Έχει να κάνει μπάνιο ένα χρόνο και δέχεται … βροχή τις προτάσεις γάμου!

Τι και αν έχει να κάνει μπάνιο εδώ και έναν χρόνο, ένας Αμερικανός περιβαλλοντολόγος δέχεται... βροχή τις προτάσεις γάμου!

Έχει να κάνει μπάνιο ένα χρόνο και δέχεται … βροχή τις προτάσεις γάμου!

Ο, 27 ετών, Rob Greenfield φαίνεται πως είναι όνομα και... πράγμα, καθώς το τελευταίο έτος πλένεται μόνο σε φυσικούς υδάτινους πόρους, σε μια προσπάθεια να εμπνεύσει τους ανθρώπους να «είναι πιο ευσυνείδητοι για το πώς απλές ενέργειες επηρεάζουν τον κόσμο γύρω τους, άσχετα αν ο ίδιος έχει δημιουργήσει λογικά γύρω του φυσικό κλοιό ασφαλείας από τη μυρωδιά που αναδύει!

Την ιδέα μάλιστα αυτή συνέλαβε διασχίζοντας 100 μίλια με ποδήλατο, ώστε να προωθήσει τις οικολογικές ανησυχίες του, αξιοποιώντας ποτάμια, λίμνες, καταρράκτες, ακόμα και τη βροχή.

Σε περίπτωση μάλιστα που δεν έβρισκε κάτι από τα παραπάνω... πρόχειρο, εκμεταλλευόταν τους πυροσβεστικούς κρουνούς.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέσος Αμερικανός χρησιμοποιεί 100 περίπου λίτρα νερό την ημέρα, ενώ ο Greenfield μόλις δύο γαλόνια! Κάτι που φαίνεται πάντως ότι όχι μόνο δεν ενοχλεί καθόλου το ωραίο φύλο, αλλά το έλκει σαν μαγνήτης!

«Δέχομαι πολλές προτάσεις γάμου, ενθουσιασμό και χαμόγελα», υποστηρίζει ο ίδιος και συμπληρώσει «Έχω αποδείξει στον εαυτό μου και στους άλλους ότι μπορούμε να είμαστε καθαροί, ενώ ζούμε φυσικά και υγιεινά χωρίς πρόχειρο φαγητό και καλλυντικά».

Ο Greenfield κάποτε έζησε για μία εβδομάδα τρώγοντας μόνο από τα σκουπίδια, ώστε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τα απόβλητα των τροφίμων...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved