Γιώργος Κιμούλης: Η αποκαλυπτική του συνέντευξη για Eurovision, Μακρυπούλια και Τσίπρα

Με τον Ερμή του στον Ζυγό να δέχεται τις προτροπές του διελαύνοντα Άρη αποφάσισε να δώσει μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις του

Γιώργος Κιμούλης: Η αποκαλυπτική του συνέντευξη για Eurovision, Μακρυπούλια και Τσίπρα

Έχει τιμηθεί για την προσφορά του στο χώρο του θεάτρου και της τέχνης.

Είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της χώρας μας με αυστηρές και σκληρές απαιτήσεις από τους συνεργάτες του αλλά και από τον εαυτό του.
Οι ερμηνείες του έχουν πάντα κάτι ξεχωριστό, το ίδιο και η σκηνοθετική του δεινότητα, αντιμετωπίζοντας τους ρόλους αλλά και τις παραστάσεις με αφοπλιστικές προσεγγίσεις.
Το γεγονός αυτό το οφείλει στη σύνοδο της Αφροδίτης – Ουρανού στον Λέοντα που όχι μόνο του χαρίζει θεατρικότητα, αμεσότητα και εντυπωσιακή ερμηνεία, αλλά τον πάει πιο μακριά έξω από συνηθισμένες επιλογές, πρότυπα και στεγανά, λόγω και του απόλυτου εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Ερμή του.
Αυτό το διάστημα λοιπόν, που ο Ερμής του στον Ζυγό δέχεται τις προτροπές του διελαύνοντα Άρη και μάλιστα σε απόλυτη σύνοδο, αποφάσισε να δώσει μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις του, στο ένθετο της εφημερίδας Real, «Real life».

Όταν ρωτήθηκε για τον ντόρο της φετινής Eurovision με τη νίκη του Αυστριακού απάντησε πως όλο το παιχνίδι στη ζωή μας παίζεται να σεβαστούμε τον άλλον ως άλλον. Ως διαφορετικό.
«Ανέκαθεν πίστευα, ακόμη και αν δεν το κατόρθωνα να το κάνω πράξη στη ζωή μου, στον απόλυτο σεβασμό της διαφορετικότητας. Κάθε διαφορετική λοιπόν εικόνα είναι ευπρόσδεκτη, αν και δεν θα έλεγα πως είμαι φίλος της προκλητικής επιδειξιμανίας».

Πηγαίνοντας παρακάτω αναφέρθηκε στη Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία επέλεξε για να πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «Ωραία μου Κυρία» που σκηνοθετεί ο ίδιος και πρόκειται να ανέβει τον χειμώνα, χαρακτηριζόμενη από πολλούς κριτικούς, σαν θεατρική βόμβα.
Στην ερώτηση για το αν η δημοφιλής παρουσιάστρια είναι ή δεν είναι ηθοποιός, ο Γιώργος Κιμούλης ήταν κάθετος και σαφής, λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρει τι λένε οι συνάδελφοί του ούτε ποιοι το λένε. Η παρουσία της στο θεατρικό και τηλεοπτικό χώρο αποδεικνύει μόνη της την αξία της. Δεν έχει, άλλωστε, ανάγκη συνηγόρου.

Τέλος, στην ερώτηση για το αν πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φορέας του νέου και της λύσης στο πρόβλημα που βιώνουμε, απάντησε σαν καταπέλτης:
«Και βέβαια το πιστεύω. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας είναι η μοναδική μας ελπίδα. Πρώτη φορά σε αυτή τη χώρα αριστερή παράταξη κατόρθωσε να κερδίσει εκλογές. Από κει και πέρα κανείς δεν θεωρούσε ούτε θεωρεί ότι τα πράγματα θα αλλάξουν από μόνα τους. Πιστεύω πως ο αγώνας για την ανατροπή τώρα αρχίζει».

Με μια τέτοια συνέντευξη η επιστροφή του στα media είναι το λιγότερο θεαματική, προσθέτοντας πως πολύ δύσκολα θα τον ξαναδούμε στην τηλεόραση.
Ο χαρισματικός Παρθένος με τον κυβερνήτη του ζωδίου του Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό, συνηθίζει να είναι αμερόληπτος στην κρίση του και εμφατικός στην έκφραση του λόγου, προτιμώντας να μιλάει όταν έχει συσσωρεύσει πολλά θέματα μαζί.
Ο Άρης στους Ιχθύες αποτελεί γι αυτόν μια ωραιότατη θέση, εφόσον σαν Παρθένος μπορεί να τον χειρίζεται πρακτικά, αποφεύγοντας όσο μπορεί τις απερισκεψίες, που ευνοεί η αντίθεση με τον Δία.
Αλλά και η Σελήνη του στους Ιχθύες σε συνδυασμό με το υπόλοιπο ωροσκόπιο, δείχνει πως πρόκειται για έναν καλλιτέχνη ερωτευμένο με την τέχνη αλλά και με οτιδήποτε είναι ικανό να προκαλέσει διανοητική και συναισθηματική μεταμόρφωση.
Μετά από αυτή τη συνέντευξη πάντως, θα μετρήσει πολλούς οπαδούς αλλά και πολλούς αντιπάλους.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved