Michael Schumacher: Ο Αιγόκερως θρύλος της Formula1 βγήκε από το κώμα

Μετά από 6 περίπου μήνες επανέρχεται σιγά- σιγά στη ζωή

Michael Schumacher: Ο Αιγόκερως θρύλος της Formula1 βγήκε από το κώμα

Ο ριψοκίνδυνος πρωταθλητής της F1, Michael Schumacher, είναι πλέον επίσημα εκτός κώματος, ενώ επικοινώνησε και με την οικογένειά του.
Η ευχάριστη είδηση κάνει το γύρο του κόσμου με την επίσημη ανακοίνωση πως μεταφέρεται από το νοσοκομείο της Grenoble σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στην Ελβετία.
Μετά από 6 περίπου μήνες και το ατύχημα στο σκι της 29ης Δεκεμβρίου του 2013, επανέρχεται σιγά-σιγά στη ζωή, την οποία ζούσε κυνηγώντας πάντα το όριό του.

Το 2006 αποφάσισε να αποχωρήσει από τους αγώνες, το 2010 επανήλθε και το 2012 ανακοινώνει και πάλι την οριστική αποχώρησή του.
Τότε είχε δηλώσει «Θέλω να περνάω παραπάνω χρόνο με την οικογένειά μου. Απολαμβάνω να τρέχω με τη μηχανή. Ξέρω ότι δε μπορώ να κατορθώσω κάτι, γιατί ό, τι ήταν να κατορθώσω το έχω κάνει ήδη... Πιστεύω στη μοίρα. Πάντα πίστευα σε αυτή. Πέφτω με αλεξίπτωτο, τρέχω με τη μοτοσυκλέτα, κάνω ορειβασία. Για εμένα είναι μία αγνή ευχαρίστηση. Πάντα ήμουν λίγο τρελός, για όλα αυτά και δεν μπορώ να σταματήσω από τη μία μέρα στην άλλη. Είναι αδύνατον».

Τις αποφάσεις όμως δεν τις παίρνουμε εμείς και ειδικά στη δική του περίπτωση η μοίρα είχε καθορίσει τα δρώμενα πολύ υπαινικτικά.
Η αντίθεση Ήλιου –Σελήνης σε τετράγωνο με τον Κρόνο είναι μια καθοριστική όψη γι αυτόν, διότι σαν Αιγόκερως ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του ζωδίου του αλλά εν προκειμένω και του 9ου και 10ου οίκων, της ασυμβίβαστης ζωής και της καριέρας.
Η Σελήνη του βρίσκεται στον Καρκίνο στον 3ο οίκο, τον οποίο και κυβερνά και φυσικά ο Ήλιος βρίσκεται απέναντι στον 9ο οίκο. Οι κυβερνήτες του άξονα αυτού που δείχνει τα ατυχήματα, Σελήνη και Κρόνος, βρίσκονται σε δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο του που σχετίζεται με τη ζωή του.
Αυτό είναι απλά μια πρώτη ένδειξη πως ο Schumacher είναι ένας πειθαρχημένος και φιλόδοξος εραστής του ρίσκου.
Ο τονισμένος άξονας 6ου – 12ου οίκων με τη σύνοδο Δία –Ουρανού και τον Άρη μέσα στον 6ο οίκο, δείχνει τα ρίσκα που έπαιρνε στο επάγγελμά του και τη νευρική υπερένταση που εκτόνωνε μέσα από αυτήν.
Η διαφυγή του και η προστασία του έρχεται από την Αφροδίτη κυβερνήτη του 6ου οίκου αλλά και του ωροσκόπου (Ταύρος) σε τρίγωνο με τον Άρη.

Τη μοιραία Κυριακή της 29ης Δεκεμβρίου 2013 ο σοβαρός τραυματισμός του στο κεφάλι κατά τη διάρκεια που έκανε σκι, ήταν και θα είναι ένα συμπαντικό μήνυμα για τις ριψοκίνδυνες δραστηριότητές του.
Ο διελαύνων Πλούτωνας σε στενή σύνοδο με τον Ήλιο του και σε αντίθεση με τη Σελήνη του ενεργοποίησε τη γενέθλια αντίθεση, το ίδιο και η αντίθεση Άρη – Ουρανού στον άξονα Κριού – Ζυγού. Καθόλου αμελητέα και η παρουσία του Δία στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο του.
Όλο αυτό το πλανητικό σκηνικό και όχι μόνο, στημένο γύρω από το παρορμητικό γενέθλιο Ταυ – τετράγωνο, έφερε το ατύχημα των βαριών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, που λίγο έλειψε να του στερήσουν τη ζωή.
Η πρόσφατη απομάκρυνση των Άρη – Δία – Ουρανού από τις μοίρες του γενέθλιου Ήλιου και της Σελήνης του είναι μια μεγάλη παρηγοριά για την πορεία της ανάρρωσής του.
Ο Πλούτωνας βέβαια παραμένει κοντά στον Ήλιο του, αρχίζοντας να τον εγκαταλείπει από τον Δεκέμβριο του 2014.
Ο Δίας στον Λέοντα από τον Ιούλιο και μετά θα φανερώσει τις απώλειες προσπαθώντας να επιδιορθώσει ό, τι μπορεί, με αποκορύφωμα το καλοκαίρι του 2015.

Στο εξής ο θρύλος που ακούει στο όνομα Michael Schumacher θα πρέπει να αναθεωρήσει την αγάπη του να προκαλεί να φτάνει στα άκρα, ακριβώς γιατί έχει ήδη πετύχει τον σκοπό του.

Σχετικά άρθρα

Μίκαελ Σουμάχερ: Ένας Αιγόκερως στην μέγγενη Ουρανού και Πλούτωνα

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved