Αντώνης Ρέμος και Γιώργος Λιάγκας: Δίδυμος εναντίον Διδύμου

Ο χαρακτηρισμός «αρπαχτή» της συναυλίας του Ρέμου από τον Λιάγκα, σήκωσε τα πανιά της αντιπαράθεσης

Αντώνης Ρέμος και Γιώργος Λιάγκας: Δίδυμος εναντίον Διδύμου

Ένταση επικρατεί στις σχέσεις των δυο δημοφιλών Διδύμων, εφόσον ο παρουσιαστής χαρακτήρισε τη συναυλία του τραγουδιστή στην Αμερική σαν «αρπαχτή».

Βαρύς ο αχός της φράσης του με τον Αντώνη Ρέμο να σπεύδει να απαντήσει πως «αρπαχτές κάνουν αυτοί που πηγαίνουν και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ρωτήστε τους Έλληνες της Αμερικής αν ο Ρέμος έκανε αρπαχτή. Θα κάνουμε συνέντευξη και θα τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο όπως κάνουν οι άνδρες».
Όσο για τα δολάρια που έραναν τον τραγουδιστή, εκείνος είπε πως έτσι νιώθουν έτσι κάνουν και πως έδειχναν πολύ όμορφα την αγάπη τους. Δεν ξέρω για το όμορφα εφόσον δεν ήμουν εκεί, αλλά άκομψο και λαϊκοπαραδοσιακό τον τρόπο αυτό, μπορεί κάποιος να τον χαρακτηρίσει άνετα.

Το αποτέλεσμα ήταν να μην ανταλλάξουν ούτε μια κουβέντα στο πάρτι του «The Voice» της Δευτέρας, να καθίσουν όσο πιο μακριά μπορούν ο ένας από τον άλλον, με τον Γιώργο Λιάγκα να αποχωρεί πρώτος στη 1.00 το βράδυ, λέγοντας πως έβγαλε την υποχρέωσή του στον σταθμό.

Έχουμε λοιπόν δύο Διδύμους με Ερμή στους Διδύμους ακριβώς στις ίδιες μοίρες, που χειρίζονται άψογα τα επικοινωνιακά τερτίπια, με τον Γιώργο Λιάγκα να έχει τη Σελήνη του στον διπλωματικό και δημοσιοσχεσίτη Ζυγό και τον Αντώνη Ρέμο στον πνευματώδη Τοξότη. Το συμπέρασμα ως εδώ είναι πως και οι δύο απολαμβάνουν τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και τα επιχειρήματα, που θα μπορέσουν να πείσουν για τις επιλογές τους.

Και ενώ τα ωροσκόπιά τους δεν είναι ανταγωνιστικά μεταξύ τους αντίθετα έχουν πολλά κοινά σημεία, ο ωροσκόπος Ταύρος του Ρέμου έναντι του ωροσκόπου Παρθένου του Λιάγκα, κάνει πιο ευάλωτο τον πρώτο σε σχέση με τον δεύτερο.

Ο Γιώργος Λιάγκας αρέσκεται στο να κάνει διαρκώς κριτική με τον Ερμή κυβερνήτη του Ήλιου και του ωροσκόπου σε σύνοδο με τον Ήλιο στον 9ο οίκο, γεγονός που δεν δείχνει εμπάθεια, αλλά έναν άνθρωπο που αναζητά απλώς να εκφραστεί, λέγοντας τη γνώμη του ευθέως ίσως και απερίσκεπτα κάποιες φορές.

Από την άλλη ο Αντώνης Ρέμος παρ' όλο που είναι άνθρωπος με χιούμορ και ανοιχτός σε κριτικές, δεν μπορεί να είναι και άνετος, λόγω του τετραγώνου του Ήλιου και της Σελήνης με τον Πλούτωνα, αλλά και τον Κρόνο στον πρώτο οίκο, που δείχνουν πως η ανασφάλεια τον ακολουθεί από τα παιδικά του χρόνια έχοντας παλέψει πολύ για τη σταδιοδρομία που η αρμονική όψη Ήλιου – Δία τελικά του χάρισε.

Επιπλέον, ο Αντώνης Ρέμος έχει Άρη στον Καρκίνο στον τρίτο οίκο που δείχνει μεγάλη συστολή στα εξωτερικά ερεθίσματα, ενώ αντίθετα ο Γιώργος Λιάγκας έχει Άρη στον Τοξότη επίσης στον τρίτο οίκο αλλά ανάδρομο και σε αντίθεση με τον Ερμή επίσης ανάδρομο, που δείχνει πως ο συχνά καταπιεσμένος εκνευρισμός του ξεσπάει αυθόρμητα, προκαλώντας αντιδράσεις.
Όσο για την Λιονταρίσια Αφροδίτη του Αντώνη Ρέμου σε εξάγωνο με τον Ουρανό, φαίνεται πως είναι αυτή που αναλαμβάνει να καθαρίζει αντί του Άρη, μην αφήνοντας το παραμικρό να λασπώνει το ατσαλάκωτο προφίλ του. Από την άλλη η Αφροδίτη στον Κριό του Γιώργου Λιάγκα, δεν μπορεί να αντιληφθεί εύκολα τις αντιδράσεις που προκαλεί η ανεξέλεγκτα αυθόρμητη φύση της.

Το συμπέρασμα είναι πως ο πιο ώριμος, που εν τοιαύτη περιπτώσει είναι ο Αντώνης Ρέμος, θα πρέπει να κατανοήσει την πρόθεση του Γιώργου Λιάγκα και σαν ευρηματικός Δίδυμος να βρει έναν έξυπνο τρόπο να κλείσει φιλικά αυτή τη διένεξη.

{youtube}skVfkE6Gxi4{/youtube}

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved