Penelope Cruz – Η σαγηνευτική φωτογράφιση στο ημερολόγιο του Campari

Η Ισπανίδα μούσα του συμπατριώτη της Pedro Almodovar, έγινε και η μούσα της νέας έκδοσης του περίφημου ημερολογίου του Campari, για το 2013.

Penelope Cruz – Η σαγηνευτική φωτογράφιση στο ημερολόγιο του Campari

Η sexy Ταύρος με ωροσκόπο και Σελήνη στον Καρκίνο, βάλθηκε να υπενθυμίσει την μεσογειακή ομορφιά της αναδεικνύοντας τις καμπύλες των ζωδιακών προδιαγραφών της, μέσα από μια φωτογράφιση, που καθηλώνει τα βλέμματα και τις αισθήσεις.

Επειδή τα μάτια μας έχουν συνηθίσει σε εντυπωσιακές φωτογραφήσεις που συνοδεύονται από λαμπερές και όμορφες παρουσίες, είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν το εκθαμβωτικό στοιχείο, που κάνει τη διαφορά.

Η Penelope Cruz όμως κατάφερε να κάνει παιχνίδι αυτή τη διάκριση, με έναν ξεχωριστό αέρα και κίνηση, δίνοντας όλο της το είναι και αποφασισμένη να θριαμβεύσει στα μάτια όλων.


Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!Read more: https://www.astrology.gr/CELEBRITIES/STARS/item/36632-vasiliki-tsirogianni-ena-stemma-poy-allazei-ti-zoi-tis#ixzz2ctddpt6y

Ο θρίαμβος άλλωστε για την 38χρονη Οσκαρούχα ηθοποιό, μπορεί να προέλθει άνετα, με τον κυβερνήτη του μεσουρανήματος Άρη σε τρίγωνο με τον Δία και σε εξάγωνο με τον Ήλιο οικοθετημένο στον 10ο οίκο της καριέρας και της επαγγελματικής καταξίωσης.

penelopecruzcampari

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Στην εύνοια του Δία έρχονται να προστεθούν η σύνοδος Άρη – Κρόνου στον 12ο οίκο και το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, κάνοντάς την να παλεύει να εξαφανίσει κάθε δισταγμό, προκειμένου να αναρριχηθεί στην κορυφή των μυστικοπαθών και ανομολόγητων επιθυμιών της.

Είναι 14η διάσημη που φωτογραφίζεται για το συγκεκριμένο ημερολόγιο, αλλά το νούμερο αυτό είναι σίγουρο πως θα κρατήσει για πολλά χρόνια την πρωτιά.

Δεν είναι τόσο η αμφισβητήσιμη ομορφιά της, τα καυτά ρούχα που υπογράφουν οι Monique Lhullier και Salvatore Ferragamo, ούτε το ολόσωμο μαγιό περασμένης δεκαετίας, ούτε καν το ασύλληπτο σκηνικό που ξορκίζει τις δεισιδαιμονίες της κατάληξης «13» του νέου χρόνου, αλλά ούτε και η τέχνη του φωτογράφου Kristian Schuller.

Είναι η μοναδική αύρα της Cruz που μετατρέπει το θέαμα σε υπερθέαμα, που ακόμα και ανάμεσα σε τόσες μαύρες γάτες και σπασμένους καθρέφτες, προσέχεις μόνο την κίνηση του χεριού της και το στήσιμο της καλοσχηματισμένης γάμπας της.

Το τρίγωνο της Σελήνης (Καρκίνος) κυβερνήτη του ωροσκόπου της με την Αφροδίτη (Ιχθύες) κυβερνήτη του Ήλιου της, κάνει την ομορφιά της να σηκώνει προτρεπτικά το ποτήρι της σαμπάνιας της, στην επιτυχία, τη φήμη και το καλλιτεχνικό της ταλέντο.

Το ημερολόγιο του Campari 2013 θα τυπωθεί σε 9.999 αντίγραφα και θα μοιραστεί μόνο σε φίλους του ιταλικού απεριτίφ.

Όσο για την Penelope Cruz, από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, μπορεί ο καθένας να καταλάβει τι σημαίνει να μπορείς να ξεχωρίζεις, μέσα σε τόσο φλογερό, παθιασμένο, αλύτρωτο και μαγευτικό κόκκινο, ακόμα και αν δεν έχεις την ομορφιά της Salma Hayek, που διαφημίζει το Campari!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved