJT4xw{/youtube}

Δείτε περισσότερους διάσημους Καρκίνους στην Image Gallery

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved